Ωραια τα ειπανε κ οι υπολοιποι Βορειοι αλλα ας καταθεσω κ εγω καποια ιδιαιτερα πιπερατα παραλειπομενα απο την 1η συναντηση των Βορειων.
ΣΗΜ. Το ποστ μπαινει εδω καθως αφορα κουτσομολιο κ χαβαλε.
Που λετε το ραντεβου ηταν 2 η ωρα στην περιοχη της κρηνης- καλαμαρια.
Φτανει 1ος ο Dodok ερχομενος απο Εδεσσα με το αυτοκινητο του. Περνει τηλ τον ομιλων SvsGreek ΑΛΛΑ ο ομιλων το ειχε κλειστο!!! Ο Dodok βλεπει μια μεγαλη παρεα μεσα αλλα δεν παει να μιλησει ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Ο ομιλων ο οποιος ειχε προτεινει μερος κ ωρα ηταν ΑΠΩΝ!!! Βλεπετε εδινα εξετασεις για εθνικη τραπεζα κ τελειωσα 13.57 αντι για 12.30 που ειχε υπολογισει!!! Ανοιγο το κινητο κ βλεπω κλησεις απο αγνωστα τηλ! ΩΧ!!! Την εκανα παλι ο λακαμας σκεφτομαι! Μιλαο με συναρειανο Dodok κ αντε να προλαβω απο ευοσμο να παω κρηνη με αμαξι!!!!!
Με τηλ ο angel κ ψαχνεικ αυτοσ το μαγαζι ενω ο dodok ειναι απεξω κ ριχνει μπινελικια στον ομιλων καθως ξεπαγωνει! Φερνω σε επαφη dodok k angel(τηλεφωνικη ενοουσα εεεε) κ ευτυχως καθοντε να πιουν τον καφε τους ηρεμοι.
Καταφτανει ο ομιλων κ η ατμοσφαιρα προμηνυεται πολυ καλη καθως τα παιδια φαινονται πολυ SUPER. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ!!!!Κ ΟΜΩΣ! Συναντηση μοτο φορουμ κ ειμαστε με 3 αυτοκινητα!! ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΕΓΩ ΚΥΡΙΕς Κ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ. Βεβαια ο dodok k oangel ειναι δικαιολογημενοι καθως εδεσσα εβρεχε του στηπού κ ο angel εχει ψιλογρατζουνησει την μηχανη. ΑΛΛΑ ο ομιλων γιατι με αυτοκινητο? Ξεφτιλησμενος θα πειτε κ το δεχομαι...κ ας εβρεχε το πρωι οταν πηγα να γραψω!
Ερχονται κ ο ταμι με τα 2 φιλαρακια του κ γινομαστε 6!! Η παρεα ειναι πολυ καλη κ η ατμοσφαιρα φανταστικη. Πηδαμε απτο ενα θεμα στο αλλο κ ο ταμι ακομα προσπαθει να μας πει για τον καλο εμπορα που αγορασε το fazer του. Α Αν θελει κανεισ καλη μηχανη να σας πει ο ταμι ποιος ΑΓΙΟΣ εμπορας ειναιαυτος!!! ¨) ¨) :smilea:
Περιμενουμε κ τον milaber k thn irene...κ σκαει μυτη scooter με μια γυναικεια μορφη επανω....μας κοιταει ενω φοραει κρανος,κοιταμε κ εμεις 6 λιγουρια, πλησιαζει...κοιταει...κοιταμε...γελαμε...χαιρομαστε....ΒΓΑ ΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ κ ειναι αντρας!!!!Μπανει στο μαγαζι κ καθεται απο πισω μας σε 2 κοριτσια!!!! ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ γιναμε λεγω!!! Αλλα κανουμε τουσ κινεζους κ αλλαζουμε θεμα.![]()
![]()
Εντωμεταξυ ο ανσυχωρητος ομιλων εφυγε νωρις καθως ειχε δουλεια!!! απιστευτο!!! αχρηστος πραγματικα!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ηθελα φυσικα να ευχαριστησο τον angel που δεν του αρεσε η κοπελα στην πορτα κ ετσι εχω εγω πιο πολλες ελπιδες!!![]()
Παρακαλουνται τα υπολοιπα μελη να συμπληρωσουν οτι εχω ξεχασει κ να μου ριξουν πολυυυυυ μπινελικι....
Επομενο ραντεβου ΛΙΑΝ συντομως εκτος σαλονικας καθως ο μονος Σαλονικιος ημουν ΕΓΩ!!!!!!!?????
Που ηταν ολοι οι υπολοιποι? Ανυπαρκτοι τολμω να πω! Οι νοτιοι μας εχουν κανει ρομπες!!!ΦΤΟΥ ΜΑς!
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!