Παιδιά, παρακαλώ όποιος έχει μανιβέλα από mtx50, ή mbx50, ή nsr50 γιατί με χάνετε..έχω μείνει από μανιβέλα στο mtx εδώ και δυο βδομάδες καθώς ράγισε το καρεδάκι και πληγώθηκαν τα δοντάκια επίσης στο καρεδάκι..επί δύο βδομάδες έχω φάει τον κόσμο και τπτ. Βλέπετε εδώ είναι Ηράκλειο και δεν υπάρχουν μάντρες..πήγα σε ότι συνεργείο υπήρχε αλλά τπτ..πήγα σήμερα πάλι στα ανταλλακτικά εδώ στο Ηράκλειο, για τέταρτη φορά γιατί βέβαια αν δεν έχεις κανένα hornet σε γράφουν στα @@ κανονικά. Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά έχω συγχιστεί, και σε λίγο θα καταλάβετε και εσείς γιατί..μόνο που δεν της κάθομαι για να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει..τελικά τα καταφέρνω και σηκώνει το ακουστικό..και μετά από δύο λεπτά έρχεται η απάντηση που με έστειλε..μπορώ να στην παραγκείλω αλλά κοστίζει 88 ευρώ..τι είπατε?8? όχι όχι 88..παύση..ένα νερό ρε παιδιά..ένα νερό..εμένα γιατί μου φαίνεται ότι η μανιβέλα είναι ένα κομμάτι σίδερο? εκτός και αν παίζει μόνη της μανιβελιές ή είναι σβαρόφσκι και εγώ παρανόησα..εγώ φταίω να πάρω το καράβι και να ανέβω σαν Τζακ Νίκολσον στην λάμψη στο γραφείο του ΣΑΡΑΚΑΚΗ? Θα έπρεπε να του κάνω μήνυση για ψυχική οδύνη..![]()
:a015:
:a37: :a45:
:a31:
:a29:
:a28: :a24:
:a57: