Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: παει το μοτερ ζωη σε΄μας...

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Angry παει το μοτερ ζωη σε΄μας...

Καλησπέρα θα σας πω τι μου συνεβει με τη μηχανη μου v-strom 650 abs στις 11 /01/08 ξαφνικά έσβησε η μηχανή χωρις προειδοποίηση λαμπάκια θερμοκρασίες κλπ και την πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Εκέι μου είπανε οτι κολλησε το μοτερ επειδη δεν ειχε λαδι και οτι δε περναει στην εγγυηση γιατι επρεπε να κοιτάω τα λάδια καθε βδομάδα (οπως λεει το βιβλίο ) αντι για καθε 1000 χλμ που τα κοιταγα εγω. Με παραπέμψανε στα κεντρικά του σφακιανάκη και ειπαν οτι η επισκευη θα παει 3200 και μου προτειναν 30% έκπτωση. Μετα απο επιστολή μου στην ιαπωνια με πηραν τηλέφωνο και μου ειπανε οτι δεν θα περάσει η επισκευή τα 1000 ευρω και τα υπόλοιπα θα μου τα κάνουν δώρο. Μετά απο 63 μέρες έδωσε ο θεός και μου επισκευασανε το μηχανάκι και πλήρωσα 958 ευρω. Ξαναέστειλα γραμμα στους «κινέζους» με τα παράπονα μου και ξαναρώτησα γιατί δεν περνάει στην εγγύηση. Φυσικά με γραψανε...... και με πήραν απο το Σφακιανάκη και μου είπαν επι λέξη «μάλλον έπρεπε να σας αφήσουμε να τα πληρώσετε όλα για να βάλετε μυαλό».
    Αυτή είναι η ιστορία μέσες άκρες, υπήρχαν και άλλα ψιλοπροβλήματα με τα συνεργεία κλπ, τα οποία τα οποια θα τα πω οσο πιο διακριτικα μπορω γιατι καποια φιλαρακια απο το forum του v-strom μου ειπαν και τους ευχαριστω να προσεχω για να μην βρεθω αντιμετοπος με καμια αγωγη.λοιπον σε επισιμο συνεργειο που βρισκετε στη λεωφορο ....... (εκει που μαζεβονται τα τρ@βεστι)ειχα κανει και το σερβις (πριν τη βλαβη στα 6000χμ)
    εκτος οτι δεν μου ειπαν τι εχει η μηχανη γιατι κολησε κτλ μολις την εστρωσα και πηγα για σερβις μου ειπε ο ....... αρχιμαστορας οτι θα αλλαξουμε μονο λαδια γιατι ολες οι αλλες εργασιες γινανε 2 μηνες που ηταν η μηχανη μεσα!φιλτρο αερα καθαρισαμε μπαταρια φορτισαμε δεν θελει κατι αλλο ειπε ο μακακα εκεινη την ωρα πεταχτηκε ενας αλλος μηχανικος και του λεει ρε ..... δεν θα δουμε αμα πατησαν οι βαλβιδες και γενικα να ανοιξουν να δουν πως πηγε η επησκευη και δεν ηθελε ο μ@λ@κ@ς γιατι ειχε 3 τρακαρισμενα και 5 καινουργια για ελενχο και πουλημα.τοτε τους ειπα εγω και τα κανανε ολα και φυσικα το φιλτρο αερα (που ειχαν καθαρισει)ηταν για πεταμα η μπαταρια (η φορτισμενη) ηταν ξεφορτιστη και ολοι οι αλλοι ελενχοι ρελαντι κτλ δεν ειχαν γινει!
    δικηγορο δεν μπορουσα να βαλω γιατι δεν εχω ουτε το χρονο ουτε το χρημα γι΄αυτο δεχτικα την προταση τους.
    Ήδη έκανα κινήσεις και έστειλα επιστολή στο ΙΝΚΑ και στο ΕΚΠΟΙΖΩ και περιμένω εξελίξεις.ακολουθουν περιοδικα διεθνη site-forum etc.
    Αυτά είχα να σας πώ και ελπίζω κανείς από σας να μην περάσει τα ίδια που πέρασα και εγώ τους τελευταίους 2 μηνες.
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγνωμη που σας κουρασα..

Υ/Γ η μηχανη ηταν απο το σφακιανακη ειχε ολα τα προβλεπομενα σερβις και απο τα 12500χμ που εχω μεχρι τωρα το πολυ τα 1000χμ να ηταν στην πολη και η οδηγηση μου ειναι πολυ ιπια εσκιζα τη μηχανη μονο σε αττικη οδο κτλ
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επικοινώνησε & με τη ΜΟΤΕΚ.

Σου εύχομαι καλό κουράγιο & σύντομα ξεμπερδέματα. Ποτέ ξανά!!

