Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Δε σταμάτησε...

Δε σταμάτησε...

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη σε φίλο.Σε δρόμο κοντά στη γειτονιά του,πριν καιρό,βρέθηκε
    μπροστά σε μπλόκο της τρχαίας ξεκράνωτος και φυσικά του έκαναν νόημα να σταματήσει,
    καθαρά για να τον γράψουν...Ο μπαγάσας δε σταμάτησε,έκανε πως δε τους πρόσεξε(πράγμα που αν
    συνέβαινε ήταν για επιτόπου αφαίρεση διπλώματος λόγω γκαβομάρας)κι έφυγε με ελαφρά γκαζωμα-
    τάκια...Δεν τον αδικώ,γιατί όση σχέση έχει η μπανάνα με τον @υν@ν@ έχει αυτός με τον Κροίσο,μα
    το θέμα είναι αλλού.Κάτι μήνες μετά του ήρθε χαρτί να πάει στο τμήμα<<προς λήψη κατάθεσής
    του>>.Την ψιλιάστηκε πως είναι γι'αυτό και δεν πήγε,σκεπτόμενος παραδοσιακά(μπόρα είναι,θα πε-
    ράσει...).Έλα όμως που πρόσφατα το χαρτί ξανάρθε...Αυτή τη φορά έστειλε τον αδερφό του στο
    τμήμα,να δει τί γίνεται.Τους είπε πως ο Π.(ο φίλος)είναι εκτός Αθήνας και φυσικά δήλωσε άγνοια για
    το γεγονός.Αυτό που του είπαν είναι πως<<θα γίνει μήνυση>>αν ο Π. δεν εμφανιστεί,έδωσαν
    μάλιστα κι ένα στενό χρονικό περιθώριο.Θέλω σα φίλος να τον βοηθήσω,μα ανάθεμα κι αν ξέρω κι εγώ τί να του πω να κάνει...Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές-γνώμες-επισημάνσεις σας.

Υ.Γ.Θα του έλεγα να ρωτήσει το δικηγόρο του,μα όση σχέση έχει ο Π. με δικηγόρους,άλλη τόση έχει
    η...μπανάνα με τον Κροίσο...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μία συμβουλή βλέπω μόνο. Να ωριμάσει!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    να μαθει να αναλαμβανει τις ευθυνες του ο φιλος σου !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Φίλε άκου τι συμβουλή να του δώσεις, από κάποιον (εμένα) που του έχει συμβεί παρόμοιο σκινηκό με καταθέσεις κτλ 4 φορες και πάντα την βγάζω λάδι:

Πές του να πάει κανονικότατα στο τμήμα και να δηλώσει πλήρη άγνοια του τύπου "δεν είδα τίποτα, δε ξέρω τίποτα, δεν ήμουν εγώ, κάνετε λάθος".

Πές του να δηλώσει οτι η μηχανή εκείνη την περίοδο ήταν σε συνεργείο στο Τιμπουκτού και εκείνος διακοπές στο Υπερπέραν.

Λόγω έλληψης στοιχείων και αμφιβολιών κτλ δε θα γίνει μύνηση και αν γίνει θα αθοωθεί με τη μια.

Μόνο να είναι λίγο πειστικός ε, μη πέφτει σε αντιφάσεις. Να μελετήσει καλά τι ψέμα θα πεί και να έχει και stand by 2-3 ψευδομάρτυρες για να το παίξει "να, πάρτε τηλέφωνο τώρα αν θέλετε κυρ αστυνόμε τον φίλο μου που τα πίναμε μαζί σπίτι του εκείνη την ώρα να σας τα πει κι ο ίδιος".
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Les na xebromisoume an fugoun osoi de stamatane se bloka ths troxaias?

Einai mia sobarh merida`kakopoiovn stoixeion, de leo....

--Φίλε Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση! Βέβαια νομίζω πως αν ο Π. ισχυριστεί ότι το μηχα-
    νάκι ήταν σε συνεργείο εκείνη τη μέρα,θα του ζητηθεί έγγραφη βεβαίωση ή προσωπική μαρτυρία(του
    Τιμπουκτιανού μηχανικού:rotflmao: ).Anyway,το σκεπτικό σου το'πιασα και του το'χω ήδη μεταφέρει.Θα ενημερώσω προσεχώς για εξελίξεις και σ'ευχαριστώ ξανά.Φιλαράκι προσοχή στους τροχοεισπρακτορες...

--Αλχημιστή,Trooper νομίζω πως οι συμβουλές αυτές είναι καταλληλότερες για τα παιδιά-ανίψια σας,
    παρά για τον Π. ...
    --Dimdoc θα'θελα να'ξερα τί εννοείς .Μήπως να ετοίμαζα ψυχολογικά το φιλαράκι μου για
    το θάλαμο αερίων; :rotflmao:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrpilotrr
    --Φίλε Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση! Βέβαια νομίζω πως αν ο Π. ισχυριστεί ότι το μηχα-
    νάκι ήταν σε συνεργείο εκείνη τη μέρα,θα του ζητηθεί έγγραφη βεβαίωση ή προσωπική μαρτυρία(του
    Τιμπουκτιανού μηχανικού:rotflmao: ).Anyway,το σκεπτικό σου το'πιασα και του το'χω ήδη μεταφέρει.Θα ενημερώσω προσεχώς για εξελίξεις και σ'ευχαριστώ ξανά.Φιλαράκι προσοχή στους τροχοεισπρακτορες...

--Αλχημιστή,Trooper νομίζω πως οι συμβουλές αυτές είναι καταλληλότερες για τα παιδιά-ανίψια σας,
    παρά για τον Π. ...

--Dimdoc θα'θελα να'ξερα τί εννοείς .Μήπως να ετοίμαζα ψυχολογικά το φιλαράκι μου για
    το θάλαμο αερίων; :rotflmao:
    .

τροχοεισπρακτορες..μαλιστα το ο Π (?) δεν φορουσε κράνος ας πουμε οτι δεν ειναι τπτ ε? καλα.....

να το δωσεις την εξης συμβουλη τοτε αφου των παιδιων δεν σου/του έκανε.
    ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ και να προσέχει στους δρομους γιατι κυκλοφορουν πολλοι Π. για μην το κλαιει καμια μανουλα και να σταματαει στα μπλοκα αν του ζητηθει να το κανει. αν ειναι καθαρος δεν εχει να φοβηθει τπτ, αν εχει κανει βλακια ας αντιμετωπισει τις συνεπειες και οχι να προσπαθει να βρει φλορικες δικαιολογιες να ξεφυγει....

οκ? καλυτερη συμβουλη αυτη?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    οκ? καλυτερη συμβουλη αυτη?
    Μην προσπαθείς να διδάξεις ένα γουρούνι να τραγουδάει...
    Χάνεις το χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μία συμβουλή βλέπω μόνο. Να ωριμάσει!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    να μαθει να αναλαμβανει τις ευθυνες του ο φιλος σου !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrpilotrr
    ...

παρά για τον Π. ...
    oxi mono o Π. einai anorimos kai eu8inofobos...alla mallon kai oi filoi apo tous opoioys zitaei symboules............
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ κατάλαβα ότι ο Alximistis και ο TROOPER δεν είναι για τον Π....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χωρίς πλάκα πάντως φίλε cbrpilotrr, οι τροχονόμοι δεν είναι μόνο για τίς εισπράξεις τού κράτους.
    Βάλ'το καλά στο κεφάλι σου,που λέει κι η διαφήμιση.Καλά σ'τα λένε τα παιδιά από πάνω.Έτσι να πεις και στον δικό σου,δεν είναι μαγκιά αυτό που έκανε.Βλακεία και θρασυδειλία είναι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    το να φοραει κρανος θα το μαθει με 350αρες;;
    αν οχι μηπως με μαστιγωματα στην πλατη για καθε χιλιομετρο χωρις κρανος;;

υπαρχουν 1002 λογοι να φοραει κανεις κρανος και για την ασφαλεια του αλλα και τον υπολοιπων(μελισσουλες στο ματακι)
    ομως μεσα στους 1002 λογους δεν ειναι η τιμωρια απτο κρατος.

τι σοι κραξιμο ειναι αυτο;;
    να τον κραξει καποιος επειδη αν δεν φοραει κρανος μπορει να ερθει να πεσει πανω του το καταλαβαινω..
    αλλα αυτο το πραμα με τους σκ@τομπατσους που θα καθαρισουν τον τοπο απτα κωλοπαιδα και θα μεινουμε μονο οι τιμιοι κ φιλησυχοι μηχανακοβιοι δεν το καταλαβαινω.(δεν τα μηδενιζω ολα, φυσικα χρησιμο το αλκοτεστ κ καποια εποπτεια για αποφυγη χοντρομαλακιων στο δρομο)

Δεν εχει άδικο ο φίλος bentouza αλλά από την άλλη δεν είναι αμαρτία να φευγουν έτσι άδικα νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή δεν φοράνε κράνος ? Και δεν νομίζω να χρειάζεται πια τόσο πολύ μυαλό όσο νέος και να είναι ο άλλος για να καταλάβει τον κίνδυνο ή μάλλον να το εμπεδώσει χωρίς να δεί τα μυαλά του στην άσφαλτο.Μέχρι να το εμπεδώσει όμως καλά κάνει η Αστυνομία και μοιράζει κλήσεις γιατί στο τέλος ο αιώνιος Ελλην μόνο έτσι καταλαβαίνει.Με το μόνο που δεν συμφωνώ είναι οι χαρακτηρισμοί και η κουτοπονηριά και ευθυνοφοβία του Π.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza

να τον κραξει καποιος επειδη αν δεν φοραει κρανος μπορει να ερθει να πεσει πανω του το καταλαβαινω..
    αλλα αυτο το πραμα με τους σκ@τομπατσους που θα καθαρισουν τον τοπο απτα κωλοπαιδα και θα μεινουμε μονο οι τιμιοι κ φιλησυχοι μηχανακοβιοι δεν το καταλαβαινω.(δεν τα μηδενιζω ολα, φυσικα χρησιμο το αλκοτεστ κ καποια εποπτεια για αποφυγη χοντρομαλακιων στο δρομο)
    μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει κράξιμο

και πρέπει να αποφασίσουμε τελικά πότε οι μπάτσοι είναι σκατόμπατσοι και πότε όχι
    γιατί να τους πούμε σκατόμπατσους επειδή θέλησαν να τον σταματήσουν που ήταν παράνομος μου φαίνειται κάπως

ήθελα να ξερα αν σταμάταγε και για τον χι ψι λόγο δεν τον έγγραφαν, θα εξακολουθούσαν να είναι σκατόμπατσοι;

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    το να φοραει κρανος θα το μαθει με 350αρες;;
    αν οχι μηπως με μαστιγωματα στην πλατη για καθε χιλιομετρο χωρις κρανος;;

υπαρχουν 1002 λογοι να φοραει κανεις κρανος και για την ασφαλεια του αλλα και τον υπολοιπων(μελισσουλες στο ματακι)
    ομως μεσα στους 1002 λογους δεν ειναι η τιμωρια απτο κρατος.

οχι σαφως και δεν θα μαθουν ΟΛΟΙ απο την 350αρα να φοράνε κράνος (αν και ΕΝΑΣ να το κανει για να μην φαει κληση ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ)...δεν παυει ομως η ελευθερη και συνηδητη του επιλογή να μην φοράει κράνος αν ειναι παρανομη (εκτός απο βλακια).
    οπως επισης ειναι παρανομη (και βαλε) η ελευθερη και συνηδητη του επιλογή να μην σταματησει στο μπλοκο. (και μη μου πεις οτι τετοιες ενεργειες ειναι στα πλαισια της ''αντιεξουσιατικης'' παλης.... )
    οποτε αφου ειχε την ''μαγκια'' να κανει αυτες τις επιλογές θε έπρεπε να εχει και την μαγκια να δεχθει τις οποιες επιπτωσεις εχουν.
    και εκει εγκειται σε τελική αναλυση το κραξιμο..στο διπτυχο '' ουαου κοιταχτε τι μαγκας που ειμαι και πολυ γαμω μιλάμε'' - ''μουχουχου κλαψ κλαψ την πατησααααα, ρε παιδια καμια λαμογια να την γλυτωσω βοηθειααααα''

if can't do the time..DON'T DO THE CRIME οπως λενε και οι αγγλοσαξωνες.

τεσπα...τελικα εχεις δικιο θωμα...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Τι διαλα θρεντ ειναι αυτο;

Αλλο νομισα.... καλα να παθει ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μανιφέστο του Δε-θελοντισμού...
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 15:48
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 15:30