![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει έρχεται και Πάσχα... μια χαρά... ΔΕΗύτε λάβετε φώς...
Δε με λες ρε παιδί, από διακοπές πως πάτε γιατί σε εμάς έχει κοπεί μόνο 3 φορές όλες αυτές τις μέρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τους λακαμαδες χθες 10 το βραδυ με αφησαν στα σκοταδια,κοντεψα να φαω τα μουτρα μου στο ντους με τις σαπουναδες!:rotflmao: :rotflmao:
Αντε και καλο μας πασχα μπας και λαβουμε το φως το αληθινο!![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ω ρε σπάσιμοΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
τους λακαμαδες χθες 10 το βραδυ με αφησαν στα σκοταδια,κοντεψα να φαω τα μουτρα μου στο ντους με τις σαπουναδες!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
να αποφεύγετε να κάνετε οτιδήποτε απαιτέι ρεύμα τις ολόκληρες και τις μισές ώρες.
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Είναι 8 και κάτι το βράδυ χτες, και ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών επιδεικνύει μια τεχνική με ένα μαθητή σαν πειραματόζωο ενώ οι υπόλοιποι μαθητές κάθονται στο tatami και βλέπουν. Ο μαθητής πρέπει να βγάλει μια συγκεκριμένη άμυνα στην γροθιά του δασκάλου του που κατευθύνεται στη μύτη του. Και ακριβώς εκέινη τη στιγμή που η σφιγμένη γροθιά του δασκάλου έχει απογειωθεί, με ταχύτητα που τείνει στο +άπειρο, και ταξειδεύει γοργά προς το πρόσωπο του μαθητή προκειμένου να καλύψει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα 50 εκατοστά που τους χωρίζουν...τσαφ! κόβεται το φώς! Ο μαθητής μπερδεύεται, τα χάνει, μπλέκει τα μπούτια του, δεν έχει καλοζυγίσει ώς έπρεπε τη χέρα του 5 DAN μαυροζωνά δασκάλου του και η συνέχεια αφήνεται στην πλέον ζωηρή φαντασία.
Δε νομίζω να έλθει στο σημερινό μάθημα το κοπέλι...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Είναι 8 και κάτι το βράδυ χτες, και ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών επιδεικνύει μια τεχνική με ένα μαθητή σαν πειραματόζωο ενώ οι υπόλοιποι μαθητές κάθονται στο tatami και βλέπουν. Ο μαθητής πρέπει να βγάλει μια συγκεκριμένη άμυνα στην γροθιά του δασκάλου του που κατευθύνεται στη μύτη του. Και ακριβώς εκέινη τη στιγμή που η σφιγμένη γροθιά του δασκάλου έχει απογειωθεί, με ταχύτητα που τείνει στο +άπειρο, και ταξειδεύει γοργά προς το πρόσωπο του μαθητή προκειμένου να καλύψει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα 50 εκατοστά που τους χωρίζουν...τσαφ! κόβεται το φώς! Ο μαθητής μπερδεύεται, τα χάνει, μπλέκει τα μπούτια του, δεν έχει καλοζυγίσει ώς έπρεπε τη χέρα του 5 DAN μαυροζωνά δασκάλου του και η συνέχεια αφήνεται στην πλέον ζωηρή φαντασία.
Δε νομίζω να έλθει στο σημερινό μάθημα το κοπέλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: