Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: απο πωλητρια

απο πωλητρια

Επειδή δουλεύω σε κατάστημα λιανικής πώλησης οικιακου εξοπλισμού...έχω μερικές πολύ καλές στιγμές να διηγηθώ : (οπου <Π> = Πελάτης, οπου απάντησε σε εισαγωγικά, αυτό θα ήθελα να πω και δεν είπα...) DISCLAIMER : Αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποιο από τα παρακάτω περιστατικά...δεν σας φταίω εγώ. Ας μην τα κάνατε!
    ---------------------------------------------------------------------------- - Π : Αυτό ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ εχει τιμή επάνω? - Το γιατί δεν έχει τιμή επάνω θέλετε να μάθετε ή την τιμή του?????? ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π : Αυτή η σκούπα είναι 1400Watt kai αυτή 2000watt. Δηλαδή, η 1400ακοσάρα, πόσα άλογα έχει ??????? [ Κάποιος να της πεί οτι δεν πουλάμε αυτοκίνητα!!!!!!!!! ] ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π : Αυτή η ανοξέιδωτη κατσαρόλα, με 20 χρόνια εγγύηση, σκουριάζει???? (- Οχι..την λένε ανοξέιδωτη για εφέ, να πουλάμε περισσότερες!!!) ---------------------------------------------------------------------------- -
    Τα αντικολλητικά τηγάνια κολλάνε ???? - Ναι. Αλλά ξεκολλάνε και δεν πετάτε το ψάρι μαζί με το τηγάνι. Γιαυ΄το τα λένε και αντι-κολλητικά... ----------------------------------------------------------------------------
    Π : Αυτό το ρολόι τοίχου ΔΕΝ δουλεύει!!! Μου πουλήσατε ένα αχρηστο πράγμα!!! - Πότε το αγοράσατε κύριε..?? - Π : Πριν 4 χρόνια. - Μπαταρία έχετε αλλάξει ποτέ κύριε...?? - Π : Μα είχαμε βάλει μια αλκαλική...αυτές...τις μακράς ζωής....πως τις λένε..τις αυτοφορτιζόμενες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - !!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Θέλω να μου δώσετε 6 ποτήρια..αυτά τα γερά..που δεν σπάνε.... Σαν αυτά που είχα πριν. - Είχατε ? Σαν αυτά που είχατε ? - Π : Ναι...αλλά μου σπάσανε..!!! ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π : Θέλω να μου δώσετε 1 πιάτο που μου εσπασε, να αντικαταστήσω, σαν εκέινο με τον κρίνο, ...δεν θυμάστε ? Είχα έρθει πέρσυ το καλοκαίρι και είχα πάρει το σετ .... ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ??? - (Ποιός είμαι δεσποινίς μου ?!?!?!?! ο ΣΠΟΚ ???? Εδώ δεν θυμάμαι τι έφαγα το μεσημέρι?!?!?!??!!?!) ---------------------------------------------------------------------------- -
    - Π: Σκουπίζουνε καλά οι σκούπες ? - (Οχι..για ντεκόρ τις έχουμε...) ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Θέλω μαχαίρια που να κόβουνε... - Αν δεν κόβανε δεν θα ήτανε μαχαίρια...αλλά ταβανόπροκες. ---------------------------------------------------------------------------- -
    - Π: Θέλω πιάτα που να μήν σπάνε... - (Δεν ευφεβρεθήκανε ακόμη. Ξανα-ελάτε σε περίπου 25 χρόνια...). Δηλαδή..πλαστικά πιάτα ???? - Π: Οχι ..πορσελάνινα. - Ελάτε τώρα...να μην σπάνε εμείς τι θά κάνουμε...κλέφτες θα γίνουμε????? ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π : Θέλω αυτό το βάζο για δώρο. Βγάλτε την τιμή.... και το Barcode.. Τυλίξτε το..να έτσι....μπράβο....Α..και μια τσαντούλα..Ευχαριστώ!!! - ( Εγώ ΕΥΧΡΙΣΤΩ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΔΩΡΑ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!!! Γκρρρρρρρρρρρρρρρ................) ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Τι πουλάτε εσείς εδώ? - Είδη οικιακής χρήσεως και είδη δώρων σπιτιού. - Π: Μπετά έχετε ?????? - Εμείς ? Οχι..πάτε δίπλα στο ζαχαροπλαστείο να ρωτήσετε. - Π: Ευχαριστώ! ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Θέλω ένα μπουκάλι για να σερβίρω τσίπουρο. Κάνει αυτό εδώ..τι λέτε ? - .... ναί....κάνει.... αν σας αρέσει και το μπουκάλι... καλό είναι... - Π: ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ !!!!????????????? - Μαντάμ, να βάλουμε λίγο τσίπουρο στο μπουκάλι..αν το μπουκάλι μας πεί ΟΧΙ, τότε θα ξέρουμε πως δεν κάνει στα σίγουρα! - (...γέλια........) ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Θέλω να πάρω ένα πιάτο..μπορώ να πάρω ένα μόνο πιάτο..? - Βεβαίως... όσα τεμάχια θέλετε... Μόνο μισό πιάτο δεν μπορώ να σας δώσω. - Π: ΕΕεεεεεεεεεεεε???!?!?!?!?!?!? ---------------------------------------------------------------------------- -
    Π: Αυτό το δοχείο φαγητου που διαφημίζετε στο διαφημιστικό σας διαφημιστικό..κάνει για ελιές ??? - Αυτό το δοχείο φαγητου που διαφημίζουμε στο διαφημιστικό μας διαφημιστικό??? Ναι!!! Κάνει και για ελιές !!! - Π: Και για τί άλλο κάνει ??????????????

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποιός;;; Εγώ;;;; ΠΟΤΕ!!!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    τι λεμονάδα? ... απο λεμόνια?

:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:54
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16