Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 64

Θέμα: 1999-2008 Αυριο σπαει μια αλυσιδα...

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow

1999-2008 Αυριο σπαει μια αλυσιδα...

Καλοκαιρι του 1999.Ψαχνω για να αγορασω μοτοσυκλετα,εχω βρει μια ρ-51 και ειμαι ετοιμος να την αγορασω,ως εδω ολα καλα...
    Μερικες μερες αργοτερα,ξημερωματα χτυπαει το τηλεφωνο.Ειναι αυτος ο ηχος που δεν μοιαζει με κουδουνισμα τηλεφωνου,μαλλον σαν καμπανα που σε προειδοποιει για το επερχομενο.Το σηκωνω φοβισμενος,ο φοβος δεν ηταν αναιτιος,ο ξαδερφος μου με την ξαδερφη μου τρακαρανε στην χαλκιδικη,ειναι και οι 2 στο νοσοκομειο,δεν ξερουμε τιποτα αλλο.
    Φτανουμε στο Παπανικολαου στην Θεσσαλονικη.η εικονα τουλαχιστον τραγικη.Ο Δημητρης σπασμενη λεκανη,χερι και ποδι,η Χριστινα με κωμα στην εντατικη.Μετα απο 3 ημερες η Χριστινα "εφυγε",και εγω να τριγυρναω μεσα στο νοσοκομειο παραμιλωντας,απορεια ενος παπαρα που βγηκε ξαφνικα απο ενα δρομακι επεσε πανω στα παιδια με αποτελεσμα να απογειωθουν και να σκασουν στην ασφαλτο.Μια σημαντικη λεπτομερεια,δεν φοραγανε κρανος..
    Η Χριστινα "εφυγε" στην αγαπημενη της πολη την Θεσσαλονικη,μια πολη που ποτε δεν ειχε επισκεφτει,και παντα ηθελε.Το ταξιδι ειχε αναβληθει,3 φορες μεσα σε 2 μηνες,λες και ολα συνομοτουσαν για το μοιραιο ταξιδι,"εφυγε" την ωρα που παντα την επιανε μελαγχολια,οταν σουρουπονε,την ειχα ρωτησει χιλιαδες φορες γιατι αυτην την ωρα σε παιρνει απο κατω,και παντα η ιδια απαντηση,-δεν ξερω...την απαντηση την εμαθα πολυ πικρα στις 22 Ιουλιου.
    Οι επομενοι μηνες ηταν εφιαλτικοι,δεν εμπαινα σε αυτοκινητα-για μηχανες ουτε λογος να γινεται-και οταν καταφερα να μπω σε αυτοκινητο και η ταχυτητα ξεπερνουσε τα 40 χλμ με ελουζε κρυος ιδρωτας.
    Περασανε χρονια,ο φοβος υποχωρησε,την μηχανη ομως δεν την πηρα ποτε.Καποια εποχη οι συγγνεις με πεισανε να παρω διπλωμα για αμαξι.Με μιση καρδια αρχισα τα μαθηματα,περασα τα σηματα και μια μερα πριν δωσω για οδηγηση αποφασισα οτι δεν θα δωσω,δεν μου αρεσε να ειμαι κλεισμενος μεσα στο αμαξι,ο αερας ακομα τραγουδαγε στα αυτια μου απο τις ημερες που ημουν πανω στις μηχανες,θυμομουν την γλυκια ευχαριστηση του να γινεσαι μουσκεμα απο την βροχη και να χαμογελας,,,
    Δεν επανεφερα ποτε ομως το θεμα της μοτοσυκλετας στην οικογενεια,η μητερα μου ηταν ηδη βαρεια αρρωστη και δεν ηθελα να της επιβαρυνω την ψυχολογια της,καθε μερα ομως κοιταγα της μηχανες στον δρομο και χαμογελαγα οταν τις κοιταγα.
    Φετος,το πηρα αποφαση,θα παρω μηχανη.Παλεψα με τους τελευταιους μου δαιμονες τους κατατρωποσα και αρχισα τα μαθηματα για οδηγηση,περασα σηματα,πηγα να δωσω για οδηγηση και τα χερια μου τρεμανε,ολοι στις εξετασεις με ρωταγανε γιατι τρεμεις, και τους ελεγα απλα αγχος,κανεις δεν εβλεπε τον τελευταιο δαιμονα που μου χαμογελαγε χαιρεκακα.Περασα και την οδηγηση και απο τοτε χαμογελαω συνεχεια.Αυριο παω να παρω την μπεμπα μου την καινουργια gs 650,μια μηχανη που κατεληξα μετα απο πολυ αναζητηση.
    Ολα τα παραπανω τα γραφω για να σας ευχαριστησω ολους μεσα στο φορουμ εσας που δεν με ξερετε και δεν σας ξερω και παρολα αυτα οι συμβουλες σας με εχουν βοηθησει αφανταστα,σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.
    Συγγνωμη για το μεγεθος του κειμενου,συγγνωμη αν σας κουρασα.
    Αυριο Χριστινα βαζω το κρανος το μπουφαν και τα γαντια και θα παμε την βολτα που σου ειχα ταξει ξαδερφη.

ΥΓ.Οσα παιδια απο την Πατρα θελουν,κερναω στο Νεον καφεδακι για την χαρα μου.Η προσκηση ισχυει και για οσους τυχον κατεβουν Πατρα οποιαδηποτε στιγμη.Απλα στειλτε μηνυμα και τα αλλα τα βρισκουμε.

ΥΓ! αυριο που θα την φερω σπιτι θα βαλω φοτο απο την μηχανη...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: 1999-2008 Αυριο σπαει μια αλυσιδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    ΥΓ! αυριο που θα την φερω σπιτι θα βαλω φοτο απο την μηχανη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	worthless.gif 
Προβολές:	726 
Μέγεθος:	11,8 KB 
ID:	126095
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Καλά ταξίδια μακριά από τους δαίμονές σου...

Με το καλό η παραλαβή και πάντα όρθιοι με την καλή σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ομορφα χιλιομετρα σου ευχομαι και παντα ορ8ιοι κι εσυ και η μηχανη σου..

Καλοριζικοι και καλοταξιδοι να διωξετε μαζι τους δαιμονες σου ...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    οι δαιμονες ειναι φτιαγμενοι να μας κυνηγανε
    εμεις να τους διωχνουμε

κ απο ολη αυτη τη μαχη μονο πιο δυνατοι μπορουμε να βγουμε

να εισαι παντα καλα.

ααα κ που 'σαι.. τωρα που θα ξαναρχισεις να ζεις

κοιτα να ζεις καλα κ ομορφα

Εύχομαι όλοι οι δρόμοι να είναι πάντα ανοικτοί και απροβλημάτιστοι για σένα και το κουκλί σου!

Παλαιό μέλος
    Καλούς δρόμους!

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Καλορίζικη πραγματικά!
    Πλάκα πλάκα τόσοι πατρινοί ένας καφές δεν θα ήταν άσχημος

καλοτάξιδη!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Καλορίζικος και καλοτάξιδος!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    καλοριζικη και καλοταξιδη να ειναι η μπεμπα!!!!

ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησει να αποδαιμονοποιησεις τους ''δαιμονες'' σου!

υγ: περιμενουμε κερασμα και εδω στας αθηνας ε!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Εύχομαι από εδώ και μπρος κάθε μέρα να είναι και να βήμα μπροστά για τη ζωή σου! Κράτα στη θύμηση σου όσα αγάπησες και έχασες και μη γυρίζεις πίσω
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος
    :a19:
    Ο θυμος βαζει συρτη στην πορτα της λογικης

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηayabusa color catalogue 1999-2008
    από manhunter στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2009, 12:51
  2. R6 1999-2008
    από babis italo στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2008, 19:52
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 08:40
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 14:16
  5. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία