Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Protypa Euro Iii

Νέο μέλος

Protypa Euro Iii

Gnorizei kaneis ti paizei me to eyro3???8elo na paro mia vespa px 150 kai exei prodiagrafes euro II.Pote 8a isxusoun kai ti paizei an den exeis euro III??malakia kai auth...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	px_prev_01.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	34,6 KB 
ID:	120523

καθε φορα που βγαίνει μια νεα οδηγία, αυτή ισχύει για προϊόντα που θα παράγονται απο τούδε και στο εξής. Δεν σημαίνει οτι θα απογορευθεί η κυκλοφορία προηγούμενων μοντέλων

θα βρεις δυσκολιες στο εισαγεις ενα οχημα που δε πληρει προδιαγραφες euro3

οχι στη καθημερινη σου μετακινηση ή σε μια αγορα.

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αδερφε μου με εφιαξες αγρια. Χτυπησες το ευαισθητο σημειο μου. Μπροστα στη VESPA, το βεστρομ το καιω και ψηνω και μπριζολες επανω. Η 200αρα που εχω μου δινει ψωμι και τρωω στην κυριολεξια και σε αυτην τη VESPA οφειλω την αγορα του βεστρομ. Μπροστα σε αυτα που προσφερει δεν ζηταει τιποτα. Το τελευταιο που θα σκεφτομουνα γι αυτο το εργαλειο συντροφο, ειναι το EYRO3χες κατσαρες. Πως να ξεχασω περα απο την δουλεια, διακοπες στην Μυλο με 2 σχαρες μπροστα πισω φορτωμενη με δυο ατομα; Πηρα μαζι μου μεχρι και καρεκλες. Πως να ξεχασω Σαντορινη , σκασμενο λαστιχο στο πουθενα, να κατεβαζω ρεζερβα και σε 10 λεπτα ατσαλακωτος να φευγω κυριος. Ξεχνα τα EYROτιποτα και προχωρα στην αγορα με τις ευχες μου.

Νέο μέλος
    me eftiakses!!!!!ok 8a thn paro!!!kai eimai sigouros oti 8a thn eyxaristh8o!!!exo kai go mia savage ls650 alla 8elo kati diaforetiko...proto taksidi italia me thn kopelia... ....les na ta kataferei apo ankona na mas paei milano kai romh???

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    καθε φορα που βγαίνει μια νεα οδηγία, αυτή ισχύει για προϊόντα που θα παράγονται απο τούδε και στο εξής. Δεν σημαίνει οτι θα απογορευθεί η κυκλοφορία προηγούμενων μοντέλων

Πράγματι. Και το CBF600 που έχω, και πουλιέται ακόμη καινούριο, euro-2 είναι.

To 1965 ο θειος με την θεια μου με vespa, πηγαν στο Βερολινο, στησανε μαγαζακι, επεκταθηκαν και τωρα ειναι αρχοντες. Λες να μην σε βγαλει το σημερινο μοντελο που απο το παλιο εχει τροποποιηθει μονο σε λεπτωμερειες; Το 65 η Ελλαδα ουτε δρομους δεν ειχε. Μονο ευχαριστη διαθεση χρειαζετε το ταξιδι με vespa και να μην βιαζεσε. Σου ευχομε να την παρεις γρηγορα και να την ευχαριστηθεις.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakourdelos
    me eftiakses!!!!!ok 8a thn paro!!!kai eimai sigouros oti 8a thn eyxaristh8o!!!exo kai go mia savage ls650 alla 8elo kati diaforetiko...proto taksidi italia me thn kopelia... ....les na ta kataferei apo ankona na mas paei milano kai romh???
    Gia tin Vespa les?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Νέο μέλος
    nai!!!!ekleise 8a thn paro!!!!kai gamo!!!!kollhsa!!!

Σου προτινω λαδι καυσης καστρολ συνθετικο. Ενα πρασινο πλαστικο μπουκαλι με ενα εξυπνο καπακι που τραβιετε. Απο την πρωτη μερα αυτο βαζω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ειναι το πιο ακριβο αλλα αξιζει γιατι δεν βαζεις συχνα. Συμφερει να το παρεις και απ το πρακτικερ γιατι τα βενζιναδικα τοχουν σχεδον 5 ευρο ακριβοτερα. Τιμη ακριβως δεν θυμαμαι.

Νέο μέλος
    ok thanks!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  3. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004