50+ χρονών άνθρωπος,με παιδιά και κοιτάξτε τί συμβουλές δίνει στους πιτσιρικάδες...Ντροπή![]()
![]()
"Kataramenos"
50+ χρονών άνθρωπος,με παιδιά και κοιτάξτε τί συμβουλές δίνει στους πιτσιρικάδες...Ντροπή![]()
![]()
"Kataramenos"
Fortis Fortuna Adiuvat
Κ τι περίμενες να πει ο Θρύλος της Βούτας ρε?![]()
Κ το πόδι πάντα στο δεξί πεντάλ! στο φρένο!![]()
Αυτος ο βλακας καποτε ειχα ακουσει οτι ειχε παρει αλλα 2 ατομα στον λαιμο του οταν καποια στιγμη επεσε στον γκρεμο στα λιμανακια...
ισχυει δεν ισχυει...δεν ξερω...
ας λέει ότι π@π@ριές θέλει, μη φοβάσαι δεν είναι επικίνδυνος, για να γίνει επικίνδυνος θα πρέπει να βλέπει και κάποιος την εκπομπή του!!!!
εκτός των άλλων δεν ξέρει και τα όρια
60 η βουλιαγμένης;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πάντως έχει δίκιο
όταν έχει το πόδι στο φρένο και μάλιστα στο πάτωμα τη γλυτώνεις
μα τι μαλάκας άνθρωπος
τουλάχιστον από ό,τι φαίνεται δεν έπαθαν τίποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
πάντως έχει δίκιο
όταν έχει το πόδι στο φρένο και μάλιστα στο πάτωμα τη γλυτώνεις
μα τι μαλάκας άνθρωπος
Ναι φαντάσου τώρα να έρχεται από την άλλη ένας ανυποψίαστος οικογενειάρχης με τα παιδιά του ή ακόμα χειρότερα κάποιος μοτοσυκλετιστής...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
πρώτη φορά τον βλέπω αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται σαν τόκος κάγκουρας edition?![]()
Μάλλον δεν το θυμάσαι ή δεν το έχεις δει. Δεν θα ήθελα με την καμία να είμαι στη θέση των παιδιών . επειδή ο μαλακοπιτουρας αποφάσισε να σκοτωθεί, θέλει να πάρει κι άλλους μαζί. :a31: http://www.youtube.com/watch?v=VcYII...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ναι φαντάσου τώρα να έρχεται από την άλλη ένας ανυποψίαστος οικογενειάρχης με τα παιδιά του ή ακόμα χειρότερα κάποιος μοτοσυκλετιστής...![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
ρε πουστη καταργηθηκαν και οι ναπαλμ να στειλεις στα μερη που αυνανιζονται και σε αυτους και στα μαλακισμενα που καθονται και βλεπουν.
η σαπιλα και η μαλακια του σημερινου Ελληνα προσωποποιημενη:a04:
τι να πω... χεζω στην καραφλα σου παλιοκαθικι εχεις τα μουτρα και κανεις και χιουμορ
πηγαινε το παληκαρι με την κοπελα του στο σκουτερ και ηρθε το αλλο το παπαρι και στουκαρε μπροστα τους
να κατεβεις και να βαλεις φωτια εκει που εχει τουμπαρει και να του παρεις και το σκαλπ:a015:
καταραμενη να ειναι καθε ωρα και στιγμη που περπατας και στεκεσαι εσυ και οι ομοιοι σου,κατεστραμενε
![]()
![]()
![]()
:a36:
![]()
Συγκρατουμαι να μην σε βρισω γιατι πολυ απλα δεν το αξιζει ο καθε βλαμμενος που μπαινει σε ενα φορουμ και νομιζει οτι με τα βρισιδια αυτα κανει κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
ρε πουστη καταργηθηκαν και οι ναπαλμ να στειλεις στα μερη που αυνανιζονται και σε αυτους και στα μαλακισμενα που καθονται και βλεπουν.
η σαπιλα και η μαλακια του σημερινου Ελληνα προσωποποιημενη:a04:
τι να πω... χεζω στην καραφλα σου παλιοκαθικι εχεις τα μουτρα και κανεις και χιουμορ
πηγαινε το παληκαρι με την κοπελα του στο σκουτερ και ηρθε το αλλο το παπαρι και στουκαρε μπροστα τους
να κατεβεις και να βαλεις φωτια εκει που εχει τουμπαρει και να του παρεις και το σκαλπ:a015:
καταραμενη να ειναι καθε ωρα και στιγμη που περπατας και στεκεσαι εσυ και οι ομοιοι σου,κατεστραμενε
![]()
![]()
![]()
:a36:
![]()
Εισαι και μηχανοβιος τρομαρα σου.Σου ευχομαι οταν κανεις κατι (μαλακια με την μηχανη σου κοινως) και σου φυγει η μηχανη να μην παρεις εσυ καποιον στο λαιμο σου η να μην σκοτωθεις εσυ.
Εσυ θες ναπαλμ οταν κανεις σφηνες σε αυτοκινητα?Ε τοτε αντε ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ (σορυ δεν συγκρατηθηκα και ας φαω ban ρε πουστη μου!!) ολοι μας κανουμε μαλακιες ειτε το θελετε ειτε οχι ειστε κολλημενοι μηχανοβιοι ρε πουστη μου,εγω εχω ΚΑΙ αμαξι και ΟΧΙ δεν ειμαι καπιταλας,ενα αμαξακι να κυκλοφορω εχω και κανω ΚΑΙ με αυτο μαλακιες οπως με την μηχανη εννιοτε (πχ οταν τρεχω)αληθεια δεν εχεις κανει ποτε μαλακια εσυ??Σκεψου και συγγνωμη για το βρισιμο που εφαγες αλλα ειπες πολλες μαλακιες ρε φιλε.
