Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 99

Θέμα: mybike.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS

mybike.gr

Θα ήθελα και μέσα από αυτό το forum να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά των admin του mybike.gr να κλείσουν έτσι ξαφνικά το forum εχτές 11/1/08.

Τον τελευταίο καιρό είχε παρατηρηθεί να σβήνονται διάφορα πόστ όσο από τους συντονιστές και από τον admin, με μια νοοτροπία "δεν μ΄αρέσει, δρόμο."

Με τα πολλά κι αφού γίνανε παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του forum, o admin αφού έκανε BAN σε κάποιο άτομο και μετά τα σχόλια προς αυτόν δεν ήταν αυτά που περίμενε, έκανε BAN σε όλο το forum τραβώντας την πρίζα.

Ένα σχόλιο του admin μάλιστα ήταν "σε όποιον δεν αρέσει να πάρει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία"

Τέλος πάντων το μεγαλύτερο μέρος των ενεργών μελών του forum πήραν τα κουβαδάκια τους και βρήκαν καλύτερη παραλία.
    Μάκης

ο αδμιν δε πρεπει να μιλαει στο φορουμ αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα ο συγκεκριμενος μιλουσε πιο πολυ απο ολους

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αντί να αρχίσουμε της καταγγελίες θα έπρεπε να αναρωτηθούμε γιατί κάποιος που αποφασίζει να ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να έχουμε μια ανοιχτή επικοινωνία ξαφνικά τερματίζει την προσπάθεια.

Το γεγονός είναι λυπηρό και δεν θα το κρίνω μιας και δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Πριν όμως αρχίσουμε να κατηγορούμε , ας αναλογιστούμε της προσωπικές μας ευθύνες .

Τα φόρουμ μοτοσικλέτας στην Ελλάδα αντί να βοηθούν στην επικοινωνία των μοτοσικλετιστών , καταλήγουν πεδία προσωπικών αντιπαραθέσεων. Το έχω γράψει ξανά, είναι ένα σύστημα επικοινωνίας σε βρεφική ηλικία με απεριόριστη ελευθερία και μάλλον δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το χειριστούμε.

Και φυσικά είναι δικαίωμα του αντμιν να μιλά στο φόρουμ , εκτός αν μιλάμε για επαγγελματία διαχειριστή με εισόδημα οπότε και ναι δεν θα έπρεπε να ασχολιέται , αλλά μόνο να δουλεύει για εμάς
    Το γεγονός και μόνο μου προκαλεί θλίψη.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

ενα ειναι το φορουμ www.moto.gr ολα τα αλλα immitasion einai

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
    ενα ειναι το φορουμ www.moto.gr ολα τα αλλα immitasion einai
    Εύχομαι να συνεχίσεις να το λες και μετά από 2 χρόνια αυτό( μήπως είπα πολύ )
    Αλλά αντί να ψάχνουμε το καλύτερο μήπως θα έπρεπε εμείς να γίνουμε καλύτεροι?
    Το κάθε φόρουμ από μόνο του είναι ένα τίποτα , εμείς το κάνουμε ότι είναι. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την δύναμη που μας δίνει, σίγουρα μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι, αν όμως θεωρήσουμε κεκτημένο δικαίωμα την επιβολή της προσωπικής μας θέσης , τότε σίγουρα έχουμε χάσει το νόημα και της δημοκρατίας και των φόρουμ.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Εύχομαι να συνεχίσεις να το λες και μετά από 2 χρόνια αυτό( μήπως είπα πολύ )
    Αλλά αντί να ψάχνουμε το καλύτερο μήπως θα έπρεπε εμείς να γίνουμε καλύτεροι?
    Το κάθε φόρουμ από μόνο του είναι ένα τίποτα , εμείς το κάνουμε ότι είναι. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την δύναμη που μας δίνει, σίγουρα μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι, αν όμως θεωρήσουμε κεκτημένο δικαίωμα την επιβολή της προσωπικής μας θέσης , τότε σίγουρα έχουμε χάσει το νόημα και της δημοκρατίας και των φόρουμ.

εμενα μου αρεσει το φορουμ οταν σιζυταει για σοβαρα θεματα.. ενταξει οχι οτι εδω δε συζυτανε ασχετα θεματα αλλα εχουνε σιζητυθει πολλα σοβαρα θεματα. Στο mybike μονο ασχετα θεματα εβλεπα

Δεν κάνω σύγκριση . μια θλιβερή διαπίστωση κάνω. Είναι άκομψο να συγκρίνουμε τα φόρουμ σε θρεντ ενός από αυτά. Αντί να προβληματιστούμε , αν συνεχίσουμε την σύγκριση , σύντομα το θρεντ θα πάει στα αζήτητα.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλησπέρα !

Στο συγκεκριμένο φόρουμ για το οποίο λέτε είχα κάνει εγγραφή προ τριών μηνών περίπου!

Δεν πόσταρα ποτέ! ΟΟΟΟΟσα ποστ κι' αν διάβασα είδα ένα και μόνο ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ και χαζά
    πειράγματα χωρίς κανένα νόημα!

Συμπέρασμα:
    www.moto.gr/forums Απλά μακράν το καλύτερο!

Διαμάχες = Σφαζόμαστε

Τεχνικά θέματα = Αλληλοβοηθιώμαστε

Δηλαδή θέλω να πω πως όλες οι κατηγορίες λειτουργούν όπως πρέπει κάτι που δεν ίσχυε στο
    my bike ρώταγε κάποιος στα τεχνικά για να βρει κάποια λύση στο πρόβλημα του και τον δούλευαν
    όλοι κανονικά!

Για αυτό λέμε moto gr απλά το καλύτερο!

Εγώ πάλι δε μπορώ να συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο.
    Υπήχε όντως ένα πείραγμα και χαβαλές, ο οποίος και τερματίστηκε άδοξα βγαίνοντας η μπρίζα.
    Που ενδεχομένως θα ξαναμπεί.
    Σε εκείνο το φόρουμ έμπαινα γιατί είχε πολύ φιλικό κλίμα και καλή παρέα.
    Επίσης ήξερα και ξέρω πολλά άτομα σε προσωπικό επίπεδο, ύστερα από κοινές εκδρομές και κοινές συναντήσεις για καφέ.

Η παρέα δεν διαλύθηκε.
    Η παρέα εξακολουθεί να υπάρχει στο http://mybike.forumotion.com/index.htm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spypetros
    Εγώ πάλι δε μπορώ να συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο.
    Υπήχε όντως ένα πείραγμα και χαβαλές, ο οποίος και τερματίστηκε άδοξα βγαίνοντας η μπρίζα.
    Που ενδεχομένως θα ξαναμπεί.
    Σε εκείνο το φόρουμ έμπαινα γιατί είχε πολύ φιλικό κλίμα και καλή παρέα.
    Επίσης ήξερα και ξέρω πολλά άτομα σε προσωπικό επίπεδο, ύστερα από κοινές εκδρομές και κοινές συναντήσεις για καφέ.

Η παρέα δεν διαλύθηκε.
    Η παρέα εξακολουθεί να υπάρχει στο http://mybike.forumotion.com/index.htm
    Ελα ρε φίλε πλάκα μας κάνεις σκέτο τσίρκο είναι εκεί!
    Σας ρώταγε κάποιος στα τεχνικά θέματα για κάποιο πρόβλημα του και και μόνο κοροϊδία
    εισέπρατε!

Όσο για χαβαλέ είχατε όντως πολύ!
    Και που ξέρεις μπορεί να ξαναμπεί η πρίζα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ελα ρε φίλε πλάκα μας κάνεις σκέτο τσίρκο είναι εκεί!
    Σας ρώταγε κάποιος στα τεχνικά θέματα για κάποιο πρόβλημα του και και μόνο κοροϊδία
    εισέπρατε!

Αναλογα πως θα το δεις.
    Το ιδιο πραγμα (ΑΔΙΚΩΣ) εχει ειπωθει και για αυτο το φορουμ και επισης πολλα πραγματα ειπωνονται για ολα τα μεγαλα μοτοσυκλετιστικα φορουμ στην Ελλαδα.
    Εχει να κανει με την κακια στιγμη, με το ποσο παρακολουθει καποιος ενα φορουμ,με το ποσο και αν ξερει προσωπικα καποια ατομα,και γενικως παντα θα βγαινουν θετικα και αρνητικα συμπερασματα για εναν χωρο οπου οι αποψεις διαμορφωνονται απο τα τελευταια γραπτα που μενουν στον αφρο ενω καποια αλλα σιγα-σιγα βυθιζονται.

Παντως για το μαιμπαικ (το οποιο σπανια παρακολουθουσα) εχω να πω οτι εκανα προπερσι μια βολτα με τα παιδια και μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις.
    Εκεινη η βολτα στην Λιμνη Τσιβλου ηταν καταπληκτικη πραγματικα.

Αρα απο μια αποψη καταλαβαινω γιατι τα πραγματα εφτασαν εκει που εφτασαν,και επισης εχω να πω οτι υπαρχουν σε καθε φορουμ ατομα που καταληγουν και μενουν γιατι "τρωνε πορτα" απο ολα τα υπολοιπα,και γενικα υπαρχει και ενα περιεργο αλισβερισι,κουτσομπολιο,συκοφαντια οπως θελετε πειτε το με αποτελεσμα να δημιουργουνται συνεχεια παρεξηγησεις.

Μακαρι ρε πουστη μου παντως (και το εχω αχτι εδω και χρονια) ολα τα μεγαλα μοτοσυκλετιστικα φορουμ στην Ελλαδα να ειχαν εστω μια επαφη μια επικοινωνια μεταξυ τους οπως παλιοτερα,γιατι εδω και καποια χρονια νιωθουμε οτι ανηκουμε σε αντιπαλα στρατοπεδα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...και πως θα διαβασω τωρα τη "Θολη γραμμη του οριζοντα"?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...και πως θα διαβασω τωρα τη "Θολη γραμμη του οριζοντα"?

Εγραψε κι εκει ο Ορίζοντας την θολή του γραμμή?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγραψε κι εκει ο Ορίζοντας την θολή του γραμμή?

:rotflmao:

Οχι ρε Χρηστο!

Ηταν ενα τοπικ καποιου, μια ιστορια σε επεισόδια!
    Το μονο που διαβαζα και εχω μεινει με την αγωνια!

Ο ιδιος χρηστης που εγραψε και το "Όνειρο Ζωής"

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Οχι ρε Χρηστο!

Ηταν ενα τοπικ καποιου, μια ιστορια σε επεισόδια!
    Το μονο που διαβαζα και εχω μεινει με την αγωνια!

Ο ιδιος χρηστης που εγραψε και το "Όνειρο Ζωής"

Το ξερω ρε... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. venzini(GR vs UK)
    από greekshadow στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 21:34
  3. protash gia to neo moto.gr