Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: transalp 650. meta....???

transalp 650. meta....???

kalimera sas. eimai katoxos enos transalp 650 edw k duo xronia. kanw kathimerina me to motori mou 35 xiliometra gia to pigaine ela spiti douleia-douleia spiti. eimai ikanopoihmenos alla... otan paw taksidaki.... pikra. gia na sas dwsw na katalavete eimai apo kalamata. menw ektos poleos gi'auto kai ta tosa xlm kathimerina. ta tour pou kanw einai pote korwnh pote pulo pote stoupa pote taugeto.gyrw gyrw dhladh. xtes gia paradeigma phga stemnitsa dhmhtsana.diadromes me strofilikia gia na to niwsw. ela nte omws poy den to euxaristiemai to taksidi... den strivei to mixanaki. nomizw pws o empros troxos tha fygei kai egw tha akolouthisw...ti na kanw? den kserw na odhgw? ta filarakia mou exoun bmw gs650 k mpainoun rouketa k synexws apogohteuomai... apo mena kai to mhxanako mou. lew na parw to versys. einai kali epilogh? den to exw odhghsh alla apo ta sygkritika fainetai to the best... tha ithela thn gnwmh sas kai tis apopseis sas euxaristw

Banned Το avatar του/της crewdriver
    η μηχανη σου δεν στριβει...λογω γεωμετριας,βαρους,κοψιματος γενικα...το βερσις που λες στριβει πολυ καλα για το στυλ του αλλα ξεχνας το χωμα/λασπη...

Εμένα κάτι μου λέει ότι και versys να πάρεις... θα σου φαίνεται ότι δε στρίβει ούτε αυτό. Ολα τα δίτροχα στρίβουν αν ξέρεις να τα στρίψεις (εκτός από κάτι αμερικάνικους καναπέδες με ρόδες ίσως). Ψάξτο λίγο, πριν κάνεις κίνηση να αλλάξεις μηχανή.

Welcome by the way

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλως ηρθες.

κοιτα εδω
    και μετα πες μου ποιος μπορει να στριψει και ποιος οχι.

ολα στριβουν,αρκει να ξερεις.
    δεν προκειται φυσικα το ΤΑ να στριψει οπως ενα ss ουτε οπως κατι αλλο,ελαφρυτερο, πιο κοφτερο, νεοτερο κ.λ.π. αλλα ....

περνα και κανε και κανα μαθηματακι css,0-300 και μετα το αποφασιζεις για νεα μοτο (εφ'οσον σε καλυπτει αυτη που εχει σε ολα τα αλλα)

η προταση μου ηταν επειδη απο αυτα που γραφεις, θελεις να μπαινεις γρηγορα στις στροφες...με την υπαρχουσα μοτοσυκλετα κατι τετοιο δε μπορει να γινει...οτι στριβει στριβει(οπως καθε μοτοσυκλετα)...

κάτι μου λέει ότι και versys να πάρεις... θα σου φαίνεται ότι δε στρίβει ούτε αυτό. Ολα τα δίτροχα στρίβουν αν ξέρεις να τα στρίψεις (εκτός από κάτι αμερικάνικους καναπέδες με ρόδες ίσως). Ψάξτο λίγο, πριν κάνεις κίνηση να αλλάξεις μηχανή.

to exw psaksei paidia. kavalaw ton allwn ta motoria (gs650) kai apo thn wra poy anevainw panw katalavainw thn diafora sto stisimo tous. kai volta pou ta piga mpainoun kalitera all a to bmw den mou aresei den to agorazw. den eimai k teleios arxarios panw sto thema ths moto sykletas.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδες αν εχετε την καλωσυνη Ελληνικα γιατι στραβωνομαστε, και κριμα ειναι για σας, γιατι πολλοι ανθρωποι που θα μπορουσαν να σας απαντησουν πολυ απλα δεν θα μπουν στον κοπο να διαβασουν αυτα που γραφετε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που έκανα το CSS LEVEL 1..... Κάν'το κι αν δεν δεις διαφορά τότε συζητάς για να αλλάξεις....

Επειδή έχω την ίδια μοτο μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ με ενοχλεί η χαμηλή ιπποδύναμη κι ότι τα 140 χλμ σε εθνική είναι το max για ένα ταξίδι (μιλάω πάντα να ποηγαίνεις ώρα με τόσα, φορτωμένος -τριβάλιτσος- και με δεύτερο άτομο) παρά το ότι δεν στρίβει.

Το ΤΑ στρίβει μια χαρά αν ξέρεις να το στρίβεις... φυσικά όχι όπως ένα ss ή κάτι άλλο αλλά στρίβει.....

Τι να παρεις; Τι να παρεις;.................... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    To TA φιλε μου στριβει και παραστριβει...

Το καταλάβα οταν πηγα με ενα μοντελο του 90κατι διακοπες το καλοκαιρι...

Φυσικα δεν ειναι για σφαλιαρες και οδηγηση ''υαλοκαθαριστηρας'', αλλα πιστευω οτι με τα GS σε επιπεδο δυνατοτητων και μονο, ειναι στα ιδια...

τωρα απο εκει και επειτα τον μεγαλυερο ρολο τον παιζει ο οδηγος, οποτε -και το λεω εντελως φιλικα χωρις ιχνος ειρωνιας- μπορεις να παρεις το Versys, αλλα δεν σου εγγυατε κανεις οτι δεν μπορει να σε περασει απο εσωτερικη με +20 κανα XT 600....

σε ολα τα παραπανω εχετε δικιο. ισως να μην ξερω κ γω να το πηγαινω το ΤΑ. αλλα... ισως λογω της ηλικιας μου(25) ψαχνω κατι στο μηχανακι πιο σπορτιφ ας πουμε... θελω να μπαινω με κατι παραπανω. τελικα ομως την βρηκα την λυση... καβαλησα το versys κ μου φανηκε ποδηλατο,ελαφρυ, πιο ξεκουραστη θεση οδηγησης κατεληξα σε αυτο... ελπιζω αν ολα πανε καλα τον φεβρουαριο θα το παρω...

καλημετα φιλε!περισσοτερες πληροφοριες για το βερσυς θα βρεις εδω :www.kawasaki-bikers.gr
    !!

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από automototruck
    αλλα... ισως λογω της ηλικιας μου(25) ψαχνω κατι στο μηχανακι πιο σπορτιφ ας πουμε... θελω να μπαινω με κατι παραπανω. τελικα ομως την βρηκα την λυση...
    Τώρα μιλάς σωστά....

Προσωπική άποψη πάντα.... Ό,τι μοτο και να έχεις μάζεψε τα 280 ευρώ που χρειάζονται και πήγαινε να κάνεις ένα CSS (Level 1). Αν νομίζεις ότι τώρα στρίβεις με το versys μετά το τέλος του μαθήματος να είσαι σίγουρος θα έχεις αλλάξει γνώμη.....

το μεσημερι πηγα να ρωτησω τιμεσ κτλ κτλ για το versys και ο μαστορας εκει μου εδειξε το multistrada 620 και επιασα τον εαυτο μου να το σκεφτεται καπως... πειτε καμια γνωμη ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Εισαι τρελλοοοοοοοοοοος!!! Δεν τον λυπασαι τον εαυτο σου; Απ το θηριο το τρανςαλπ θα πας στα χρεπια να πληρωνεις μια ζωη;:rotflmao: Παρε το παλατι το vstrom να τελειωνεις. Και το versys καλο ειναι. Ασε τις πατατιερες για τους κουλτουριαρεους:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 10:17
  2. TRANSALP 650 KAWASAKI z750
    από dep στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 21:32
  3. manual transalp 650???
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 12:16
  4. Χαμηλώνει το Transalp (650 '03)
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 07:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα