Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Βροχή, ομίχλη, αέρας: Ποιος ο χειρότερος καιρός οδήγησης;

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki

Βροχή, ομίχλη, αέρας: Ποιος ο χειρότερος καιρός οδήγησης;

Όλα έγιναν μέσα σε 15 μέρες. Πρόλαβα σε αυτές να οδηγήσω με το V-Strom 650 στο εθνικό οδικό δίκτυο κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πυκνή ομίχλη, δυνατούς ανέμους και καταρρακτώδη βροχή. Ζορίστηκα αρκετά και τις τρεις φορές. Άλλο ζόρισμα κάθε φορά, αλλά το θέμα είναι ένα. Ότι ζορίστηκα…

Προχώρησα λοιπόν στη σκέψη μιας προσπάθειας καταγραφής τέτοιων περιπτώσεων, και θα αναλύσω τον τρόπο…

Αυτό που σκέφτηκα είναι ο καθένας να συμπληρώνει αυτή τη φόρμουλα, έτσι ώστε να μαζευτεί ένας όγκος πληροφοριών…Ίσως να μας βοηθήσει…

1)Ποιος είναι ο χειρότερος καιρός για οδήγηση;

2)Εμπειρίες

Μοντέλο μηχανής:
    Μέρα / Νύχτα:
    Καιρικές συνθήκες:
    Τι με δυσκόλεψε πολύ:
    Πως το αντιμετώπισα:

Άλλες παρατηρήσεις:
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    1. Καυσωνας..

2. Καλοκαιρη 2006. Η πηγαιναμε προς Ιωαννηνα η στο δρομο απο Γιωαννηνα προς Μετσοβο

TDM900
    Μερα
    Ζεστη..
    Η δερματινη στολη..
    Σταση καπου στο δασος και κρυες κομπρεσες απ'την Μαρια μπας και γλυτωσουμε την θερμοπληξια..

Προτιμο το κρυο και την βροχη απ'την ζεστη.. ειδικα αμα εισαι σε ταξιδη οπου εχεις και στολες.. Βαζεις ενα αδιαβροχο και τελειωσε.. αμα κανει καυσωνα τι κανεις?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

1)Ομίχλη/Πάγος

2)Χάνια Πηλίου

Μοντέλο μηχανής:GSXR 1000 Κ7
    Μέρα / Νύχτα: Νύχτα 4π.μ μέσα Μαρτίου
    Καιρικές συνθήκες: Υψηλή υγρασία/Ομίχλη/Κρύο
    Τι με δυσκόλεψε πολύ:Χαμηλή ορατότητα/Κατηφορικός δρόμος/Πάχνη στον δρόμο
    Πως το αντιμετώπισα:Στρωτή οδήγηση με μία ταχύτητα κάτω και φρενάρισμα με το φρένο του κινητήρα.Απέφευγα όσο μπορούσα το φρενάρισμα με το μπροστινό και όταν χρειαζόταν να φρενάρω τσιμπούσα ίσα-ίσα το πίσω

Άλλες παρατηρήσεις:Φοβερή εμπειρία,θυμάμαι πως όλο μου το σώμα ήταν παγωμένο μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί.Αυτά έχουμε να θυμόμαστε όμως
    Fortis Fortuna Adiuvat

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    1) Καύσωνας

2) Θεσσαλονίκη - Σέρρες

Suzuki GSR600k6
    Μέσα Ιουλίου '07/ 3:30 το μεσημέρι
    Θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: 39 βαθμοί
    Υγρασία: πλέον του 90%

Τι με δυσκόλεψε περισσότερο:
    Ο συνδυασμός πάνω/κάτω κορντούρα - καυτού αέρα σε όλη τη διαδρομή που καθιστούσε την αναπνοή πολύ δύσκολη - η ζέστη της ασφάλτου κ.ο.κ

Πώς το αντιμετώπισα:
    Προσπάθησα να μείνω όσο μπορούσα περισσότερο συγκεντρωμένος στην οδήγηση και να είμαι ψύχραιμος - να μη βλέπω οπτασίες από νερά - αναψυκτικά - παγωτά!!!

Αν και έχω δυσκολευτεί πολύ σε συνθήκες πολύ δυνατού αέρα (βλέπε και χθες) και παγωμένου δρόμου, ήταν η μοναδική φορά που ένιωθα να οδηγώ χωρίς να συμμετέχω νοητικά, σαν σε όνειρο... Πιστεύω πως ήταν η φορά που έχω κινδυνέψει περισσότερο... Πιο πολύ και από τις δύο νεανικές που πτώσεις (με παπί και TZR 250)!!!

Ψιλοβροχο στην Βασ. Σοφιας με TTR600 και τακουνια....Δεν ξεκιναγε ουτε με 3η και σπινιαρε η 5η με 30χλμ στο παραμικρο ανοιγμα του γκαζιου στο οριο μεταξυ σκορτσαρισματος και νορμαλ λειτουργιας μοτερ.....Θυμαμαι εβαζα ποδι κατω και εσπρωχνα να ξεκινησει λες και ηταν πατινι...1.85 ανθρωπος ισα που εφτανα κατω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    1.Παρα πολυς αερας (καλοκαιρι)
    2.Αμοργως

Συνεχες ανηφορικο στροφιλικι ...
    Αρκετες φουρκετες...με δυσκολεψαν περισσοτερο τα ''χαστουκια'' αερα οταν εβγαινα σε ανοιγμα και δεν ειχε βραχια διπλα μου να τα κοβουν..συν οτι ημουν φορτωμενη

Οποτε εβλεπα πως με παρεσυρε εκλεινα το γκαζι και πηγαινοντας πιο αργα προσπα8ουσα να κρατησω μια αντισταση ... Χαμηλωμενος ο κορμος και ποδια σφιχτα στο ντεπιζιτο...Οταν καποιο αμαξι με πλησιαζε και με αγχωνε εκανα χωρο και νοημα να περασει για να μην τον κα8υστερω και για να μην εχω το μυαλο μου σ'αυτον αλλα στην οδηγηση...

ΑΧ-1 250

Μερα και νυχτα..

Γενικες παρατηρησεις...
    Δε 8ελω να ξαναζησω τετοιο πραγμα..ειχαν σπασει τα νευρα μου και ενιω8α τον αερα να με σπρωχνει προς το γκρεμο ... Ταξιδευα και μονη στα #$@@@κατσαβραχα...νομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις σου χρειαζεται πιο πολυ και η παρουσια δευτερου ατομου...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    2.
    ..νομιζω πως σε τετοιες περιπτωσεις σου χρειαζεται πιο πολυ και η παρουσια δευτερου ατομου...
    mpa, protimo monos mou giati agxonome me allon pano, min ginei tipota kai tin plirosei o allos.
    paromoia fasi eixa zisei stin kriti, katevenontas apo ta asterousia keratokampo nooooootia kriti, opou ekei pano vlepeis liviko kai an piasei aeras einai asta na pane..\
    antimetopisi: odigisi kotopoulo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Η πολύ ζέστη . + _
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    2.Αμοργως

Το αγαπημενο μου νησι....Να ειμαστε δικαβαλο με τον κολλητο πριν 10 χρονια σε ενα TS50 νοικιασμενο και να γυρναμε στις 4 το πρωι απο Αιγιάλη προς Καταπολα με τα φωτα να φεγγουν στα 2 μετρα χωρις φεγγαρι..Κρανος κτλ δεν διαθεταμε..Και ξαφνικα να κανουμε σλαλομ μεσα σε ενα κοπαδι κατσικια που κοιμουνται στην μεση του δρομου

ΥΓ <<Αμοργος>>

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ομιχλη και πολυ ζεστη!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το αγαπημενο μου νησι....Να ειμαστε δικαβαλο με τον κολλητο πριν 10 χρονια σε ενα TS50 νοικιασμενο και να γυρναμε στις 4 το πρωι απο Αιγιάλη προς Καταπολα με τα φωτα να φεγγουν στα 2 μετρα χωρις φεγγαρι..Κρανος κτλ δεν διαθεταμε..Και ξαφνικα να κανουμε σλαλομ μεσα σε ενα κοπαδι κατσικια που κοιμουνται στην μεση του δρομου

ΥΓ <<Αμοργος>>

Μια χαρα λεμε!!!ΑμοργΟς rules!!

@Akatanomastos :

Δεν διευκρινισα....εννοω αλλο ατομο με μηχανη παρεα...για δικαβαλο ουτε λογος!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ολες μαζί οι συνθηκες αυτές είναι το χειρότερο...
    όταν όμως μιλάμε για μια και την χειρότερη εξ αυτών είναι σίγουρα η ομίχλη!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΑΜΟΡΓΟΣ!!!! Το νησί του απέραντου γαλαζίου...Φέτος επέστρεψα στο αγαπημένο μου νησί γιατί την πρώτη φορά δεν είχα προλάβει να την εξερευνήσω με το νοικιασμένο Runner...Φέτος επέστρεψα με τη GS αλλά δυστυχώς πέτυχα όχι αέρα,αλλά τον τυφώνα Κατρίνα αυτοπροσώπως...να φανταστείτε σταμάτησα να δω μια παραλία και ο αέρας την πέταξε κάτω!!!
    Τέτοιο κοπάνημα από αέρα είχα να φάω από τη Φολέγανδρο...Αλλά η ΑΜΟΡΓΟΣ ΛΕΕΙ!!!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αθηνα
    οδηγοι που το πιστευουν οτι ο δρομος γραφει το ονομα τους
    μηχανη - οποιαδιποτε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Χειρότερος καιρός για οδήγηση? χμμμ...

Είναι μάλλον όταν σου λέει το παχύ σου έντερο:

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΦΡΩΣΩ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 14:38
  2. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  3. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 09:25
  4. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων