Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: τα εχω παρει στο κρανιο

Νέο μέλος

τα εχω παρει στο κρανιο

γεια σε ολους για αρχη.

ξερω οτι ειναι χιλιοειπωμενο το θεμα αλλα τα εχω παρει πολυ ασχημα στο κρανιο με το ελληνικο δημοσιο.
    εχω κουραστει με τα κομπλεξ κ την ανικανοτητα των δημοσιων υπαλληλων.
    προχτες ειχα την χαρα να συνανατραφω με μια υπαλληλο κ με εβγαλε απο τα ρουχα μου. Ειρωνεια, χλευασμος κλπ. και ολα αυτα γιατι? γιατι φιλε trooper εκανα καποια χρονια στην σουηδια κ ξεσυνηθισα λεει την γραφειοκρατια. κ αν θελω ν επιστρεψω παλι εκει για να μην εχω τετοια προβληματα. μαλλον ηθελε να πει τετοια βληματα να δουλευουν στο δημοσιο.
    που ουτε ελληνικα δεν ξερει η ανοητη. γιατι αν γνωριζε ελληνικα, θα ηξερε οτι δημοσιος υπαλληλος σημαινει οτι εισαι υπο ολων των αλλων πολιτων. δηλαδη η τελευταια τρυπα του ζουρνα , οπως λεμε κ στα μερη μας.
    κ να φανταστειτε οτι ζητησα κατι το οποιο δικαιουμαι κ το πληρωνω μετροιτης.

αυτα ειχα να πω. δεν ξελαφρωσα ακριβως, αλλα φιλε trooper ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο να φυγω κ παλι. πολλα χαιρετισματα σε ολους κ ειδικα στον dichios, trooper k mcgyver.
    ελπιζω να τα πουμε συντομα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    επρεπε να την ξεχεσεις κανονικα(αν δεν το κανες)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Επρεπε να εκραγεις μπροστα της(αν δεν το εκανες..)..και τωρα θα ησουν μια χαρα ηρεμος και χαλαρος.Την επομενη να ξερεις..
    Artistas Email me!!!!

Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..

Death is certain..life is not..:a24:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: τα εχω παρει στο κρανιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από harpoon
    ........γιατι αν γνωριζε ελληνικα, θα ηξερε οτι δημοσιος υπαλληλος σημαινει οτι εισαι υπο ολων των αλλων πολιτων. δηλαδη η τελευταια τρυπα του ζουρνα ......
    με τα χίλια διακια σου κράζεις φιλε τα εχουμε ζησει και εμεις ....

απλα θα διαφωνησω με την παρατηρηση σου, ΚΑΝΕΙΣ δεν υπο του αλλου!
    [COLOR=red]edit: φανταζομαι οτι τα ωευρα σου σε κανουν να εκφραζεσαι ετσι....κατανοητο και δεν το κατακρινω.... [/COLOR=red]

η εννοια του δημοσιου υπαλληλου δεν ειναι αυτη. δημοσιος υπαλληλος (στην θεωρια) σημαινει υπαλληλος του δημου δηλ. της κοινωνιας. ενας ''εργατης'' που εργαζεται για το κοινωνικο/συλλογικο συμφερον και οχι και για καποιο ιδιωτη.
    δεν σημαινει σκλαβος. δεν σημαινει υπηρετης. δεν σημαινει οτι ειναι υπαλληλακος.
    επισης σιγουρα δεν σημαινει σταρχιδισμος, βολεμα, προνομια και επιδοματα.

βεβαια εδω στο ελλαδισταν η εννοια (και η εικονα) του δημοσιου υπαλληλου....

τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε....

υγ: οσο και να τα χωνουμε στους ''δημοσιους'' πολλοι απο μας θα πεταγαν στο γκρεμο την μηχανη τους για μια θεση διπλα τους....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απο ενα σημειο και μετα παθαινεις ανοσια και γελας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολα ειναι θεμα συνηθειας.:wacko:

παρεπιπτοντως, δοκιμασες να απευθυνθεις σε καποιον-α ανωτερο της. διευθυντη κ.λ.π.?? οχι οτι μπορει να αλλαζε το θεμα αλλα καποιοι ειναι πιο συγκαταβατικοι,που εχουν βγαλει και ενα πανεπιστημιο. την συμπεριφορα της υπαλληλου δεν θα την αλλαζε αλλα θα εκανες την δουλεια σου καλυτερα.

Αν κινδύνευε η μονιμότητα του εν λόγω υπαλλήλου προφανώς δε θα φερόταν γαιδουρινά. Αλλά η καρέκλα του δημοσίου, όπως και ο πλούτος, διαβρώνουν και το ήθος και το σώμα.
    Και οι εκάστοτε κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν πάντα καλά με τους δημόσιους υπαλλήλους. Εξάλλου, 1 στους 2 στην Ελλάδα δουλεύει για το δημόσιο, μην το ξεχνάμε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αν κινδύνευε η μονιμότητα του εν λόγω υπαλλήλου προφανώς δε θα φερόταν γαιδουρινά. Αλλά η καρέκλα του δημοσίου, όπως και ο πλούτος, διαβρώνουν και το ήθος και το σώμα.
    Και οι εκάστοτε κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν πάντα καλά με τους δημόσιους υπαλλήλους. Εξάλλου, 1 στους 2 στην Ελλάδα δουλεύει για το δημόσιο, μην το ξεχνάμε

Ειναι παντως τραγικο...Το βλεπω κι απο τη δουλεια μου που μερικοι οχι με το κοινο...αλλα και τα Τμηματα μεταξυ τους δεν μπορουν να συνεννοη8ουν εξ αιτιας τους !! Αμα ειναι βοδια αυτο βγαινει παντου σε κοινο και συναδελφους...Αντι να λενε ''ευτυχως δεν αγχωνομαι για τη δουλεια μου'' φτανουν στο αλλο ακρο και τα 8εωρουν ολα τσιφλικι τους!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 00:21
  2. Τα πήρα στο κρανίο σήμερα
    από dankannn στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 03:23
  3. ΕΧω Λειωσει Στο Γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 14:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF