Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Τα γεγονοτα στο οπαδικο κινημα δεν λενε να αλλαξουν.
    Ο ορφανος εφυγε αλλα ο ελεεινος νομος παραμενει.

Ισως καποιοι δεν ξερετε τι γραφω κ σε τι αναφερομαι....το θεμα ειναι απλο παιδια κ αφορα καθε ανθρωπο που αγαπει μια ομαδα κ παρακολουθει αγωνες της.

Συμφωνα με εναν απο τους χειροτερους νομους που εχουν ψηφιστει τα τελευταια 20 χρονια, οποιοσδηποτε συληθφει να διαπρατει "αδικημα" σε αγωνιστικο χωρο ή πλησιον αυτου(!!) δικαζεται με τον νομο "ορφανου".
    Που σημαινει:
    -ΔΕΝ αναγνωριζεται λευκο ποινικο μητρωο(!!!!)
    -ΔΕΝ δικαιουται ο κατηγορουμενος εφεσση(!!!)
    -ΔΕΝ εξαγοραζεται η ποινη του(!!!!)
    - ΔΕΝ δικαιουντε αναστολη ποινης.

Και πολυ απλα καλειται να σαπισει στην φυλακη.
    Ενω την ιδια στιγμη, ενας εμπορας πρεζας, ενας παιδαρεστης, ενας βιαστης κ ενας δολοφονος, εχουν ΚΑΘΕ ΕΝΑ απο τα ανωθεν δικαιωματα που στερουντε οι οπαδοι.
    Ας δουμε καποια πολυ ομορφα περιστατικα που συνεβησαν τα τελευταια 2 χρονια με αυτον τον νεο νομο....

- Οπαδος του ΑΡΗ που ηρθε να δει φιλικο ματς μπασκετ της ομαδας κατηγορειτε οτι εφερε μαζι του βομβα μολοτοφ(σε ματς με ξενη ομαδα-ΦΙΛΙΚΟ) κ οταν δεχτηκε επιθεση απο οπαδης αλλης ομαδας στα πανεπιστιμια την εριξε. Με αλλα λογια αυτος ο ανθρωπος ξεκινησε απο το Κιλκις με σκοπο να ριξει την μολοτοφ σε μια ξενη ομαδα μπασκετ αλλα την εριξε σε αλλους οπαδους. Εμεινε φυλακη για 6μιση μηνες οταν κ κριθηκε ΑΘΩΟΣ. Φυσικα κανενα ελαφρυντικο δεν δικαιουταν στην πρωτη δικη!!!!!!

- Ζευγαρι οπαδων της ΑΕΚ μπηκε φυλακη, δεν θυμαμαι τον καιρο που εκατσαν μεσα, γιατι επιτεθηκε η 19 χρονη κοπελα, υψους 1,60 σε 4 αστυνομικους......!!!! Ο θεος να μας φυλαει απο τις γυναικες δλδ!!!!

- Οπαδος του παοκ ειναι ακομα φυλακη, οταν μετα απο επεισοδια που δημιουργησαν οπαδοι της ομαδας του στην Ξανθη αυτος ετρεξε να φυγει απο το μερος που γινονταν οι φασαριες γιατι οπως ειπε ο ιδιος, "αυτοι οι αλητες πρεπει να φυγουν απο το ποδοσφαιρο". Ο ιδιος γυρισε στο ξενοδοχειο οποθ γιναν τα επεισοδια λιγη ωρα μετα, γιατι ειχε χασει το πορτοφολι του. Οι εκει αστυνομικοι των συνελλαβαν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ αστυνομικος δεν τον αναγνωρισε οτι συμμετειχε στα επεισοδια!!!!!!

- Οπαδος του ΑΡΗ εμεινε φυλακη για ενα μηνα καθοτι κατειχε πυρσο οταν μετεβαινε να παρακολουθησει αγωνα βολλευ της ομαδας του. Δεν εγινε κανενα επεισοδιο σε αυτον τον αγωνα, ουτε ειχε αλλους οπαδους.

-Οπαδος του παοκ συνεληθφει καθως κατειχε βεγγαλικο, ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟΥΡΤΑΣ!!!! Απο αυτα που αναβουμε σε τουρτα κ δεν καινε οι φλογες......κανενα επεισοδιο δεν εγινε παλι σε εκεινον τον αγωνα.

- ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ???? Μετα τα ηλιθια επεισοδια που προκαλεσαν 3-4 βλακες οπαδοι της ΑΕΚ στο Χαριλαου με τον ΑΡΗ, οπου κ καναν χρηση "πιστολιου" για να πεταν φωτοβολιδες κ να σκοτωσουν καναν ανθρωπο, ωστε να το λενε στις γκομενες τους κ να χαιρονται, συνεληθφη ΕΝΑΣ οπαδος της ΑΕΚ κατα την αναχωρηση τους απο το γηπεδο επειδη του επεσε μπροστα σε ασφαλιτες ενας πυρσος αχρησιμοποιητος. Αυτο το παιδι, απο Κοζανη αν θυμαμαι καλα, μπηκε φυλακη για ενα χρονο ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΛΗΘΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ΄ οσα τσογλανια εφεραν μαζι τους τα δολοφονικα στυλο!!!

Σε αντιθεση με ολα αυτα μολις προχτες, Κυριακη 23/12/2007 δημοσιογραφος στην ΝΕΤ, κατα την ωρα που εδειχνε η αθλητικη κυριακη στιγμιοτυπα απο τον αγωνα του Ολυμπιακου ελεγε "ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΔΕΚΑΔΩ ΠΤΡΣΩΝ"!!!!! Άλλα μετρα κ αλλα σταθμα για πολιτες της ιδιας χωρας. Τι πρωτοτυπο ε?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, η Ο.Σ.Υ.Φ.Ε, ο οργανισμος οπου ΟΛΟΙ οι σκεπτομενοι οπαδοι ομαδων εχουν δημιουργησει, δεν ζηταει να τιμωρηθουν οι εν λογω φιλοι του ΟΣΦΠ. Ζηταμε να παψει να ισχυσει αυτος ο αντισυνταγματικος νομος κ να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο που ο οπαδος θα κρινεται οπως ο καθε ανθρωπος που κατηγορειται για καποια πραξη του.

Ζηταμε να μπαινουν φυλακη οι ενοχοι οι οποιοι αμαυρωνουν το οπαδικο κινημα που αγαπαμε, κ οχι καποια παιδια που ξεχασαν το πορτοφολι τους!!!!
    Επιτελους να συλλαμβανοντε οσοι φερουν τετοια δολοφονικα στυλο, κ οχι οσοι απλα εχουν εναν πυρσο επανω τους.

Την ιδια στιγμη, σε καθε συγκεντρωση κομματος αναβουν δεκαδες πυρσοι αλλα κανενας δεν συλλαμβανεται. Στις εκκλησιες πλακωνοντε οι παπαδες, βιαζουν κανα 9χρονο, στις κομματικες νεολαιες πεφτει ξυλο συνεχως, αλλα καμια συνεπεια για τους ενοχους...
    Ηθοποιοι πιανοντε να φερουν 34 γρ κοκαινης, μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΧΡΗΣΤΗ, κ ο ιδιος δηλωνει οτι "ψωνισα παραπανω γιατι ο προμηθευτης μου εφυγε διακοπες"!!!! Κ ο δικαστης τον αφηνει ελευθερο μεχρι να γινει η δικη!!!

Κ οπως ειπα ξανα, οι οπαδοι που αγαπαμε τις ομαδες μας κ απλα θελουμε να τις βλεπουμε παντου, ζηταμε να συλλαμβανονται οι ενοχοι κ να καταληγουν φυλακη, ωστε να απαλαγουμε κ απο το καθε καρυδιας καρυδι που υπαρχει κ στα γηπεδα, οπως υπαρχουν παντου εξαλλου.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κ ΟΧΙ ΤΥΦΛΗ.

ΥΓ. Βλακες κ κομπλεξικοι που αμαυρωσατε το οπαδικο κινημα με τις πραξεις σας στο ΑΡΗΣ-ΑΕΚ κανατε μια απιστευτη ζημια σε καθε προσπαθεια μας να ζητησουμε δικαιοσυνη. Καθε συνδεσμος οφειλει να παραγκωνισει τετοια ατομα πλεον, κ κατα την προσωπικη μου κ μονο αποψη ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Μια ζωη ανθρωπου αξιζει πουλ παραπανω απο αυτο που στην ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ λενε ρουφιανια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣΟΛΟΥΣ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aris-atromitos_06-07_1-2_22.jpg 
Προβολές:	569 
Μέγεθος:	36,6 KB 
ID:	115476
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Παλαιό μέλος
    Καλά ο νόμος είναι απίστευτος αν όντως τελικά εφαρμόζεται με αυτό τον τρόπο κ δεν υπερβάλουμε, γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς πως έγινε κάθε περιστατικό...αλλά το κυριότερο είναι ότι αφαιρεί συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα κάθε Έλληνα πολιτή όπως αυτά -ΔΕΝ αναγνωριζεται λευκο ποινικο μητρωο(!!!!)
    -ΔΕΝ δικαιουται ο κατηγορουμενος εφεσση(!!!)
    -ΔΕΝ εξαγοραζεται η ποινη του(!!!!)
    - ΔΕΝ δικαιουντε αναστολη ποινης.
    Είναι φανερό ότι ξεχωρίζει τους οπαδούς από ΟΛΟΥΣ τους ΑΛΛΟΥΣ

Άποψή μου είναι ότι το πρόβλημα της βίας λύνεται μόνο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ κ τπτ άλλο...όλα τα άλλα είναι προσωρινά...και πρόχειροδουλιές και να χαμε να λέγαμε....καλά για τον κ.Ορφανό δεν το συζητώ ευτυχώς που ξεστραβώθηκαν κ βάλανε τον Ιωαννίδη ο οποίος πιστεύω ότι θα κάνει για ΟΛΟΥΣ τα ίδια...

Καλά Χριστούγεννα!!!

Λευτεριά στον Βιετναμέζο βελονιστή (Τζίμης Πανούσης) :rotflmao: :rotflmao:

Λευτερια στη βορεια Μυκονο......................... που ελεγε και ο τρελιαρης ο οικολογος!

κοίταξε.......

να βγαίνεις και να διαμαρτήρεσαι για ουσιαστικά πράματα όπως το ασφαλιστικό...... είναι λογικό και τράπεζες και πολυεθνικές σπας.. και να γαμάς τους μπάτσους στο ξύλο....

ΑΛΛΑ να κάνεις τα ίδια επειδή έχασε η ομάδα σου είναι παράλογο...άριστος ο νόμος... για να μη βγαίνουν τα πορωμένα πιτσιρίκια και πρεζάκια και σπάνε μικρά μαγαζάκια και αυτοκίνητα χωρίς λόγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    κοίταξε.......

να βγαίνεις και να διαμαρτήρεσαι για ουσιαστικά πράματα όπως το ασφαλιστικό...... είναι λογικό και τράπεζες και πολυεθνικές σπας.. και να γαμάς τους μπάτσους στο ξύλο....

ΑΛΛΑ να κάνεις τα ίδια επειδή έχασε η ομάδα σου είναι παράλογο...άριστος ο νόμος... για να μη βγαίνουν τα πορωμένα πιτσιρίκια και πρεζάκια και σπάνε μικρά μαγαζάκια και αυτοκίνητα χωρίς λόγο...
    Η σαλαμοποίηση των συνταγματικών δικαιωμάτων ειναι ενα πραγμα πολύ επικίνδυνο, καλύπτει την ανυπαρξία της Πολιτείας και οδηγεί σε συνθήκες Γκουαντανάμο....
    αυτο δεν φαινεαι να απασχολει και πολύ ε?

και να εισαι σιγουρος οτι οι μπατσοι οταν θελουν να παρουσιάσουν έργο μπορούν κάλλιστα να στήσουν μια κατηγορία σε βάρος οποιουδήποτε οπαδού....όπως κανουν και στις πορείες ....

οπότε πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν παραχωρούμε συνταγματικά μας δικαιώματα να τα διαχειριστούν καποιοι ΣΩΤΗΡΕΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

φιλαράκι αυτά που περιγράφεις, ΑΝ τα περιγράφεις με αμεροληψία, αποδεικνύουν κακή εφαρμογή του νόμου, και όχι κακό νόμο, υπάρχει τεράστια διαφορά

αν ο μπάτσος συλλαμβάνει με λάθος κριτήρια γιατί είναι βλάκας ή κολλημένος, δεν φταίει ο νομοθέτης

κατά τα άλλα, στο ελλαδιστάν έχουμε μεγάλο πρόβλημα χουλιγκανισμού, και τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν δραστικά μέτρα

τόσα χρόνια που όσοι συλλαμβάνονταν την άλλη μέρα πήγαιναν σπίτια τους με ένα πλατύ χαμόγελο, και την άλλη Κυριακή ξαναέκαναν τα ίδια και χειρότερα, ήταν καλά;;;

και γιατί πήγαιναν σπίτια τους;;;

γιατί έκαναν ακριβώς τα κολπάκια που καταργήθηκαν, επικαλούνταν το λευκό ποινικό μητρώο (τα χρυσά μου!), έκαναν έφεση στην έφεση για να τραβήξει το πράγμα, εξαγόραζαν ποινές και την έβγαζαν καθαρή αφού το κόστος εξαγοράς είναι πολύ μικρό, έπαιρναν αναστολή δηλαδή ΚΑΙ ΠΑΛΙ την έβγαζαν καθαρή, κι από δώ παν κι οι άλλοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

γιατί έκαναν ακριβώς τα κολπάκια που καταργήθηκαν, επικαλούνταν το λευκό ποινικό μητρώο (τα χρυσά μου!), έκαναν έφεση στην έφεση για να τραβήξει το πράγμα, εξαγόραζαν ποινές και την έβγαζαν καθαρή αφού το κόστος εξαγοράς είναι πολύ μικρό, έπαιρναν αναστολή δηλαδή ΚΑΙ ΠΑΛΙ την έβγαζαν καθαρή, κι από δώ παν κι οι άλλοι
    τα ίδια κανουν και οι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές ανηλίκων και δολοφόνοι αλλα μαλλον σαν κοινωνία μας απασχολει περισσότερο να παμε ησυχα στο γήπεδο την Κυριακή...και οχι η εγκληματικότητα...

Υ.Γ.1 Για αυτό ειναι ελαστικός ο νομος και παντα υπερ του κατηγορούμενου για να προφυλάσει τον απλό πολίτη απο φαινόμενα αυθαιρεσίας των εξουσιών (δικαστικών, αστυνομικων κτλ) ...ολα αυτα στο πλαισιο μιας νοοτροπιας καλύτερα 10 ενοχοι έξω παρά 1 αθώος στη φυλακή....

Υ.Γ.2 οταν τα νομικά δικαιώματα αρχίζουν να αποκαλούνται κολπάκια ανησυχώ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΝ τα περιγράφεις με αμεροληψία,
    οσο για αυτό απλά σε διαβεβαιώνω οτι το γήπεδο ειναι το τελευταιο πραγμα που με αφορά....
    πάω το πολύ 2 φορές το χρόνο αν και μου αρέσει απιστευτα σαν θεαμα το ποδοσφαιρο...απλά δεν μου αρέσει το θεαμα στο ελληνικο ποδοσφαιρο....

και οπως καταλαβαινεις ποτε δεν ειχα παρε-δωσε με οργανωμένους κτλ....
    η μονη μου επαφή με επεισόδια ηταν οταν 12 χρονων πιτσιρικάς εφαγα ξύλο απο ασφαλίτες επειδή φοβόντουσαν να πάνε 100 μέτρα πιο κάτω να πιάσουν αυτούς που πλακονώντουσαν μεταξύ τους...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τα ίδια κανουν και οι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές ανηλίκων και δολοφόνοι αλλα μαλλον σαν κοινωνία μας απασχολει περισσότερο να παμε ησυχα στο γήπεδο την Κυριακή...και οχι η εγκληματικότητα...
    τότε η υγιής αντίδραση είναι να ζητάμε να ισχύουν αυτά ΚΑΙ για αυτούς, και όχι να καταργηθούν για τους χουλιγκάνους

Υ.Γ.1 Για αυτό ειναι ελαστικός ο νομος και παντα υπερ του κατηγορούμενου για να προφυλάσει τον απλό πολίτη απο φαινόμενα αυθαιρεσίας των εξουσιών (δικαστικών, αστυνομικων κτλ) ...ολα αυτα στο πλαισιο μιας νοοτροπιας καλύτερα 10 ενοχοι έξω παρά 1 αθώος στη φυλακή....

...μόνο που αυτό στο ελλαδιστάν το έχουμε ξεχειλώσει... όπως και τόσα άλλα περί "ελευθερίας" και "δημοκρατίας" (βλέπε καταλήψεις σχολείων και ΑΕΙ/ΤΕΙ)

αυτό φαίνεται από τα πράγματα, ο χουλιγκανισμός οργιάζει

στα διάλα με τα αποβράσματα πιά, πορτοκάλια με ξυράφια και πιστόλια φωτοβολίδων και ξύλο με λοστάρια....

τότε η υγιής αντίδραση είναι να ζητάμε να ισχύουν αυτά ΚΑΙ για αυτούς, και όχι να καταργηθούν για τους χουλιγκάνους

...μόνο που αυτό στο ελλαδιστάν το έχουμε ξεχειλώσει... όπως και τόσα άλλα περί "ελευθερίας" και "δημοκρατίας" (βλέπε καταλήψεις σχολείων και ΑΕΙ/ΤΕΙ)

αυτό φαίνεται από τα πράγματα, ο χουλιγκανισμός οργιάζει

στα διάλα με τα αποβράσματα πιά, πορτοκάλια με ξυράφια και πιστόλια φωτοβολίδων και ξύλο με λοστάρια....
    ας δεχτουμε οτι αυτά τα μετρα πρεπει αν ισχύουν για όλους τους εγκληματίες....(εγώ δεν το δέχομαι αλλά παμε παρακάτω)

δεν σε προβληματίζει οτι η Πολιτεία ξαφνικά προσπαθει να επιβάλει τέτοιους νομους στη βία των γηπέδων οταν η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ανθει ???

οι μπραβοι ελέγχουν ολα τα μαγαζιά της νύχτας, οι βιαστές κανουν παρτυ με ανήλικα, οι ληστείες ειναι πιο συχνό φαινόμενο από τα τρακαρίσματα και η Πολιτεια ασχολείται πρώτα με τη βια στα γήπεδα....
    αν αυτό δεν ειναι φουμαρα και αποπροσανατολισμός τι ειναι?

Υ.Γ. Και αλήθεια πόσα ειναι τα ΑΘΩΑ θύματα απο τη βία στα γήπεδα??? 3 σε 20 χρονια???
    3 σκοτώθηκαν μεσα στην εβδομάδα σε μικροληστείες....
    ή θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας ή θα κατσουμε να προστατευσουμε το προιον του Κοκκαλη και του Βαρδινογιάννη γιατι ο ίδιος δεν μπορεί.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

φίλε μου αυτό τό "ας κοιτάξει πρώτα το κράτος τους ΑΛΛΟΥΣ παραβάτες και μετά εμένα" δεν με καλύπτει καθόλου, γιατί δεν αποτελεί επιχείρημα, το κράτος δεν παίρνει τις παραβάσεις μία-μία με τη σειρά, τις αντιμετωπίζει ΟΛΕΣ ταυτόχρονα, άλλες σωστά/επιτυχημένα, άλλες λάθος/αποτυχημένα

είναι η κλασσική ατάκα του ελληνάρα-λαμόγιου

αλλάζει το θέμα στη συζήτηση για να ξεγλιστρήσει

"τι, εγώ έχω αυθαίρετο;;;; κοίτα τη βίλα του γείτονα!!!"

σε ευρωπαϊκό επίπεδο η ελλάδα έχει μέτριο πρόβλημα εκγληματικότητας, αλλά μεγάλο πρόβλημα χουλιγκανισμού

είχαν έλθει κάτι γερμανίδες στην αθήνα πριν χρόνια και με ρώτησαν πώς θα πήγαιναν από Πλάκα στο holiday-inn ένα βράδυ

τους είπα να πάνε και με τα πόδια για βόλτα

με ρώτησαν με απορημένο βλέμμα "είναι ασφαλές;;;" στη γερμανία δεν το τολμάνε δύο κοπέλες μόνες...

από την άλλη τα γερμανικα γήπεδα είναι ήσυχα σε σχέση με τα ελληνικά

γι' αυτο σου λέω, ο χουλιγκανισμός θέλει δραστικά μέτρα, σ' αυτόν "διακρινόμαστε"...