Συνελθετε ρεεεεεε!!!Οταν βλεπω τετοια ρατσιστικα ποστ για τα αυτοκινητα τρελενομαι λες και δεν κανετε εσεις- εμεις τα ιδια και χειροτερα με τα χιλιομετρα που μαζευουμε με τις μηχανες!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Συγκρατουμαι να μην σε βρισω γιατι πολυ απλα δεν το αξιζει ο καθε βλαμμενος που μπαινει σε ενα φορουμ και νομιζει οτι με τα βρισιδια αυτα κανει κατι.
Εισαι και μηχανοβιος τρομαρα σου.Σου ευχομαι οταν κανεις κατι (μαλακια με την μηχανη σου κοινως) και σου φυγει η μηχανη να μην παρεις εσυ καποιον στο λαιμο σου η να μην σκοτωθεις εσυ.
Εσυ θες ναπαλμ οταν κανεις σφηνες σε αυτοκινητα?Ε τοτε αντε ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ (σορυ δεν συγκρατηθηκα και ας φαω ban ρε πουστη μου!!) ολοι μας κανουμε μαλακιες ειτε το θελετε ειτε οχι ειστε κολλημενοι μηχανοβιοι ρε πουστη μου,εγω εχω ΚΑΙ αμαξι και ΟΧΙ δεν ειμαι καπιταλας,ενα αμαξακι να κυκλοφορω εχω και κανω ΚΑΙ με αυτο μαλακιες οπως με την μηχανη εννιοτε (πχ οταν τρεχω)αληθεια δεν εχεις κανει ποτε μαλακια εσυ??Σκεψου και συγγνωμη για το βρισιμο που εφαγες αλλα ειπες πολλες μαλακιες ρε φιλε.
Συνελθετε ρεεεεεε!!!Οταν βλεπω τετοια ρατσιστικα ποστ για τα αυτοκινητα τρελενομαι λες και δεν κανετε εσεις- εμεις τα ιδια και χειροτερα με τα χιλιομετρα που μαζευουμε με τις μηχανες!![]()
![]()
Συγκρατουμαι να μην σε βρισω γιατι πολυ απλα δεν το αξιζει ο καθε βλαμμενος που μπαινει σε ενα φορουμ και νομιζει οτι με τα βρισιδια αυτα κανει κατι.
Εσυ θες ναπαλμ οταν κανεις σφηνες σε αυτοκινητα?Ε τοτε αντε ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ (και ας φαω ban ρε πουστη μου!!) ολοι μας κανουμε μαλακιες ειτε το θελετε ειτε οχι ειστε κολλημενοι μηχανοβιοι ρε πουστη μου,εγω εχω ΚΑΙ αμαξι και ΟΧΙ δεν ειμαι καπιταλας,ενα αμαξακι να κυκλοφορω εχω και κανω ΚΑΙ με αυτο μαλακιες οπως με την μηχανη εννιοτε (πχ οταν τρεχω)αληθεια δεν εχεις κανει ποτε μαλακια εσυ??Σκεψου και συγγνωμη για το βρισιμο που εφαγες αλλα ειπες πολλες μαλακιες ρε φιλε.
ρε φιλε που ειδες ρατιστικα σχολια για τους αυτοκινητηστες???
αυτοι οι μαλακες που βαζουν σε κινδυνο τους γυρω τους δεν ανηκουν στην κατηγορια των αυτοκινητιστων αλλα των ΜΑΛΑΚΩΝ
και ΟΧΙ δεν εχω κανει μαλακια μεχρι τωρα που να βαζει σε κινδυνο αλλον,παρα μονο τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,
πιστεψε με ειμαι "συντηρητικος" στην οδηγηση μου σε μεγαλο βαθμο η δουλεια μου ειναι σε μηχανακι αρκετα χρονια και ποτε δεν εχω προκαλεσει ατυχημα.τυχερος μπορεις να πεις
..και τις σφηνες που κανω εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες και προφυλαξεις,και σε ορισμενες καταστασεις
και χωρις να θετω κανενος την ζωη σε κινδυνο παρα μονο την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ σε περιπτωση στραβοτιμονιας του αυτοκινητιστη
...και ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ οσο και να σου φαινεται παραξενο.
και δεν ειπα μαλακιες φιλε. ηζωη πολλων ασχετων ανθρωπων εχει τερματισει απο καποιους σαν αυτους που τρεχουν σαν μαλακες κωλοφτιαχνοντας τα οχηματα τους.
κοιτα το βιντεακι που παει να παρει παραμαζωμα το καθικι τα παιδια με το σκουτερ και πες μου αν ηταν η γυναικα σου συνεπιβατης και παθαινε κατι(δαγκωνω την γλωσσα μου)
τι θα εκανες σε αυτον που ετρεχε και στους υπολοιπους που τραβαγαν το βιντεο και γελουσαν??
οι ακραιες πραξεις θελουν ακραιες αντιδρασεις
και σε συγχωρω για το βρισιμο που μου εριξες
ενα αμαξακι να κυκλοφορω εχω και κανω ΚΑΙ με αυτο μαλακιες οπως με την μηχανη :![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εγω παντως απο αυτα που διαβασα απο το ποστ του αλλου παιδια δεν καταλαβα για ρατσισμο προς το αυτοκινητο αλλα για ρατσισμο προς το τερμα γκαζι
panta vromikoi panta laspomenoi