Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

Την Κυριακή που μας πέρασε , κάποια φίλη είχε πάει με τον πιτσιρικά της στο Kidom του Allou Fun Park ...

Κάποια άλλη κοπέλα εκεί (νέα μητέρα κι αυτή) , έχασε τον δικό της γιο προς στιγμήν ...

Αμέσως και προς τιμήν της διοίκησης του πάρκου οι πόρτες κλειδώσανε και ξεκίνησε η αναζήτηση του πιτσιρικά...

Μετά απο λίγη ώρα βρέθηκε στις τουαλέτες , αναισθητοποιημένος , ξυρισμένος και φορώντας σκουφί , έτοιμος για "δρόμο" δηλαδή ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ti ennoeis ksyrismenos me skoyfi?kai afoy to vrhkan eleksan toys enhlikes? fonaksan astynomia?oi portes htan kleidomenes

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Του ξύρισαν το κεφάλι του
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    katholou apithano, kai ontos stis epoxes pou zoume, thelei 100000000000000 % prosoxi sta panta ekei ekso.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ειναι η εκατομυριοστή φορά που ακούω αυτή την ιστορία, πάντα εύχομαι να είναι ψέματα, και πάντα σε "πιασιάρικα" μέρη, τα οποία είναι τίγκα στην κάμερα και το security.

Επίσης στο site του "χαμόγελου" και στις αφίσες υπάρχει μόνο ένα ελληνάκι και μάλιστα οχι πρόσφατα εξαφανισμένο.

Τι να συμπεράνει κανείς.

Φυσικά χρειάζετε τρελή προσοχή με τα πιτσιρίκια.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    δεν άκουσα κάτι στης ειδήσεις, μήπως είναι αστικός μύθος ή γνωρίζεις προσωπικά το συμβάν?
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

ηταν ο κουμπαρος μου
    ισωσ και να λεει μαλακιες αλλα δεν το νομιζω
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    ηταν ο κουμπαρος μου
    Οκ , αν σου είπε πως το έζησε είναι λίγο βαρύ να το έβγαλε απ’ το στομάχι του. Μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω.

Προφανώς κάποιοι το έχουν κάνει σύστημα.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    ηταν ο κουμπαρος μου
    μην παιρνεις κι ορκο ομως

η συγκεκριμενη ιστορια εχει κυκλοφορησει σε 100 παραλλαγες και σε διαφορες χωρες/γλωσσες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν θέλω να πω κακά πράγματα για τον κουμπάρο σου αλλά... η ιστορία αυτή έχει ακουστεί ξανά και ξανά και μάλιστα με διάφορους τόπους. Προσωπικά την έχω ακούσει από το φαν παρκ ότι έγινε μέχρι και στο μολ και σε στερ και δεν ξέρω που αλλού.
    Επειδή έχω κάποια μικρή μικρότατη σχέση με την αστυνομία είμαστε πάρα πολύ τυχεροί στον τομέα αυτόν και έχουμε ακόμα τουλάχιστον πολύ λίγες εξαφανίσεις-αρπαγές παιδιών.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως παλιά ούτε πως δεν χρειάζεται προσοχή. Αλλά μην σπέρνουμε και τον πανικό.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Επειδή έχω κάποια μικρή μικρότατη σχέση με την αστυνομία....
    ρουφ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρουφ !!!

......garden?

Κι εγώ έχω ακούσει την ιστορία αυτή για διάφορα μέρη και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.Φυσικά τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα χάνουμε από τα μάτια μας γιατί οι καιροί είναι περίεργοι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
    Η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, η οποία δραστηριοποιείται με τα πάρκα Allou! Fun Park και Kidom λαμβάνοντας γνώση για την ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού μηνύματος που κυκλοφορεί ανώνυμα μέσω διαδικτύου δηλώνει κατηγορηματικά ότι το περιεχόμενο του μηνύματος είναι απολύτως ψευδές και ανήθικο και έχει ως στόχο την προσβολή του ονόματος και της καλής φήμης της εταιρίας.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ δηλώνει ότι έχει κινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να εντοπιστεί η προέλευση του κακόβουλου και ανυπόστατου αυτού μηνύματος.
    PRogressive PR
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παρόμοια θέματα

1. After-market ΣΤΑ ΒΜw ΣΑΣ?
    από lord_dimos76 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2008, 03:07
  2. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 12:41
  3. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23