...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Ανώτερο μπουφανάκι.
Το έχω σε άσπρο και το μόνο κακό που έχει είναι ότι λερώνει εύκολα.
Σχετικά με την πλάτη, δεν έχω μπεί στο τριπάκι να την αλλάξω.
Αρκετά καλή μου φαίνεται για καλοκαιρινό.
κι εγώ στο χρώμα του πάγου με μαύρο το πήρα
το έχεις πλύνει? κι αν ναι καθαριστήριο?
όσο για την πλάτη σκέφτηκα και το άλλο να βγάλω εντελώς το προστατευτικό της πλάτης που έχει και να πάω να αγοράσω ένα ξεχωριστό με ιμάντες και να το φοράω πάνω από την μπλούζα
Πρίν λίγο καιρό το έπλυνα για πρώτη φορά.
Άστο να μουλιάσει λίγο σε μια λεκάνη με υγρό απορρυπαντικό και μετά τρίψτο ελαφρά με το χέρι.
Έχε υπόψη σου ότι όσο και να το τρίψεις..ειδικά το άσπρο ύφασμα...δεν θα μπορέσεις ποτέ να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση. Άσε που έχει και μια ειδική επίστρωση απο πάνω που μπορεί να καταστραφεί.
Σιγά σιγά με τα χιλιόμετρα, θα πάρει μια πιο γκρίζα απόχρωση και κάποια μικρά στίγματα θα παραμένουν ( ειδικά στην περιοχή του λαιμού εκτός και αν φοράς συνέχεια μαντήλι ).
Δεν νομίζω να σε βολέψει η πλάτη με τους υμάντες. Για ταξίδι καλό ακούγεται αλλά θα το βάλεις μια, άντε δύο φορές και μετά θα το παρατήσεις.
Μάλιστα άν αγοράσεις όπως λές μια καλή πλάτη με υμάντες, κάτσε και υπολόγισε πόσα θα πάει το μαλλί σύνολο. Με τα ίδια λεφτά νομίζω χτυπάς και το Revit ( air... κάτι αν θυμάμαι καλά ).
Σαν επιλογή για τα λεφτά του είναι πολλή καλή. Περνάει ο αέρας και σε κρατάει δροσερό μέσα.
Αλλά......προσοχή στα φανάρια...........![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιλολιώνεις εάν είσαι σταματημένος.
Ακόμα θυμάμαι πώς με κοιτάζαν και γέλαγαν κρυφά τα παπάκια όταν το φόραγα Αυγουστιάτικα με Full face κράνος...........
![]()
![]()
![]()
Μη μασάς όμως ... πάντα πάνω σου......:a12: :a12:
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα![]()