ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!! ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!![]()
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ HONDA CBF 250cc.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΛΕΙ ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ..![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:smilea:
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ HONDA CBF 250cc.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΛΕΙ ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από despoina8086
ακουω στοιχηματα ποσες σελιδες θα φτασει
καλως ηρθες!![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Καλώς ήλθες...
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=33
![]()
Καλωσήρθες κοπελιά !
![]()
![]()
![]()
OzZzZzY στοίχημα μια αλλαγή λαδιών ότι το μοντερέϊσον τιμ δεν θα μας αφήσει να επεκταθούμε και πολύ![]()
Καλώς ήρθες ...![]()
4ακουω στοιχηματα ποσες σελιδες θα φτασει
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!
MAKIS 206 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!! ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ!! ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!![]()
Mc Gyver ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΑΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από despoina8086
Mc Gyver ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΑΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ??![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κουτσομπόλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρίσκεις νεκράΑρχικά δημιουργήθηκε από despoina8086
καινούριο το πήρες ή μεταχειρισμένο;
καλώς ήρθες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλωσήρθες κοπελιά !
![]()
![]()
![]()
OzZzZzY στοίχημα μια αλλαγή λαδιών ότι το μοντερέϊσον τιμ δεν θα μας αφήσει να επεκταθούμε και πολύ![]()
ή αυτοι ειναι ξενερωτοι ή εμεις λιγουρια :rotflmao::rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ '06
OzZzZzY ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
τότε ελπίζω να έχεις μόνο το πρόβλημα της νεκράςΑρχικά δημιουργήθηκε από despoina8086
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ '06![]()
ΥΓ όταν γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις![]()
δεν συνηθιζω να φωναζω!! συγνωμη!!απλα βαριεμαι τους τονους!!