Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Question καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

...Λοιπον χθες μεσημερακι στην κηφησιας στο υψος του πυργου του οτε με κατευθηνση προς κεντρο βλεπω στους καθρεφτες ενα v-stroμι ιδιο με το δικο μου ...μαυρο ματ του 07 με xenon, με την κλασικη την καρινα (πλαστικο-αλουμινιο), με aftermarket φιμε ζελατινα και το clear led κολοφαναρο. Με περναει πατημενος και να σου η ακραπα!! Τον περνω απο πισω για να τον ρωτησω για την εξατμιση αλλα την εκανε δεξια στην εξοδο για χαλανδρι και εγω δεν ειχα χρονο για κυκλους...Τεσπα τα λεω ολα αυτα μπας και ειναι κανεις απο εδω μεσα και μου πει απο πρωτο χερι για την ακραπα γιατι στο net δεν βρηκα κατι για ολα βγαζει αλλα οχι για το dl650! Eλεος το μηχανακι ειναι το πιο καλοπουλημενο και μια εξατμιση τουλαχιστον στα site δεν βγαζουν! Ουτε στη yoshi ουτε στην akrapovic Oποιος εχει καμια ιδεα ...ας την πει

...akrapovic Hexagonal

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	akrapovic slipon1.jpg 
Προβολές:	1036 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	103734

Οντως αν ξερει κανεις ας μας πει.....ενδιαφερει πολλους....

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Η εξαγωνική είναι..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

...τιποτα μου φαινεται επρεπε να τον παρω απο πισω και ας κανω κυκλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    πηγαινεται στον νικολαιδη και ρωτηστε τον απο ποιο μοντελο τεριαζει

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψή σας αλλά εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο αυτό το σχήμα.

Φαντάζεστε τον κώλο του 1000 πως θα είναι με τέτοιες εξατμίσεις !!!!

I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψή σας αλλά εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο αυτό το σχήμα.

+1000

δεν λεω καλες θα ειναι και εκει...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα! ...Το θεμα ειναι αν βγαινουν για το δικο μας μηχανακι αν πανε μαζι με λαιμους η και σκετο τελικο και ποσα ευρω θα κανουν...!?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    ενα μαυρο 650 ειναι.
    το βλεπω στην λουτσα καθε σαββατο
    απο κοντα φαινεται οτι ειναι πατεντα!
    δεν παει με το σχημα της ουρας.ξεκιναει απο κατω και ανεβαινει οποτε αφηνει μεγαλο κενο πισω πισω

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    ενα μαυρο 650 ειναι.
    το βλεπω στην λουτσα καθε σαββατο
    απο κοντα φαινεται οτι ειναι πατεντα!
    δεν παει με το σχημα της ουρας.ξεκιναει απο κατω και ανεβαινει οποτε αφηνει μεγαλο κενο πισω πισω

Ναι σαν να μου φανηκε και μενα ετσι επειδη ειναι μαλλον εχει μεγαλυτερο μηκος απο την μαμα και για αυτο ξεκιναει απο κατω...τωρα δεν ξερω παντως απο μακρια που την ειδα καλη μου φανηκε αισθητικα αλλα ...δεν μπορω να πω οτι την ειδα και καλα

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx

Re: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    ...Λοιπον χθες μεσημερακι στην κηφησιας στο υψος του πυργου του οτε με κατευθηνση προς κεντρο βλεπω στους καθρεφτες ενα v-stroμι ιδιο με το δικο μου ...μαυρο ματ του 07 με xenon, με την κλασικη την καρινα (πλαστικο-αλουμινιο), με aftermarket φιμε ζελατινα και το clear led κολοφαναρο. Με περναει πατημενος και να σου η ακραπα!! Τον περνω απο πισω για να τον ρωτησω για την εξατμιση αλλα την εκανε δεξια στην εξοδο για χαλανδρι και εγω δεν ειχα χρονο για κυκλους...Τεσπα τα λεω ολα αυτα μπας και ειναι κανεις απο εδω μεσα και μου πει απο πρωτο χερι για την ακραπα γιατι στο net δεν βρηκα κατι για ολα βγαζει αλλα οχι για το dl650! Eλεος το μηχανακι ειναι το πιο καλοπουλημενο και μια εξατμιση τουλαχιστον στα site δεν βγαζουν! Ουτε στη yoshi ουτε στην akrapovic Oποιος εχει καμια ιδεα ...ας την πει

...akrapovic Hexagonal
    low__rider τον ειδα σημερα τον τυπο! (εκτος και αν ηταν αλλος )
    ειχε παρκαρει ακριβως κατω απο το γραφειο μου και τον ειδα οταν κατεβηκα για μια δουλεια!
    ειχε αρκετα εξτρα περα απο την ακραπα, οπως τη γνωστη καρινα, λευκα φλασακια, κοκκινα αυτοκολλητα στις ζαντες, εξτρα φωτιστικα της touratech κλπ...

ειχε ακριβως την εξατμιση που εχεις στη φωτο!
    τον εψαξα στα γυρω μαγαζια και τελικα τον βρηκα και τα ειπαμε λιγακι

απ'οτι μου ειπε η ακραπα δεν ειναι για vstrom, αλλα με την καταλληλη μοντιφα μπορει να κολληθει στο λαιμο της μαμας εξατμισης!
    φυσικα το μονο που εχει προσφερει στο μηχανακι ειναι ο ηχος και οχι καλυτερες επιδοσεις

μαζι με τοποθετηση του κοστισε ~?650
    παντως του κανει ενα κωλο του vstrom..... ζηλεψα.....

τωρα που το σκεφτομαι, απορω και γω γιατι δεν εβγαλα μια φωτο...
    wasting space via Architecture

Re: Re: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    low__rider τον ειδα σημερα τον τυπο! (εκτος και αν ηταν αλλος )
    ειχε παρκαρει ακριβως κατω απο το γραφειο μου και τον ειδα οταν κατεβηκα για μια δουλεια!
    ειχε αρκετα εξτρα περα απο την ακραπα, οπως τη γνωστη καρινα, λευκα φλασακια, κοκκινα αυτοκολλητα στις ζαντες, εξτρα φωτιστικα της touratech κλπ...

ειχε ακριβως την εξατμιση που εχεις στη φωτο!
    τον εψαξα στα γυρω μαγαζια και τελικα τον βρηκα και τα ειπαμε λιγακι

απ'οτι μου ειπε η ακραπα δεν ειναι για vstrom, αλλα με την καταλληλη μοντιφα μπορει να κολληθει στο λαιμο της μαμας εξατμισης!
    φυσικα το μονο που εχει προσφερει στο μηχανακι ειναι ο ηχος και οχι καλυτερες επιδοσεις

μαζι με τοποθετηση του κοστισε ~?650
    παντως του κανει ενα κωλο του vstrom..... ζηλεψα.....

τωρα που το σκεφτομαι, απορω και γω γιατι δεν εβγαλα μια φωτο...

Κοιτα kakofonixx δεν τρεχει που δεν εβγαλες φωτο αρκει να εμαθες ποιος καλος μαστορας την εκανε την δουλεια! ...Γιατι ειναι αυτο που ειπες του κανει ενα κωλο...και γ@μω! ...Και που 8α παει τα 600 γιουργια καπου θα τα βρουμε μωρε!