φίλε μου αυτό τό "ας κοιτάξει πρώτα το κράτος τους ΑΛΛΟΥΣ παραβάτες και μετά εμένα" δεν με καλύπτει καθόλου, γιατί δεν αποτελεί επιχείρημα, το κράτος δεν παίρνει τις παραβάσεις μία-μία με τη σειρά, τις αντιμετωπίζει ΟΛΕΣ ταυτόχρονα, άλλες σωστά/επιτυχημένα, άλλες λάθος/αποτυχημένα

είναι η κλασσική ατάκα του ελληνάρα-λαμόγιου

αλλάζει το θέμα στη συζήτηση για να ξεγλιστρήσει

"τι, εγώ έχω αυθαίρετο;;;; κοίτα τη βίλα του γείτονα!!!"

σε ευρωπαϊκό επίπεδο η ελλάδα έχει μέτριο πρόβλημα εκγληματικότητας, αλλά μεγάλο πρόβλημα χουλιγκανισμού

είχαν έλθει κάτι γερμανίδες στην αθήνα πριν χρόνια και με ρώτησαν πώς θα πήγαιναν από Πλάκα στο holiday-inn ένα βράδυ

τους είπα να πάνε και με τα πόδια για βόλτα

με ρώτησαν με απορημένο βλέμμα "είναι ασφαλές;;;" στη γερμανία δεν το τολμάνε δύο κοπέλες μόνες...

από την άλλη τα γερμανικα γήπεδα είναι ήσυχα σε σχέση με τα ελληνικά

γι' αυτο σου λέω, ο χουλιγκανισμός θέλει δραστικά μέτρα, σ' αυτόν "διακρινόμαστε"...
    η Ελλάδα εχει μεγαλύτερο προπβλημα χουλιγκανισμού απο Ιταλία???Αγγγλία κτλ??
    ΜΠΑΑΑΑΑ
    αστο δεν καταλήγει πουθενά η συζήτηση γιατι νομίζεις οτι μιλαώ για προσωπικά βιώματα....ενώ δεν εχω ανακατευτει ποτέ με χουλιγκανισμο και γενικα οπαδιλίκι.....
    απλά υπερασπίζω καποια ιδεόδη στοιχειώδους νομικού πολιτισμού που για σένα μπορεί να μην ειναι αποδεκτά....οπότε δεν καταλήγει πουθενά η συζήτηση....

ειναι κατι σαν τη συζήτηση στη Αμερική για την τρομοκρατία.....ετσι σκεφτοναι και εκει....το μεγαλύτερο πρόβλημα η τρομοκρατία, καταργούμε καθε συνταγματικό θεσμό και γεμίζουμε ΦΥΛΑΚΕΣ με ΥΠΟΠΤΟΥΣ.....

Υ.Γ. όσο για το αν μπορουνε να περπατησουν μονες τους οι κοπέλες ,,,στείλτες απο Βάθης μεριά, απο Μεταξουργείο, απο Μενίδι, απο Ανω Λιόσια απο γειτονιες του Ηρακλείου και μετά ελα πες μου για ασφάλεια και εγκληματικότητα στην Ελλάδα....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    η Ελλάδα εχει μεγαλύτερο προπβλημα χουλιγκανισμού απο Ιταλία???Αγγγλία κτλ??
    ΜΠΑΑΑΑΑ

από ιταλία δεν ξέρω αλλά στην αγγλία δεν γίνονται πια φασαρίες στα γήπεδα
    όχι ότι ξαφνικά οι άγγλοι έγιναν παναγίες αλλά δεν μπορούν - για αυτό τα σπάνε όταν πάνε έξω
    αγγλία κυκλοφορούν άπειροι αστυνομικοί στους δρόμους
    αυτοκίνητα με κάμερες, αυτοκίνητα με σκυλιά ό,τι θες

και κατά δήλωση άγγλων (πολιτών) αν δεν είχε τόσους πολλούς στο δρόμο θα πλακώνονταν συνέχεια μεταξύ τους :a24: :a24:

μα εδώ είναι η πλακα

παραπονιέται ο φίλος για δικαιώματα και λοιπά στα γήπεδα και τονίζει την εγκληματικότητα που καλπάζει

μα αν γίνουν στο ελαδιστάν αυτά που κάνει η αγγλία για την εγκληματικότητα, με συχνότατες περιπολίες και κάμερες και σκυλιά, ΠΑΛΙ θα φωνάζει για δικαιώματα και ελευθερίες!!!!

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    από DUKASII στο forum Αντιπαραθέσεις