Ω ναι.... μπήκε και το 2008 ....![]()
![]()
Εννιά το πρωί ανεβαίνω την Αλεξάνδρας και στο ύψος του γηπέδου του Παναθηναϊκού έχω μπει στην δεξιά λωρίδα για να πάω δεξιά στο φανάρι πίσω από τον Ευαγγελισμό ... (κινούμαι πάνω στην λωρίδα των λεωφορείων δηλαδή ... )
Μέλος της κίτρινης φυλής που μόλις έχει ξυπνήσει κάνει μια απίστευτη μανούβρα αλά Dukes και αλλάζει λωρίδα από τέρμα αριστερά κάθετα στην δεξιά για να πάρει κούρσα ....![]()
![]()
συνήθως όταν οδηγώ στο δρόμο κοιτάζω πάντα για "τρύπα" να την κάνω αλλά στην προκειμένη φάση μπροστά έχω λεωφορείο και δεξιά τα σίδερα με το κράσπεδο ...:a45: :a45:
βροντολόγιο λοιπόν ... ήρθε ΤΟΤΑ , πήγα στο νοσοκομείο για ακτίνες ...
κάκωση ελαφράς μορφής σε χέρι και πόδι .... μικρό το κακό αν βλέπατε πως έγινε το ταξί ... (του έσπασα το παράθυρο με τον αγκώνα μου και όλη η πόρτα μπήκε μέσα λέμε ... :a020: )
ευτυχώς που δεν με πέταξε από την άλλη γιατί καραδοκούσαν σίδερα ...![]()
![]()
αυτά ....... και όπως τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές ....ο εξοπλισμός είναι που σε ένα δευτερόλεπτο θα βγάλει τα λεφτά του ...
(αρχίζω σοβαρά πλέον να σκέφτομαι να σταματήσω να κυκλοφορώ με μηχανάκι στην Αθήνα ... χωρίς πλάκα δεν με πάει καθόλου τελευταία λέμε ... )