Επίσης καλώς όρισες στο φλόρουμ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: παει το μοτερ ζωη σε΄μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    Καλησπέρα θα σας πω τι μου συνεβει με τη μηχανη μου v-strom 650 abs στις 11 /01/08 ξαφνικά έσβησε η μηχανή χωρις προειδοποίηση λαμπάκια θερμοκρασίες κλπ και την πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Εκέι μου είπανε οτι κολλησε το μοτερ επειδη δεν ειχε λαδι και οτι δε περναει στην εγγυηση γιατι επρεπε να κοιτάω τα λάδια καθε βδομάδα (οπως λεει το βιβλίο ) αντι για καθε 1000 χλμ που τα κοιταγα εγω.
    Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω από την όλη ιστορία είναι...
    ΓΙΑΤΙ έμεινε από λάδι ???
    Και ΠΟΥ πήγε το λάδι που είχε μέσα ???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αφού γράφει ότι είναι δίχρονο.
    Δεν το διάβασες προσεκτικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    μα καλα ειναι δυνατον να θελουν κοιταγμα τα λαδια καθε εβδομαδα?ουτε διχρονο να ηταν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη εφόσον έγιναν στην ώρα τους όλα τα προβλεπώμενα και απαιτούμενα service (συμπεριλαμβανομένου και της αλλαγής λαδιών) θα έπρεπε μέσω του συνήγορου του πολίτη και των αρμόδιων φορέων να κινηθείς νομικά ενάντια στο συνεργείο που σου έκανε τα service!
    Όμως θα πρέπει οι εργασίες να έχουν καταγραφεί στο βιβλίο service γιατί είναι αποδεικτικό στοιχείο!
    Αυτό μπορεί να γίνει είτε είναι εξουσιοδωτιμένο είτε όχι το συνεργείο!

Επιβάλλεται να το ψάξεις! (Γνώμη μου)

Πέφτουλας
    Υπαρχει αλλο ενα παληκαρι στο φορα εδω που επαθε αυτο το πραγμα.Ας ελπισουμε σε πρωτη φαση οτι θα το διαβασει και θα μιλησει.

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά, πάω στοίχημα οτι το μηχανάκι μετά το service το τελευταίο πρίν το κόλλημα που έφαγε το μοτέρ,ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.
    Δεν εξηγείται αλλιώς ρε φούστη μου.Τί να πω?Το αδειάσανε για να το αλλάξουνε και ξέχασαν να βάλουν άλλο??

Τα'χω πάρει γαμώ τους εμπόρους και τα κολοεξουσιοδωτημένα τους που ρουφάνε το αίμα του οποιουδήποτε πάει εκεί προσφέροντας ΚΟΛΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Και κάποιο άλλο παλικάρι απο το FORUM έίχε τραβήγματα με BMW κιολας.

Υπομονή ρε man...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    καλα εμεινε η μηχανη χωρις λαδια και δεν το καταλαβες???

κανονικα πολυ προτου κολλησει θα επρεπε να εκανε σαν κουδουνιστρα...

μηπως σου λενε πιπες γενικοτερα???

δε μιλας με καποιον εμπειρογνωμονα καλυτερα...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    τι αλλο θα ακουσουμε

φιλε σκισε τουσ τον κ*λο τουσ κεραταδες

Πέφτουλας
    Μιλαω για παληκαρι με V Strom 650.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Επικοινώνησε & με τη ΜΟΤΕΚ.

Σου εύχομαι καλό κουράγιο & σύντομα ξεμπερδέματα. Ποτέ ξανά!!

Επίσης καλώς όρισες στο φλόρουμ!
    +1

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Χμμ περίεργο μου φαίνεται να γράφει στο manual κοίταγμα λαδιών κάθε 1000 χλμ...

δλδ στο service book γιατί σου γράφει αλλαγή λαδιών κάθε 1000 5000 10000 κτλ...

και να μη το καλύπτει και η εγγύηση εφόσον εχεις το service book με σφραγιδες κτλ...

Και ειδικά αν ηταν μέσα στη 2ετία.. το πρόβλημα... τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καλύπτει...

με κάθε επιφύλαξη κάτι δεν μου αρέσει.. .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Όταν σου είπε ότι πρέπει να κοιτάς τα λάδια κάθε εβδομάδα τι του είπες?Μήπως κάθε εβδομάδα πρωί πρωί να πηγαίνουμε στο συνεργείο και παρουσία μηχανικού να τα ελέγχουμε και να υπογράφουμε?Μην τρελαθούμε τώρα.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Όταν σου είπε ότι πρέπει να κοιτάς τα λάδια κάθε εβδομάδα τι του είπες?Μήπως κάθε εβδομάδα πρωί πρωί να πηγαίνουμε στο συνεργείο και παρουσία μηχανικού να τα ελέγχουμε και να υπογράφουμε?Μην τρελαθούμε τώρα.
    +100000000

τι ειπες τώρα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ζωη σε λογου μας το xt
    από dammed_kittin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2010, 10:32
  2. παει το παπλωμα...του χρονου παλι...
    από Sophitsa στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2004, 18:14
  3. Ήχοι απο το μοτέρ...
    από ter στο forum Yamaha Fazer