)stabilizater(ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ?)ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ?
)stabilizater(ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ?)ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ?
ποιος θα το στειλει στα τεχνικα ????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να πω την βλακια μου.....
Νομιζω οτι ειναι για να μειωνει τις οποιες ταλαντωσεις μπορει να εμφανιστουν στα πολλα.
Αν ειναι λαθος,συμπαθατε με![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
γιατι δεν ειναι τοσο χρησιμο η αν θες απαραιτητοΑρχικά δημιουργήθηκε από KARYDAS
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ? [/B]![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μήπως κοστίζει ??Αρχικά δημιουργήθηκε από KARYDAS
)stabilizater ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ?![]()
Μήπως επειδη θέλουν να μειωσουν το κοστος μιας μηχανης και σε συνεχεια να αυξήσουν το κέρδος που θα έχουν απο την πώληση μιας μηχανης ...:smilea:
1) Κάνει αυτό που λες δηλαδή δεν επιτρέπει απότομες κινήσεις του τιμονιού και είναι σωτήριοΑρχικά δημιουργήθηκε από KARYDAS
στα πολλά χιλιόμετρα και όχι μόνο!
2)Είναι σχετικά ακριβό σαν σύστημα!
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........?
Έγω να ρωτήσω κάτι ασχετοσχετικό...έχει καταγραφεί ποτέ σαβούρα από tank-slap?![]()
ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΤΩΣΗ? ΤΙΕΙΝΑΙ TANK SLAP?
Πολες φορες ειδικα πανω σε εξοδους στροφων που τα σκας αποτομα και αρχιζει το τιμονι να σφαλιαριζει,αν το χασεις εκει την φουτσισες!Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Έγω να ρωτήσω κάτι ασχετοσχετικό...έχει καταγραφεί ποτέ σαβούρα από tank-slap?![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
+750Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πολες φορες ειδικα πανω σε εξοδους στροφων που τα σκας αποτομα και αρχιζει το τιμονι να σφαλιαριζει,αν το χασεις εκει την φουτσισες!![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μια και δυο; Για χτύπα "tank slap" στο www.youtube.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
ρωτα οσους έχουν/είχαν TL-S / TL-R.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ U TUBE ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΥΖΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΟΥΖΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ.......ΑΠΟ ΚΑΤΙ.......ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙ (ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ)ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ?
Kράτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......................! Ουουουουουουουφ!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πολες φορες ειδικα πανω σε εξοδους στροφων που τα σκας αποτομα και αρχιζει το τιμονι να σφαλιαριζει,αν το χασεις εκει την φουτσισες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()