και απο τις 8 και μετα θα ειμαστε με τον catmaster στο arch στο περιστερι για μπυριτσα.
οποιος θελει περναει !!!
![]()
και απο τις 8 και μετα θα ειμαστε με τον catmaster στο arch στο περιστερι για μπυριτσα.
οποιος θελει περναει !!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κατά το γνωστό "κουνάβι"...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οποιος θελει περναει !!!
![]()
...άει σιχτήρ' και διάβασα "κερνάει"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο arch?![]()
![]()
![]()
που πάτε ωρε καγκούρια?
πινακίδες να βάλετε μόνο γιατί δε σας βλέπω καλά...
Μέσα![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αν ερθει κανεις να με παρει απ'το μαγαζι ερχομαι και΄γω..(αν δεν βρω καννα μηχανακι απο'δω)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Και'συ οταν οδηγας να χαμηλωσεις την ενταση απ'τα ακουστικα μπας και ακουσεις καννα γεια στο δρομοΑρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Στην αρχή του πεζόδρομου του Περιστερίου, αλλά απο την άλλη μεριά της Θηβών, όχι από εκει που είναι το Πλαίσιο. Κατάλαβες περίπου?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για τους ασχέτους, που είναι τούτο;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Στην αρχή του πεζόδρομου του Περιστερίου, αλλά απο την άλλη μεριά της Θηβών, όχι από εκει που είναι το Πλαίσιο. Κατάλαβες περίπου?![]()
Όχι γιατί δεν ξέρω από Περιστέρι.
Αλλά οκ αν είναι θα το βρω γιατί δεν είναι βέβαιο.
Nα πω να πω???Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για τους ασχέτους, που είναι τούτο;
Λοιπόν. Eθνικής Aντιστάσεως 91. H Eθνική Aντιστάσεως είναι ο κεντρικός πεζόδρομος του τιμημένου (κόκκινου) περιστερίου.
Aν έρχεσται από καβάλας μπαίνεται στη θηβών (δεξιά) με κατεύθηνση περιστέρι. Στο τέταρτο φανάρι επι της Θηβών (είναι φανάρι πεζών) κάνετε αριστερά ανεβαίνοντας στον πεζόδρομο. Στο τέταρτο στενό επί του πεζόδρομου στο αριστερό σας χέρι στη γωνία είναι το καγκουρομάγαζο.
Όσοι γνωρίζετε τη θηβών, η Eθνική Aντιστάσεως είναι κάθετη της. Aπ' όπου και αν έρχεσται το μαγαζί είναι πάνω στον πεζόδρομο προς τα "πάνω".
YΓ. Δεν πήγα ποτέ εκεί απλά έμενα δίπλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Nα πω να πω???
Λοιπόν. Eθνικής Aντιστάσεως 91. H Eθνική Aντιστάσεως είναι ο κεντρικός πεζόδρομος του τιμημένου (κόκκινου) περιστερίου.
Aν έρχεσται από καβάλας μπαίνεται στη θηβών (δεξιά) με κατεύθηνση περιστέρι. Στο τέταρτο φανάρι επι της Θηβών (είναι φανάρι πεζών) κάνετε αριστερά ανεβαίνοντας στον πεζόδρομο. Στο τέταρτο στενό επί του πεζόδρομου στο αριστερό σας χέρι στη γωνία είναι το καγκουρομάγαζο.
Όσοι γνωρίζετε τη θηβών, η Eθνική Aντιστάσεως είναι κάθετη της. Aπ' όπου και αν έρχεσται το μαγαζί είναι πάνω στον πεζόδρομο προς τα "πάνω".
YΓ. Δεν πήγα ποτέ εκεί απλά έμενα δίπλα...
Ευχαριστώ πολύ.
ΥΓ. Μ αρέσουν τα λεγόμενά σου. Εθνικής Αντιστάσεως... τιμημένο κόκκινο περιστέρι.
Μ αρέσει λέμε...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wpKRd2xQeq8Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ευχαριστώ πολύ.
ΥΓ. Μ αρέσουν τα λεγόμενά σου. Εθνικής Αντιστάσεως... τιμημένο κόκκινο περιστέρι.
Μ αρέσει λέμε...![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αμέσως να παρεξηγήσουμε και να διαβάλουμε (ετσι το λένε?)...
Δε συνεχίζω γιατί σέβομαι το θρεντ...
δεν απαντάμε στις προκλήσεις, δεν απαντάμε στις προκλήσεις...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οποιος θελει περναει !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατα πασα πι8ανοτητα 8α περασω...Εκτος κι αν ειμαι εντελως κομματια γιατι 8α ερ8ω μαλλον κατέυ8ειαν απ΄τη σχολη...
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...