Γιατι πανω κατω με τα ιδια λευτα , μιλαω μονο για τελικο και οχι ολοσομη, βαζεις κατι remus κατι arrow και κατι leovince που απο αισθητικης αποψης δεν λενε και πολλα sorry κιολας αν καποιος εχει βαλει καποιες απο αυτες αλλα μονο ο ηχος τους μ'αρεσει και τιποτα αλλο... και για yoshi που ειμαι γ@ματες παμε απο 700 και πανω(Σφακιανακης ) Απο επιδοσεις παντως 2 παλικαρια που εχω πετυχει στον δρομο και τα εχουμε πει ,μονο τελικο και αυτοι, ο ενας με yoshi και ο αλλος με remus ειχαν κανει δυναμομετρηση και οι 2 ειχαν βαλει και το φιλτρακι της bmc και ειχαν παρει 3 με 4 αλογακια...ετσι τουλαχιστον μου ειχαν πει!
    Παντως με την ακραπα ετσι και αλλιως θα υπαρχει διαφορα καθως θα πω γεια στον καταλυτη...πιο ελευθερα πραγματα!

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx

Re: Re: Re: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Κοιτα kakofonixx δεν τρεχει που δεν εβγαλες φωτο αρκει να εμαθες ποιος καλος μαστορας την εκανε την δουλεια! ...Γιατι ειναι αυτο που ειπες του κανει ενα κωλο...και γ@μω! ...Και που 8α παει τα 600 γιουργια καπου θα τα βρουμε μωρε!

Γιατι πανω κατω με τα ιδια λευτα , μιλαω μονο για τελικο και οχι ολοσομη, βαζεις κατι remus κατι arrow και κατι leovince που απο αισθητικης αποψης δεν λενε και πολλα sorry κιολας αν καποιος εχει βαλει καποιες απο αυτες αλλα μονο ο ηχος τους μ'αρεσει και τιποτα αλλο... και για yoshi που ειμαι γ@ματες παμε απο 700 και πανω(Σφακιανακης ) Απο επιδοσεις παντως 2 παλικαρια που εχω πετυχει στον δρομο και τα εχουμε πει ,μονο τελικο και αυτοι, ο ενας με yoshi και ο αλλος με remus ειχαν κανει δυναμομετρηση και οι 2 ειχαν βαλει και το φιλτρακι της bmc και ειχαν παρει 3 με 4 αλογακια...ετσι τουλαχιστον μου ειχαν πει!
    Παντως με την ακραπα ετσι και αλλιως θα υπαρχει διαφορα καθως θα πω γεια στον καταλυτη...πιο ελευθερα πραγματα!
    το παλικαρι μου ειπε οτι ο καταλυτης δεν αφαιρεθηκε
    οποτε μιλαμε οτι αλλαξε μονο το τελικο
    οσο για το καταστημα που του εκανε την αλλαγη, μου ειπε αλλα θα στο πω με πμ αν θες - να μην κανουμε και διαφημιση!
    wasting space via Architecture

I had a dream ... Το avatar του/της WWW

Re: Re: Re: Re: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    το παλικαρι μου ειπε οτι ο καταλυτης δεν αφαιρεθηκε
    οποτε μιλαμε οτι αλλαξε μονο το τελικο
    οσο για το καταστημα που του εκανε την αλλαγη, μου ειπε αλλα θα στο πω με πμ αν θες - να μην κανουμε και διαφημιση!
    Να το πεις το τηλέφωνο και το όνομα του καταστήματος ανοικτά, να τηλεφωνήσουμε κι εμείς διαφορετικά θα σου σπάσουμε όλοι τα νεύρα με pm (μερικοί χιλιάδες εδώ μέσα) και σε βλέπω για το τρελάδικο
    I had a dream ...

Re: Re: Re: Re: Re: καινoυρια ακραπα για v-strom k7??

Να το πεις το τηλέφωνο και το όνομα του καταστήματος ανοικτά, να τηλεφωνήσουμε κι εμείς διαφορετικά θα σου σπάσουμε όλοι τα νεύρα με pm (μερικοί χιλιάδες εδώ μέσα) και σε βλέπω για το τρελάδικο
    Θα τις βάλεις αν τις βρεις;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2006, 01:34
  2. ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΓΙΑ V-strom
    από maverick26 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 11:11
  3. αποριες για v-strom 1000