Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Να πάω..να μην πάω..;

Παλαιό μέλος

Να πάω..να μην πάω..;

Φίλοι γεια σας,

Αφού λοιπόν μοιραζόμαστε εδώ τους προβληματισμούς μας, να μοιραστώ κι εγώ τον δικό μου με εσάς.

Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κάνω ένα ταξίδι με τη μοτοσικλέτα εκτός συνόρων. Δε το έχω κάνει ποτέ. Πέρσι έκανα κάποιες πολύ δειλές σκέψεις να μπω στο καράβι, να διασχίσω την Αδριατική και να κάνω ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη. Δε το έκανα και φέτος ούτε λόγος λόγω χρημάτων…

Μένω στην Κρήτη και φέτος θα πάω για Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, (εκτός κι αν δω ότι θα βρέχει όλες τις μέρες οπότε θα το σκεφτώ). Μου περνά από το μυαλό από εκεί ένα ταξιδάκι 3-4 μέρες στην Κωνσταντινούπολη. Μάλλον βρέθηκε και η παρέα να μοιραστώ τη σέλα μου. Κάπου εδώ όμως συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα. Πόσο λογικό είναι να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει το χαράτσι στο σπίτι μου, μου ζητάει δανεικά ο συνταξιούχος πατέρας μου και έπονται μειώσεις και στη δουλειά μου ;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν ξερεις ποσο θα ξοδεψεις (λιγα δηλαδης)(σχετικα με αλλα ταξιδια) και δεις οτι εισαι κομπλε καντο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    και μια κοντινη βολτα-εκδρομη και με καλη παρεα μπορει να σου δωσει πολλα περισσοτερα απο ενα ταξιδι εκτος συνορων.(δεδομενου και της κρισης....)
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είναι ωραίο να θέλεις να μοιραστείς τον προβληματισμό σου, αλλά από την άλλη κανένας δεν είναι γνώστης των αναγκών και της οικονομικής σου κατάστασης παρά μόνον εσύ. Το τί θεωρεί ο καθένας λίγα και οικονομικά για τα δικά του δεδομένα δεν σημαίνει ότι ισχύει και για εσένα. Βάσει της κατάστασης και των δεδομένων που υπάρχουν αλλά και αυτών που θα επέλθουν και είσαι σε θέση να γνωρίζεις, ίσως θα ήταν καλύτερα να υποκύψεις στη λογική και να βάλεις το συναίσθημα στην αναμονή μέχρι να έλθουν ευμενέστερες συνθήκες. Φαντάζομαι πως ακόμα και με τον μετριοπαθέστατο προϋπολογισμό το ποσό που θα ξοδέψεις θα καλύπτει μέρος ή το όλον του χαρατσίου ή εναλλακτικά να βοηθήσεις τον πατέρα σου εάν έχει μια ανάγκη πιεστική. Να σου κόψουν ας πούμε το ρεύμα για να πας 3 μέρες εκδρομή με τη μηχανή επειδή το λαχταράς αντικρούει στην ψυχρή λογική.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είναι ωραίο να θέλεις να μοιραστείς τον προβληματισμό σου, αλλά από την άλλη κανένας δεν είναι γνώστης των αναγκών και της οικονομικής σου κατάστασης παρά μόνον εσύ. Το τί θεωρεί ο καθένας λίγα και οικονομικά για τα δικά του δεδομένα δεν σημαίνει ότι ισχύει και για εσένα. Βάσει της κατάστασης και των δεδομένων που υπάρχουν αλλά και αυτών που θα επέλθουν και είσαι σε θέση να γνωρίζεις, ίσως θα ήταν καλύτερα να υποκύψεις στη λογική και να βάλεις το συναίσθημα στην αναμονή μέχρι να έλθουν ευμενέστερες συνθήκες. Φαντάζομαι πως ακόμα και με τον μετριοπαθέστατο προϋπολογισμό το ποσό που θα ξοδέψεις θα καλύπτει μέρος ή το όλον του χαρατσίου ή εναλλακτικά να βοηθήσεις τον πατέρα σου εάν έχει μια ανάγκη πιεστική. Να σου κόψουν ας πούμε το ρεύμα για να πας 3 μέρες εκδρομή με τη μηχανή επειδή το λαχταράς αντικρούει στην ψυχρή λογική.
    +1000
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το θέμα είναι...
    Αν δε πας σήμερα θα πας αύριο?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι...
    Αν δε πας σήμερα θα πας αύριο?
    Εμ αυτό ακριβώς έτσι που μας έχουν κάνει είναι πλέον ότι προλάβουμε

Μεγαλο παιδί είσαι, βάλε κατω τα οικονομικά σου και αποφάσισε. Δεν μπορούμε εμεις να σου πούμε τί θα κάνεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    όπως είπαν και τα παιδιά μόνος θα την πάρεις την απόφαση.

Έχε κατα νού πως αν ανέβεις μέχρι θεσσαλονίκη και σε παίρνει οικονομικά
    και έτσι για να σου φύγει το μαράζι,

αντί για τουρκία μπορείς να πας ωχρίδα πόγραδετς
    όλα μαζί είσαι στο 100άρικο βενζίνες (δεν ξέρω και τι μηχανάκι έχεις)-καφέδες και φαγητό,ξεκινώντας απο θεσσαλονίκη.
    Με διανυκτέρευση θα σου βγεί στα 120

όπως και να έχει καλή δύναμη!

'Εχω την ίδια αίσθηση όταν μπαίνω σε σούπερ μάρκετ και περνάω από τους διάφορους διαδρόμους.

Να πάρω έναν πιο ακριβό καπνό για να μη ξεράσω τα πλεμόνια μου, να πάρω αυτό γ@μ@το πλειμομπίλ για το μικρό να δω το χαμόγελό του, να πάρω γάλα για να πιει το βράδυ.

Μάντεψε πια είναι η επιλογή μου.

Κανένας σωστός;;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Slane Προβολή μηνύματος
    Κάπου εδώ όμως συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα. Πόσο λογικό είναι να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει το χαράτσι στο σπίτι μου, μου ζητάει δανεικά ο συνταξιούχος πατέρας μου και έπονται μειώσεις και στη δουλειά μου ;
    Το ίδιο μαράζι τρώει κι εμένα χρόνια.Όχι μόνο για το ταξίδι έξω μα και για βόλτα καλή εδώ!!
    Όταν διαβάζω ειδικά τις παρουσιάσεις άλλων φίλων... ΜΑ..
    Αντέχω πιό εύκολα να μου λείπει ένα τέτοιο ταξίδι από το να μου χτυπάνε την πόρτα για χρωστούμενα(αν κι αυτό που μας συμβαίνει είναι ληστεία ).Πως θα περάσω εγώ καλά αν ξέρω ότι το αίμα μου,που σίγουρα στερήθηκε να με μεγαλώσει,δεν τα βγάζει πέρα..
    Είναι,τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά,η ώρα του εμείς κι όχι του εγώ.

Πιστεύω ότι αν χαλαρώσεις την πίεση στην σκέψη σου ίσως να δεις εναλλακτικές που ήταν μπροστά σου και δεν τις έβλεπες.

Συγνώμη που ήμουν δυσάρεστος φίλε μου.Πίστεψε με δεν μιλούσα σαν σε άγνωστο.

Να μην πας πατριώτη .

Είναι λιγάκι της μόδας να λέμε ότι πήγαμε και όξω ,αλλά το πραγματικό ταξίδι που λέει να κάνεις έξω είναι κάτι μακρυνό , μοναδικό κτλ .Δηλαδή μια Νορβιγία ,μια Αφρική κτλ .
    Να πας Κων/λη έτσι και με την κατάστασή σου δεν είναι και η πιο σοφή απόφαση . Υπάρχουν στην Ελλάδα πολύ πιο όμορφα μέρη να πας και το κόστος είναι πολύ λιγότερο . Πας βλέπεις κανέναν γνωστό και υπολογίζεις βενζύνες .
    Να ήσουν πιο ¨άνετος¨,να έπαιζε καλή παρέα και να είχε και νανένα ΤζιΠι να σου πω ναι ...Ωραίος ,αλλά στην περίπτωσή σου δεν θα το έκανα .

Εσύ έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο ...
    Αν πας , εύχομαι να περάσεις καλά .

θα συμφωνησω με τον απο πανω ... μην πας πατριωτη .... ειναι θεμα προτεραιοτήτων .... βαλτα στη ζυγαρια και ζυγισέ τα ...
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    με κατι τετοιους προβληματισμους και λαθος επιλογες, γιναμε ετσι οπως ειμαστε...
    ταξιδακια στΑΣ εξωτερικΑΣ...πουλ μουρ...και οι υποχρεωσεις απληρωτες, ετσι γιατι ειμαστε Ελληνες και δεν κωλωνουμε πουθενα...

γιατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι για να κανουμε κατι για την διασκεδαση-ευχαριστηση μας, πρεπει να ειναι απο το πλεονασμα μας και οχι απο το ελλειμα...
    εγω θα σου ελεγα να μην πας ουτε Θεσσαλονικη...
    κατσε σπιτι σου, περνα καλα με τους δικους σου ανθρωπους, τακτοποιησε τις οποιες υποχρεωσεις σου και προσπαθησε να μαζεψεις χρημα για να κανεις το ταξιδι που γουσταρεις...
    μονο και μονο που το εχεις διλημμα, αν πας τωρα δεν θα περασεις καλα...
    οταν και εφοσον μαζευτουν αυτα τα χρηματα και πας το ταξιδι, θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο γιατι θα εισαι ξενοιαστος και σιγουρος για την επιλογη σου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Nα πας.. κι είναι καλά, μένεις κιόλας μόνιμα.

Η φυλακή εδώ για τους υπόλοιπους είναι σίγουρη.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάω να παραδωθώ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2011, 12:08
  2. Αυριο παω να δω για το Hypermotard
    από Xrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 11:53
  3. Σιγά μην με κάνετε να σταματήσω να χαμογελώ ρε!!!!
    από paramedic στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2007, 16:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF