Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Αγορα μποτρας Racing (μεταξυ dainese/sidi κυριως)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm

Αγορα μποτρας Racing (μεταξυ dainese/sidi κυριως)

Καλησπερα . Λεω μεσα στην επομενη εβδομαδα να αγορασω μποτες racing .
    Πιγα σημερα σε ενα καταστημα και δοκιμασα τις ακολουθες :

http://www.motoexpert.gr/product_inf...8a6a14d07d8cbe

και αν δεν κανω λαθως και αυτες:
    kai

Καθως την μποτα δεν την θελω μονο για πιστα (καθως εχω σκοπο να μπω καποια μερα, αλλα δεν νομιζω να ειμαι και καθε εβδομαδα εκει, θελω μια μποτα που να μου παρεχει ασφαλια αλλα να μην δειχνω και σαν αστροναυτης.
    Η sidi οντως ειναι racing και αρκετα σκληρη , οσως dainese δοκιμασα ομως και μου τις εδειξε ο πωλητης σαν racing , ειχαν μεγαλη διαφορα απο τις aplinstar & sidi . Πολυ ποιο ελαφριες , ανετες και σιγουρα μποτες που μπορεις να πεις οτι θα της φορεσεις και μεσα απο ενα τζην να πας και για ενα καφεδακι χαλκιδα πχ. Ποσο "προστασιας" και ποσο "racing" ειναι αυτες της dainese ?

Ειμαι λιγο μπερδεμενος οπως σας ειπα στο θεμα καφε-πιστας. Καθως δεν εχω σκοπο να αγορασω 2 ζευγαρια , θα ηθελα κατι που να μην ειναι κατι extreme οπως Sidi-Corsa , αλλα οχι και κατι απο πανι... Κατι που να εχω μια σχετικα καλη ασφαλια οταν θα θελησω να μπω πιστα αλλα να μπορω να προχορισω και μερικα μετρα.

ξερω πως μια μποτα των 300 ευρω μπορει να μην θελει να κατσει στο ποδι μου, και μια με 180 να ειναι φτιαγμενη, σιγουρα δεν θα αγορασω κατι χωρις να φορεσω, απλα θελω να μου δωσετε λιγο στα φωτα σας που να προσανατολιστω και τι να κοιταξω

Ακομα σκεφτομαι να σταξω 20-30 ευρα παραπανω και να παω στην ομορφη κατηγορια της dainese tourque.
    Ρωτωντας , εμαθα πως το torque in ειναι να μπενει η μποτα μεσα απο την στολη και out απο εξω. Διαφορα υπαρχει φυσικα και στην τιμη , κανοντας την in πιο φτηνη κατα 20-30 ευρω.

Αυτο που με παραξενεψε ηταν οτι το 43 OUT εκανε περιπου την ιδια εφαρμογη με το 44 IN .

Tourqe in : 230 euro
    Tourqe out: 270 euro.

Σε ενα καταστημα μου κανανε και λιγο τους χαζους. Ρωτησα ποσο παει η τιμη στην IN μου λεει 240. Ρωταω μετριτης ?
    Η απαντηση του ηταν "Θα την παρεις τωρα? " , Απανταω "να κοιταξω πρωτα τι υπαρχει" . "Ε τοτε , 240 μου" μου απαντα. Το βρικα λιγο χαζω. Αν μου ελεγε ο τυπος 200-210 δεν θα ψαχνομουν αλλο, το βρικα λιγο χαζο απο μερος του. Δεν καταλαβα γιατι επρεπε να δεσμευτω οτι θα την αγορασω για να μου πει ποσο θα μου ριξει την τιμη.

Τωρα μια ερωτηση για να μην κανω λαθως αγορα. Λογο οικονομικων θα κοιταξω μαλλον την tourqe in , πιστευω ειναι πολυ καλη μποτα και μου αρεσε στο θεμα εφαρμογης, ηταν ποιο ανετες απο alpinstars & sidi. Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι ποσο στενες 'πρεπει' να ειναι η μποτες. Πχ στο 44 οταν ημουν ορθιος η μποτα ηταν μια χαρα , αντιθετα με το 43 οταν ημουν ορθιος (με λεπτη καλσα) , χτυπουσαν λιγο μπροστα τα δαχτυλα, αλλα στον αερα το 43 το ενοιωθα να κραταει πολυ καλυτερα το ποδι. Τι να κοιταξω ? Δεν ξερω αν το 43 ειναι καλο και ξενιχιαστω μετα απο 10 βηματα, η το 44 ειναι πολυ "ανετο" για να προστατευει.

Επισης , λογο της μεγαλης διαφορας τιμης μεταξυ IN/OUT (Dainese) , εχω μια απορια. Βλεπω οτι τα περισοτερα παντελονια στολης μπενουν μεσα απο την μποτα, τη γινεται στην περιπτωση της αγορας της μποτας IN ?

Τελος ξερω πως μια μποτα των 300 ευρω μπορει να μην θελει να κατσει στο ποδι μου, και μια με 180 να ειναι φτιαγμενη, σιγουρα δεν θα αγορασω κατι χωρις να φορεσω, απλα θελω να μου δωσετε λιγο στα φωτα σας που να προσανατολιστω και τι να κοιταξω

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Για δες και τις SIDI strada tepor.

Είναι κάτι ενδιάμεσο από racing και touring μπότα ,αλλά δεν υπολλείπεται ιδιαίτερα σε προστασία από τις πιο racing, μπότες της SIDI.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Δεν εχει υποστιριξη στον αστραγαλο, μονο προστασια. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Κοίταξε λίγο και Alpinestar.Έχω τις SMX plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Παρέχει κορυφαία προστασία και περπατάς χωρίς δυσκολία(δεν τρέχεις μαραθώνιο).
    http://www.alpinestars.com/SMX_Plus_...1/p/20512.html

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Gia tis GAERNE ti exete na peite?
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Αυτες δοκιμασα, πολυ σκληρες μποτες , δεν θα ελεγα και τοσο ανετες . http://www.motomarket.gr/pindex.php?...uct.xml&id=715

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Εγω εχω αυτες και παρολο που ειναι η πρωτη μποτα μηχανης που εχω, δεν μου φανηκε πολυ σκληρη για σπορ μποτα, δεν ειμαι σιγουρος ομως. Ειναι αρκετα ελαφριες μπορω να προσθεσω.

Δε βρηκα μεγαλυτερη εικονα σορρυ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	schockwave_aquatech.jpg 
Προβολές:	299 
Μέγεθος:	13,3 KB 
ID:	128078
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Sidi!!! Τέλος!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Sidi!!! Τέλος!!!
    επαναλαμβανω .

"Ειμαι λιγο μπερδεμενος οπως σας ειπα στο θεμα καφε-πιστας. Καθως δεν εχω σκοπο να αγορασω 2 ζευγαρια , θα ηθελα κατι που να μην ειναι κατι extreme οπως Sidi-Corsa"

Ειμαι αναμεσα στο dainese torque in/out . απλα πρεπει να βρω το νουμερο μου και σε καλη τιμη. Ιδικα για την ΙΝ εχω λιγο αμφιβολια αργοτερα αν προσπαθησω να βαλω στολη και δεν καθετε.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Έχω τις Alpinestars SMX Plus και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Βέβαια βρήκα την μπότα των ονείρων μου και αυτή θα είναι η επόμενή μου αγορά(μετά το δερμάτινο παντελόνι βέβαια)

Φοβερά προστατευτικά, πολύ άνετη και για περπάτημα(με τις Alpinestars μαρτυράς),πολύ trendy, και ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΗ
    Είμαι και καφετεριάκιας, τί να κάνουμε......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 1.jpg 
Προβολές:	224 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	129002

αγορασα κατι παρομοιο τελικα
    Dainese Torque Out .

http://www.motoexpert.gr/product_thu...pg&w=431&h=550

Πολυ ικανοποιημενος, ανετες μπορω να πω , και νοιωθω ασφαλης.
    Αξιζαν τα λεφτα τους

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

Βέβαια βρήκα την μπότα των ονείρων μου και αυτή θα είναι η επόμενή μου αγορά(μετά το δερμάτινο παντελόνι βέβαια)

Φοβερά προστατευτικά, πολύ άνετη και για περπάτημα(με τις Alpinestars μαρτυράς),πολύ trendy, και ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΗ
    [/QUOTE

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ PUMA!!!!!!!!

Ξερεις ποσο πανε περιπου?Κανενα site να τις χαζεψω?

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

[/QUOTE

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ PUMA!!!!!!!!

Ξερεις ποσο πανε περιπου?Κανενα site να τις χαζεψω?
    Το site της puma www.pumamotorsport.com
    Από τιμές τις είχε στην έκθεση μοτοσυκλέτας ένας Ιταλός 165 Ευρώ !!!!!!
    Δέν είχα λεφτά αλλιώς θα τις έπαιρνα εν ψυχρώ. Όταν θα μαζέψω έχω διεύθυνση τηλέφωνο και mail να τις πάρω απ'αυτόν γιατί τις δοκίμασα και βρήκα το νούμερό μου. Άμα θές σου στέλνω πμ. Αλλιώς δέν ξέρω πόσο τις έχουνε σε μαγαζιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Το site της puma www.pumamotorsport.com
    Από τιμές τις είχε στην έκθεση μοτοσυκλέτας ένας Ιταλός 165 Ευρώ !!!!!!
    Δέν είχα λεφτά αλλιώς θα τις έπαιρνα εν ψυχρώ. Όταν θα μαζέψω έχω διεύθυνση τηλέφωνο και mail να τις πάρω απ'αυτόν γιατί τις δοκίμασα και βρήκα το νούμερό μου. Άμα θές σου στέλνω πμ. Αλλιώς δέν ξέρω πόσο τις έχουνε σε μαγαζιά.

165???Μονο???!!!Οταν μπορεσεις στειλε ενα πμ με τα στοιχεια του Ιταλου.Επισης γνωριζεις που μπορω να παω να τις δοκιμασω?

Ευχαριστω για την απαντηση παντως...

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ Jacket Dainese
    από zuki1000k5 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2008, 09:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •