Καλημέρα σας.
Άν κι σας διαβάζω συχνά κι δέν συμμετέχω....... μήν θεωρηθώ spammer η έρωτηση μου είναι η εξής..... Έχω PSTN γράμμη σε PCM πίνακα. η ταχύτητα που πίανω είναι 28.8k μετά βίας κι κάνω τάματα για να κατέβει η σελίδα.
Άν κάποιoi καλοθελήτες γνώστες.....μπορούν να βοηθήσουν ή να με διαφωτισούν. Μπόρω να βάλω DSL η κάποιοn τρόπο για να βάλω π.χ. Α.ΡΥ.Σ.?????ρώτησα κι αλλού κι δυστηχώς δέν μπορέσανε να βοηθήσουν

Έλπίζω να μήν
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
με
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
περάσετε για.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σπαμμερρρρρρρ

Απάντηση με παράθεση
  Απάντηση με παράθεση 

), επισης στο τεχνικό τμημα μπορουν να σου πουν εαν υπάρχουν ελευθερα ζευγαρια, αλλα δεν θα μπορουν να σου πουν αν δουλέυουν αν δεν τα μετρήσουν πρώτα.
 ), επισης στο τεχνικό τμημα μπορουν να σου πουν εαν υπάρχουν ελευθερα ζευγαρια, αλλα δεν θα μπορουν να σου πουν αν δουλέυουν αν δεν τα μετρήσουν πρώτα. . Μου ειπαν την αλλη δευτερα θα ειναι ενταξει... και όντως ήταν.
 . Μου ειπαν την αλλη δευτερα θα ειναι ενταξει... και όντως ήταν. 

κι πρέπει ο οτε να βγάλει τον pcm πίνακα από την πολυκατοικία για να βάλει καθάρη γραμμή. κι τους κυνηγάω απο τον Ιούνιο........:hypnotize :hypnotize :hypnotize , έπισης η πολυκατοικία είναι καινούργια κι είχα κάνει αίτηση αναβάθμησης με αρνήτικη απάντηση δυστύχως
  κι πρέπει ο οτε να βγάλει τον pcm πίνακα από την πολυκατοικία για να βάλει καθάρη γραμμή. κι τους κυνηγάω απο τον Ιούνιο........:hypnotize :hypnotize :hypnotize , έπισης η πολυκατοικία είναι καινούργια κι είχα κάνει αίτηση αναβάθμησης με αρνήτικη απάντηση δυστύχως 

:rotflmao:
 :rotflmao: