Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

Παλαιό μέλος

Αυτοκτονία στρατιώτη

Στο χωριό "Δωρίσκος" του Έβρου. Πήρε σφαίρες, όταν έκαναν βολή και αυτοκτόνησε με το όπλο του, προχθές. Σιγή ιχθύος! Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε και το άκουσα. Το σημαντικό είναι να βρεθεί το dvdόπουλο και τα ψιλά του δημοσιογράφου που κατασχέθηκαν!

Το γεγονός είναι τραγικό από μόνο του. αλλά τα υπόλοιπα που λες είναι άσχετα

Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως μπορεί καποιος να οδηγηθεί στην αυτοκτονία στο σημερινό στρατό που ειναι κολέγιο σε σχέση με μερικά χρόνια πριν

εκτός αν είχε προδιάθεση και βρήκε το μέσο (όπλα/σφαίρες)

Αυτά μέχρι να επιβεβαιωθεί η ειδηση γιατι τα "στομα με στομα" έχουν και ιούς

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως μπορεί καποιος να οδηγηθεί στην αυτοκτονία στο σημερινό στρατό που ειναι κολέγιο σε σχέση με μερικά χρόνια πριν
    simfono me afto
    alla ego DEN mporo na katalavo giati prepei na sinexizete afto to kakogousto asteio pou legete stratos.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    simfono me afto
    alla ego DEN mporo na katalavo giati prepei na sinexizete afto to kakogousto asteio pou legete stratos.
    Γιατί απο αυτό ζουν δεκάδες τοπικές κοινωνίες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    simfono me afto
    κυβερνηση,αστυνομια,δικηγοροι,θηροφυλακες,λιμενικο,Σ ΟΕκλπ κλπ
    γιατι δεν υπαρχουν κοινωνιες αγιων μηπως??!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    κυβερνηση,αστυνομια,δικηγοροι,θηροφυλακες,λιμενικο,Σ ΟΕκλπ κλπ
    γιατι δεν υπαρχουν κοινωνιες αγιων μηπως??!
    re giatre enoo ipoxreotiki thiteia

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατί απο αυτό ζουν δεκάδες τοπικές κοινωνίες
    nai, foveri anaptiksi tis perifereias, stratones, panepistimia,
    i eparxia einai ena terastio katergo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    [B]re giatre enoo ipoxreotiki thiteia

αυτο ΕΙΝΑΙ προβλημα οντως!αλλα ξερεις και σε πολλα αλλα πραγματα να γινεται μελετη και προγραμματισμος βασει συζητησεων και αναλυσεων για το τι συμφερει η χρειαζεται η χωρα στο μελλον? περα απο το απλοικο να καταργηθει να αυξηθει να ....αυξομειωθει κλπ κλπ
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Το γεγονός είναι τραγικό από μόνο του. αλλά τα υπόλοιπα που λες είναι άσχετα
    Το ότι γίνονται τέτοια τραγικά γεγονότα κι εσύ ενημερώνεσαι ενδελεχώς από τους αρμόδιους για το dvd και για ένα τόσο τραγικό γεγονός, όπως αυτό, από εμένα, είναι σχετικό ή άσχετο;

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ με τον Cpt. Haddock (να μια πρόταση που δεν πίστευα ποτέ πως θα έλεγα), καθώς μίλησα με έναν φίλο που υπηρετεί στην ίδια μονάδα και μου είπε πως ήταν πολύ χαλαροί, Μου ανέφερε χαρακτηριστικά πως ανάμεσα στους εφέδρους, υπάρχει κάποιος με σκουλαρίκι στο φρύδι, για το οποίο δε μπορούν να κάνουν τίποτα οι ανώτεροί του για να το βγάλει, επειδή φοβούνται να μην του δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Το ότι γίνονται τέτοια τραγικά γεγονότα κι εσύ ενημερώνεσαι ενδελεχώς από τους αρμόδιους για το dvd και για ένα τόσο τραγικό γεγονός, όπως αυτό, από εμένα, είναι σχετικό ή άσχετο;

Δεν βλέπω ειδήσεις καρδιά μου και ούτε με ενδιαφέρει το DVD και το πόσο λαμόγιο ήταν ο κουράδας.Δηλαδή αν τα κανάλια έπαιζαν πρώτη είδηση την αυτοκτονία του στρατιώτη θα άλλαζε κάτι ? Και στο κάτω κάτω ρε φίλε που ξέρουμε αν είναι αυτοκτονία γιατί εκεί πάνω με τόσα περάσματα για πρέζα και τόσα που βλέπουν οι φαντάροι πολλά γίνονται και έχουν γίνει.Και στο φινάλε τώρα που ο Στρατός είναι οχι απλώς κολλέγιο αλλα κάτι παραπάνω εμείς που υπηρετήσαμε 22 μήνες πάθαμε τίποτα?

Αν τα πάρουμε στατιστικά τα πράγματα πιστεύω πως στις χιλιάδες παιδιών που παρουσιάζονται σε στρατό,αεροπορία,ναυτικό είναι λογικό να υπάρχουν και κάποια παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα που πραγματικά να "τα παίζουν" εκεί μέσα αλλά εκεί έγκειται η χρησιμότητα των ψυχοτεστ και όχι στο να βγάλουμε Ι3 άοπλο τον γιο του τάδε βουλευτή ώστε να μην κάνει σκοπιές.Ας βελτιώσουν τις συνθήκες των ψυχοτέστ.Έχουνε ακουστεί και πολλά άλλα για τα σύνορα βέβαια...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ ξέρω ότι αν κάποιοι μας κάνουν ντου, (που αυτά πλέον δε γίνονται), απλά θα μας πάρουνε φαλλάγι! Ο στρατός υπάρχει μόνο & μόνο για να πέφτουν φράγκα σε μικρές κοινωνίες, στα πλαίσια της "ανάπτυξης-παρακμής" & για να μειωθούν οι δείκτες ανεργίας, μιας & ο φαντάρος δεν είναι άνεργος. Επίσης γιατί βολεύει σχεδόν όλο το πολιτικό σύστημα. & όλα προφανώς στηρίζονται ότι έχουμε αυτούς τους γείτονες που έχουμε.
    Πολλές φορές έχω διαβάσει ή ακούσει συζητήσεις, όπου οι συνομιλητές (πολιτικοί, στρατιωτικοί) ισχυρίζονταν ότι αν είχαμε άλλους γείτονες δε θα χρειαζόταν να είναι υποχρεωτική η θητεία. Με αυτούς όμως που έχουμε δε γίνεται αλλιώς.
    Όταν όμως μας ρίχνουν τα F16 σε αερομαχίες, κάνουν τις κότες.(Δεν εννοώ ότι πρέπει να ξεκινήσει επεισόδιο).
    Επίσης ο στρατός υπάρχει γιατί διακινούνται άπειρα χρήματα με εξοπλιστικά & όχι μόνο!
    & τέλος θα πρέπει να μάθετε ότι έχουμε πιο πολλούς στρατηγούς & άλλους τέτοιους γρόθους, από ότι φαντάρους. Σκεφτείτε μόνο ότι κάθε χρόνο πάνω από μπαίνουν πάνω από 1000 άτομα στις στρατιωτικές σχολές.
    Όσον αφορά τώρα τους μεγαλύτερους που λένε ότι και εμείς που κάναμε 30 μήνες τι πάθαμε, κορόιδα ήμασταν, θα πω ότι με αυτή τη λογική έπρεπε όλοι αυτοί & συνεπώς & εμείς να καβαλάμε ακόμα ΜΟΝΟ γαϊδουράκια.
    & αν είναι όλα τόσο όμορφα & θα κάθομαι στο στρατό ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!

Εμένα μου άρεσε ο στρατός.Δεν είχα πρόβλημα ισα ισα που είχα και πολύ καλές εμπειρείες και φίλους έκανα που τα λέμε ακόμα μετά από τόσα χρόνια.Και σήμερα να με καλούσαν θα ξαναπήγαινα.Ολα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα για να ανακυκλώνουμε τις πεποιθήσεις και τα βιώματά μας.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Δεν βλέπω ειδήσεις καρδιά μου και ούτε με ενδιαφέρει το DVD και το πόσο λαμόγιο ήταν ο κουράδας.Δηλαδή αν τα κανάλια έπαιζαν πρώτη είδηση την αυτοκτονία του στρατιώτη θα άλλαζε κάτι ? Και στο κάτω κάτω ρε φίλε που ξέρουμε αν είναι αυτοκτονία γιατί εκεί πάνω με τόσα περάσματα για πρέζα και τόσα που βλέπουν οι φαντάροι πολλά γίνονται και έχουν γίνει.Και στο φινάλε τώρα που ο Στρατός είναι οχι απλώς κολλέγιο αλλα κάτι παραπάνω εμείς που υπηρετήσαμε 22 μήνες πάθαμε τίποτα?
    Αν δε βλέπεις ειδήσεις εσύ προσωπικά, τότε δε σε αφορούσε αυτό που είπα ματάκια μου όμορφα! Απλώς επισημαίνω, πως μια τόσο σημαντική είδηση γειώθηκε. Τέλος, αποφάσισε. Είναι κολλέγιο ή βλέπεις πολλά στο στρατό που υπάρχει περίπτωση να σου τη φυτέψουν στο κεφάλι;

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •