Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 108

Θέμα: Περιεργη κοντρα :)

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4

Περιεργη κοντρα :)

Ανεβαινω δρομο καπου στην αθηνα...

...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...

... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.

Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...

απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!

τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!

Στο καπακι εγω, φιλε εδω πιο κατω εχει ενα φαναρι για παμε να δουμε.

Παμε, και γινεται το παρακατω...
    Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...

σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............

Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.

ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανήσυχο Μέλος...
    μιλαμε χανει καραβια ο τυπος :rotflmao:

η honda του εχει κανει πλυση εγκεφαλου με τη μαλαπερδα που του πουλησε
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

μπουαχαχα

δεν έχει και άδικο, τα μισα ktm που βλέπω στην Αθήνα τα έχουν καφενόβιοι που όχι μονο δεν τα στρίβουν αλλά ζήτημα είναι και αν τα ανοίγουν και καθόλου.. αυτό ισχύει γενικώς θα μου πεις.. δίκιο... τεσπα..

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Περιεργη κοντρα :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ανεβαινω δρομο καπου στην αθηνα...

...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...

... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.

Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...

απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!

τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!

Στο καπακι εγω, φιλε εδω πιο κατω εχει ενα φαναρι για παμε να δουμε.

Παμε, και γινεται το παρακατω...
    Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...

σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............

Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο MAGON ΗΤΑΝ????? :a24: :a029: :a029: :a029:

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧ
    Α
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    Χ
    ΑΧ
    Α

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΑGON ΛΕΜΕ

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑ
    Χ
    ΑΧΑ
    ΧΑ
    Χ
    Α

(ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ..... FMX ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ)

ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειλικρινα λυπηθηκα για τα 0.001 λιτρα βενζινης που ξοδεψες,αν θες περνα απο το σπιτι μου να σου κανω δωρο ενα φουλαρισμα(ειδικα για το γελιο που μου χαρισες)

Οπως εχω ξαναπει,ο κοσμος θα ηταν φτωχοτερος αν υπηρχαν μονο εξυπνοι ανθρωποι...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΡΕ ΠΑΤΕ..

ΚΑΛΑ??ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ....

ΜΕ ΤΑ ΦΜΧ....

Πλάκα κανετε ετσι???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm

Re: Περιεργη κοντρα :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4

Auti tin ataka tin eho akousei kai ego kaboses fores...
    kai efagan ta aeria tis akrapa meta...
    distihos merikoi den kseroun ti kavalane kai ehoun megali
    ideea gia tin mihani tous...den peirazei mas harizoun gelio
    toulahiston.

:smilea:

Re: ΡΕ ΠΑΤΕ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΚΑΛΑ??ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ....

ΜΕ ΤΑ ΦΜΧ....

Πλάκα κανετε ετσι???
    Εχει δικιο,εγω μερικους που βλεπω στο δρομο να τα οδηγανε,στα φαναρια σταματαω και τους δινω κανενα μισοευρω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm
    Kai an den kano lathos ta FMX oute 40 aloga den prepei na vgazoun e??

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    Kai an den kano lathos ta FMX oute 40 aloga den prepei na vgazoun e??
    32 τροχο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    MΙΛΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ, ΜΑ ΤΙ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20hp + .

Α ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ
    ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΑΝΟ HONDA SH150 ΣΤΗ ΄΄ΜΑΥΡΗ΄΄ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ Ζ ΜΑΥΡΟ ΜΕ AKRAPOVITS ,PC, ΠΕΤΑΛΙΕΡΕΣ, ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΛ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ.
    EΓΩ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΚΑΖΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΣΗ ΚΟΛΩΝΑ ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ :a36:

βρε παπαρα απο χθες το μηχανακι μου ειναι στο μαστορα για το service των 24,000 χλμ και θα το παρω σημερα γιατι δε προλαβα χθες ρεεεεεεεεεε

και ΔΕ κανω κοντρες.... (ψεμα με το παπι μου κανω ολη μερα)

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    βρε παπαρα απο χθες το μηχανακι μου ειναι στο μαστορα για το service των 24,000 χλμ και θα το παρω σημερα γιατι δε προλαβα χθες ρεεεεεεεεεε

και ΔΕ κανω κοντρες.... (ψεμα με το παπι μου κανω ολη μερα)
    ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ , ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ:rotflmao:

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Χαιρομαι που χαρισα το γελιο εδω μεσα.

Το περιστατικο ειναι περα ως περα αληθινο και ο μονος λογος πραγματικα ομως που τα εβαλα, (γνωριζοντας την καταληξη φυσικα) ηταν η απαντηση του.

Απλα τρελαθηκα παιδια...

Δεν τον βριζω τον ανθρωπα απλα δεν ξερω τι να πω.

Δηλαδη αν παω τωρα εγω και στηθω διπλα σε ενα husaberg και του πω μονο εξατμιση εχω και σε κανω σουρωτηρι (και μαλιστα supermoto, oxi akpapa) δεν θα θολωσει ο τυπος? Μετα θα εχει αδικο να με κανει σωβρακο??

:rotflmao:

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργη διαροή
    από zeli στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 23:27
  2. Κοντρα
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 18:15
  3. ¨¨κοντρᨨ