- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Σκέτη ψυχεδέλεια η φωτό!![]()
Χαχαχαχ καλλλλλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Γιώργο εσύ την τράβηξες την φωτό ???
Οσο ξερει ο παπ απο φωτοεκθεση, αλλο τοσο ξερω και εγω απο πυρηνικους αντιδραστηρες![]()
![]()
![]()
(αν και ενας σχετικος πειραματισμος σε ενα σκοτεινο ξενοδοχειο στην Βαλενθια απεδωσε)![]()
...
(για φωτοεκθεση μιλαω ε; )![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
...κι όμως κύριοι, η φωτό ειναι δική μου....
αν και δε βγήκε όπως την περίμενα ....
κρούκη μου, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο από το πείραμα στη βαλένθια μου 'χει κολλήσει το μικρόβιο ...![]()
βρες ρε καθαρμα τη φωτο που γράφεις στον αέρα και πόσταρέ την!!!
Παπ......
σε παρακαλώ άλλαξε την υπογραφή σου, όποτε βλέπω ποστ σου νοιώθω άσχημα....![]()
![]()
δεν είναι και το πιο εύκολο να θυμάται κανείς με ακρίβεια τι μηχανάκι έχεις....![]()
![]()
You BETA believe...
Δεν παίζεσαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Παπ......
σε παρακαλώ άλλαξε την υπογραφή σου, όποτε βλέπω ποστ σου νοιώθω άσχημα....![]()
![]()
δεν είναι και το πιο εύκολο να θυμάται κανείς με ακρίβεια τι μηχανάκι έχεις....![]()
![]()
Δεν τον γλυρώνεις τον Rein....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν παίζεσαι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Παπ......
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
kataplhktikh photo![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Tου Κ7, ε? Συμφωνώ αν και θα μπορούσε να βάλει και σλικς, έτσι κι αλλιώς στεγνό ήταν....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
kataplhktikh photo![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
oxi re gia ton toixo leo :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tου Κ7, ε? Συμφωνώ αν και θα μπορούσε να βάλει και σλικς, έτσι κι αλλιώς στεγνό ήταν....![]()
![]()
θα τον κανω εγω να ριξει τοσα φραγκα στο μπουσα,που δεν θα το πουλησει ακομη κι αν του λειψει το ψωμι...![]()
trust me...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα τον κανω εγω να ριξει τοσα φραγκα στο μπουσα,που δεν θα το πουλησει ακομη κι αν του λειψει το ψωμι...![]()
trust me...![]()
ναι....εσενα περιμενε νομιζεις.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()