Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ΕΓΓΥΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-aftermarket

ΕΓΓΥΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-aftermarket

Γεια χαρα σε ολους.Εχω το κ7 ακριβως ενα χρονο αλλα ολο το χρονο καβάλα(22000χμ).Θελω να αλλαξω καποια πραγματα στην μηχανη οπως φιλτρο αερα,σωληνακια υψηλης ισως,εξατμιση κτλ.Θα εχω προβλημα με την ενα χρονο εγγυηση που μου μενει ακομα?Μπορω να παω δικο μου λαδι στo service?Μου βαζει το silkolene το comp4 τα οποια εμπορευομαι κιολας,τα περνω 7.20ευρω/lt και η αντιπροσωπεια στην πατρα μου τα πουλά στο συνεργειο 13ευρω/lt.Ασε που εχω φιλαρακι καλο μαστορα και δεν μπορω να την παω σε αυτον.Πειτε την γνωμη σας ρε παιδια να με βοηθησετε γιατι εχω φρικαρει με αυτα που βλεπω σε αντιπροσωπειες.
    auta

Aν εχες το 650, κατα την γνωμη μου κανε ολα αυτα που προαναφερες, χωρις φοβο και παθος. Αποκλειετε να σου βγαλει τιποτα το μηχανακι. Ειδικα στα χιλιομετρα που εισαι αν ηταν να βγαλει κατι θα στο ειχε βγαλει. Και πολυ τους τ ακουμπησες. Τραβα στο φιλαρακι σου τον μαστορα, βαλε και τα λαδακια που σε συμφερουν και βγαλτου τα χιλιομετρα της αρκουδας. Για το 1000 δεν κατεχω, αλλα για το 650, ειμαι απολυτος, οχι μονο απο προσωπικη πειρα αλλα και απο πολλους φιλους. Χαλαρωσε και απολαυσε αξιοπιστια.

Kάθε αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να βάζει το λάδι που θα ζητήσεις εφ'όσον πληροί τις προδιαγραφές του εργοστασίου.
    Στη θέση σου αφού λήγει και η εγγύηση θα έγραφα την αντιπροσωπεία κανονικά και θα έκανα τα παντα στο μάστορα που εμπιστευόμουν.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 24000ΧΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΜΟΝΟΣ ΛΑΔΙΑ,ΜΟΝΟΣ ΦΙΛΤΡΟ,ΜΟΝΟΣ ΟΛΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    auta

Παρόμοια θέματα

1. aftermarket ταχύμετρο???
    από Lupo στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2005, 06:28
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  3. Εγγυηση Μοτο
    από SAM46 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2004, 13:38