Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: BΛΑΒΗ ΒΕΝΖΙΝΟΜΕΤΡΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour

BΛΑΒΗ ΒΕΝΖΙΝΟΜΕΤΡΟΥ

Το βενζινιομετρο στο σκουτερακι μου σταματαει περιοδικα να λειτουργει.Ποτε λειτουργει μα τις περισσοτερες φορες οχι.Πολλες φορες ενω ειναι φουλ δειχνει το ενα τριτο.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????

Ξερει κανεις τις αρχες λειτουργιας???Ειναι μηχανικες η ηλεκτρικες?? η και τα δυο??
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μπορεί να μη φταίει ο δείκτης (όργανο) αλλά ο αισθητήρας μέσα στο τεπόζιτο (φλοτέρ)...

Οι αρχές λειτουργίας έχουν λίγο απ' όλα...
    Με μηχανικό τρόπο το φλοτέρ "καταλαβαίνει" τη στάθμη της βενζίνης και στέλνει το σχετικό ηλεκτρικό σήμα στα όργανα...

Νέο μέλος
    Ακριβως τι ιδιο επαθα και εγω σε ενα piaggio fly ενω το τεποζιτο ειναι γεματο καυσιμο ο δεικτης δειχνει μεχρι την μεση, σε εξουσιοδοτημενο της paggio που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ο αισθητηρας του φλοτερ, πολλες φορες αμα το αφηνεις με λαμπακι ρεζερβας κολαει με αποτελεσμα στο τελος αν δεινχει ψευδη ενδειξη. Κοστος αλλαγης 25 ευρω το ανταλοκτικο + την εργασια, αμα το μηχανακι ειναι καινουργιο ισχυει η εγγυηση

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF