Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη σε φίλο.Σε δρόμο κοντά στη γειτονιά του,πριν καιρό,βρέθηκε
μπροστά σε μπλόκο της τρχαίας ξεκράνωτος και φυσικά του έκαναν νόημα να σταματήσει,
καθαρά για να τον γράψουν...Ο μπαγάσας δε σταμάτησε,έκανε πως δε τους πρόσεξε(πράγμα που αν
συνέβαινε ήταν για επιτόπου αφαίρεση διπλώματος λόγω γκαβομάρας)κι έφυγε με ελαφρά γκαζωμα-
τάκια...Δεν τον αδικώ,γιατί όση σχέση έχει η μπανάνα με τον @υν@ν@ έχει αυτός με τον Κροίσο,μα
το θέμα είναι αλλού.Κάτι μήνες μετά του ήρθε χαρτί να πάει στο τμήμα<<προς λήψη κατάθεσής
του>>.Την ψιλιάστηκε πως είναι γι'αυτό και δεν πήγε,σκεπτόμενος παραδοσιακά(μπόρα είναι,θα πε-
ράσει...).Έλα όμως που πρόσφατα το χαρτί ξανάρθε...Αυτή τη φορά έστειλε τον αδερφό του στο
τμήμα,να δει τί γίνεται.Τους είπε πως ο Π.(ο φίλος)είναι εκτός Αθήνας και φυσικά δήλωσε άγνοια για
το γεγονός.Αυτό που του είπαν είναι πως<<θα γίνει μήνυση>>αν ο Π. δεν εμφανιστεί,έδωσαν
μάλιστα κι ένα στενό χρονικό περιθώριο.Θέλω σα φίλος να τον βοηθήσω,μα ανάθεμα κι αν ξέρω κι εγώ τί να του πω να κάνει...Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές-γνώμες-επισημάνσεις σας.
Υ.Γ.Θα του έλεγα να ρωτήσει το δικηγόρο του,μα όση σχέση έχει ο Π. με δικηγόρους,άλλη τόση έχει
η...μπανάνα με τον Κροίσο...
:rotflmao: