Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 65

Θέμα: Ss Vs Naked

Ss Vs Naked

Καταρχην γεια σας! Με λένε Κώστα και χαίρομαι που επιτέλους γίνομαι μέλος μιας τεραστιας παρέας Μοτοσυκλετιστών. Είμαι κάτοχος μίας Aprilia RS 125 Replica 11/07. Την οποία τη πουλάω ή θα τη δώσω ανταλλαγή για να πάρω μια καινούρια μοτο. Τη δίνω γιατί θέλω κάτι πιο δυνατό και πιο άνετο θα έλεγα. Η άνεση για τις γκόμενες κυρίως πάει . Το ερώτημα που θέτω είναι SS ή naked στα 600-750 κυβικά? αν ναι ποιο και γιατί;
    Έχω ακούσει ότι τα naked δε στρίβουν με τίποτα καθώς και η θέση οδήγησης δεν είναι και η καλύτερη; σε σχέση με SS.
    Τεσπα εσείς ξέρετε καλύτερα καθότι πολύ πιο έμπειροι. Παρακαλώ γνώμες και μοντέλα για να γίνει μία σωστή σύγκριση

Re: Ss Vs Naked

Αρχικά δημιουργήθηκε από kazampoumpou

Έχω ακούσει ότι τα naked δε στρίβουν με τίποτα
    :rotflmao: :rotflmao:

και η θέση οδήγησης δεν είναι και η καλύτερη; σε σχέση με SS.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρακαλώ γνώμες και μοντέλα για να γίνει μία σωστή σύγκριση
    το φλώρουμ είναι τίγκα στα σχόλια για όλα τα σχετικά μοντέλα, ψάξε λίγο και θα βαρεθείς να διαβάζεις

και καλώς ήλθες

Παλαιό μέλος
    Αν θέλεις να κάθονται άνετα οι γκόμενες πάρε αμάξι

και τα ss και τα naked δεν ειναι και οτι πιο ανετο για τον συνεπιβατη...

αμα θες ανεση παρε κανενα ον-οφφ θα σε συμβουλευα...

πες μας σε ποια μηχανακια κλεινεις περισσοτερο γιατι αυτο που μας ρωτας ειναι πολυ αοριστο...

καλωσηρθες επισης...

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    triumph street triple και θα με θυμηθεις
    οteenαναι...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Re: Re: Ss Vs Naked

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το φλώρουμ είναι τίγκα στα σχόλια για όλα τα σχετικά μοντέλα, ψάξε λίγο και θα βαρεθείς να διαβάζεις

και καλώς ήλθες
    +1

Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    triumph street triple και θα με θυμηθεις

αυτο ειναι ανετο για τον συνεπιβατη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

αυτο ειναι ανετο για τον συνεπιβατη?
    προτιμας ss μηπως?
    οteenαναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    προτιμας ss μηπως?
    αμα θελει ανετο ή σκουτερ ή ον-οφφ πρεπει να παρει, αν σωνει και καλα θελει ss ή naked τοτε δεν ξερω να του απαντησω...

έχω αμάξι αλλά δε πάει η κατάσταση με τη κίνηση. Μέσα στο forum έχω διαβασει ότι τα naked δεν είναι οσο καλά ειναι τα ss αλλά και από φίλους με ss. το forum μπορει να είναι τιγκα στα σχολια αλλα ακρη δε βγάζεις για αυτό το έθεσα και ως θέμα για να βάλουν όλοι τα + και τα - στις δύο κατηγορίες κατά την αποψη τους.
    Όσον αφορά το Triumph street triple 11500 για naked ; και ιδίως όταν το Daytona 675 το δίνουν στα 9500;;;; On - Off και scooter είναι απλώς απάρεδεκτα :rotflmao: είπαμε πιο άνετο απο SS ε μη το ξεφτιλίσουμε ομως το θέμα
    Έχω ψιλοκαταλήξει στο GSR 600 στο Ζ 750 στο Honda Cbr 600 και στο Daytona 675 που αναφέρθηκα και πριν. Φυσικά κάθε πρόταση δεκτή

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    καλως ηλθες!!τα γυμνα μια χαρα στριβουν!!ειναι πολυ καλυτερα για μεσα στην πολη και για συνεπειβατη!τα ςς στριβουν εξαιρετικα(αν ξερεις τα τα στριψεις) αλλα μονο οταν τα πηγαινεις γρηγορα...για μανουβρες δεν κανουν!!εχουνε πολυ μικρο μοχλικο σαν τιμονι(θελι σωμα για να στριψει)!με το ςς αν δε το γουσταρεις με 1000 θα κουραζεσαι πολυ εντος πολης!!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

τα ΣΣ στρίβουν καλύτερα αλλά απαιτούν δεξιότητες οδηγικές... είναι δηλαδη σαφώς πιο "δύσκολα"

τα γυμνά στρίβουν μια χαρά ευχαριστώ!

στην πόλη το γυμνό είναι ΠΟΛΥ προτιμώτερο από ΣΣ όσον αφορά ευκολία και ευελιξία

για συνεπιβάτη επίσης το γυμνό είναι καλύτερο

το γυμνό σε περίπτωση πτώσης έχει ΠΟΛΥ μικρώτερο κόστος επισκευής λόγω έλλειψης πλαστικών

το γυμνό υστερεί μόνο στα πολλα χ/ω λόγω έλλειψης προστασίας από αέρα (πράγμα που ως ένα σημείο διορθώνεται με μια ζελατίνα)

έχω αμάξι αλλά δε πάει η κατάσταση με τη κίνηση. Μέσα στο forum έχω διαβασει ότι τα naked δεν είναι οσο καλά ειναι τα ss αλλά και από φίλους με ss. το forum μπορει να είναι τιγκα στα σχολια αλλα ακρη δε βγάζεις για αυτό το έθεσα και ως θέμα για να βάλουν όλοι τα + και τα - στις δύο κατηγορίες κατά την αποψη τους.
    Όσον αφορά το Triumph street triple 11500 για naked ; και ιδίως όταν το Daytona 675 το δίνουν στα 9500;;;; On - Off και scooter είναι απλώς απάρεδεκτα :rotflmao: είπαμε πιο άνετο απο SS ε μη το ξεφτιλίσουμε ομως το θέμα
    Έχω ψιλοκαταλήξει στο GSR 600 στο Ζ 750 στο Honda Cbr 600 και στο Daytona 675 που αναφέρθηκα και πριν. Φυσικά κάθε πρόταση δεκτή
    8 χιλιαρικα κανει to street triple

11500 κανει το SPEED triple, που ειναι 1050 και οχι 675...
    οteenαναι...

Αμα θες street για μεσα στην πολη παρε γυμνο....Εγω το GSR που εχω εμεινα ευχαριστημενος...

Δυο πραγματα μονο μου εχουν σπασει τα νευρα...

Η πτωση της τιμης του κατα 700Ε και η προσφορα στην τιμη του ABS οταν εγω το πηρα 7700 ανευ.Πραγμα που για εσενα ειναι πολυ καλο βεβαια.

Και το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡ που βρισκει κατω στις πτωσεις....2 ειχα με λιγοτερα απο 30 χλμ και στις 2 ανοιξε το καπακι...στην δευτερη βρηκε και καρτερ

κάγκελα/μανιτάρια;

κάρμπον προστατευτικό στο καπάκι;

δεν παλεύεται το πρόβλημα;

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ss Vs Supercar ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 19:15
  2. Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!
    από r6mania στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 186