Ανεβαινω δρομο καπου στην αθηνα...
...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...
... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.
Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...
απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!
τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!
Στο καπακι εγω, φιλε εδω πιο κατω εχει ενα φαναρι για παμε να δουμε.
Παμε, και γινεται το παρακατω...
Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...
σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............
Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.
ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