Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Open face....

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Open face....

...να πάρω ή δεν είναι καν κράνος????(δε θέλω να το φοράω για να μη με γράψουν,αλλά για προστασία)!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλύτερα να πάρεις ένα full face.

Eχω ήδη full face,απλά το συζητάω λογο καλοκαιριού...θα τη βγάλουμε τη μπέμπελη και φέτος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Eχω ήδη full face,απλά το συζητάω λογο καλοκαιριού...θα τη βγάλουμε τη μπέμπελη και φέτος!!
    παρε εντουραδικο! αναπνεεις σαφως πιο ελευθερα! κοστιζει λιγο (καμμια 200αρια) και ειναι και μουρατο!

Re: Open face....

...να πάρω ή δεν είναι καν κράνος????(δε θέλω να το φοράω για να μη με γράψουν,αλλά για προστασία)!!
    Την ίδια απορία έχω και εγώ.Όταν πάντως έχω δουλειές μέσα στην πόλη,αντί να βγάζω το κράνος κάθε 5 λεπτά για να συννενοηθώ με κόσμο,ή αντι να βάλω απλά ένα γυαλί ηλίου,προτιμώ να τσιμπάω το ανοιχτό κράνος του αδερφού μου.Αν θέλω απλά να πάω κάπου προτιμώ το κλειστό

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    παρε εντουραδικο! αναπνεεις σαφως πιο ελευθερα! κοστιζει λιγο (καμμια 200αρια) και ειναι και μουρατο!
    Και μετα τα 100 ....

Σε πιανουν οι κραμπες στον λαιμο..!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Open face....

Παρε....

Για διαδρομες κυριως οπου ξερεις οτι θα συναντησεις πολη κινηση , θα σε φαει το μποτιλιαρισμα, και ξερεις οτι αναγκαστικα θα πηγαινεις στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης σου με χαμηλες ταχυτητες...

Απο προστασια.....

Το μπροστινο μερος του κεφαλιου σου οπου δεν καλυπτει το συγκεκριμενο κρανος ενοειτε οτι δεν τιθετε θεμα προστασιας παρα μονο τυχης...!

το ανοιγόμενο κράνος είναι θετικό το καλοκαίρι όχι γιατί το φοράμε ανοικτό αλλά γιατί στα φανάρια μπορούμε να το ανοίγουμε και να μπαίνει αέρας

και κάτι δυσάρεστο

έμαθα πρόσφατα για αναβάτη που είχε πτώση με λίγα χιλιόμετρα, φορώντας ανοικτο ανοιγόμενο κράνος

έπεσε μπρούμυτα μπροστά σε κράσπεδο και το ανοικτό μέρος του κράνους βρήκε στο κράσπεδο και έκανε μοχλό

του έσπασε ο σβέρκος και βέβαια έχασε τη ζωή του

υπάρχουν επίσης πολλες περιπτώσεις αναβατών που με ανοικτό κράνος και μετά από πτώση βρέθηκαν να φρενάρουν στην άσφαλτο με το σαγόνι

τέλος όλοι έχουμε αισθανθεί αντικείμενα να σκάνε πάνω στη ζελατίνα, αν δεν υπάρχει ζελατίνα, υπάρχουν τα μάτια μας να τα υποδεχθούν

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    το ανοιγόμενο κράνος είναι θετικό το καλοκαίρι όχι γιατί το φοράμε ανοικτό αλλά γιατί στα φανάρια μπορούμε να το ανοίγουμε και να μπαίνει αέρας

και κάτι δυσάρεστο

έμαθα πρόσφατα για αναβάτη που είχε πτώση με λίγα χιλιόμετρα, φορώντας ανοικτο ανοιγόμενο κράνος

έπεσε μπρούμυτα μπροστά σε κράσπεδο και το ανοικτό μέρος του κράνους βρήκε στο κράσπεδο και έκανε μοχλό

του έσπασε ο σβέρκος και βέβαια έχασε τη ζωή του

υπάρχουν επίσης πολλες περιπτώσεις αναβατών που με ανοικτό κράνος και μετά από πτώση βρέθηκαν να φρενάρουν στην άσφαλτο με το σαγόνι

τέλος όλοι έχουμε αισθανθεί αντικείμενα να σκάνε πάνω στη ζελατίνα, αν δεν υπάρχει ζελατίνα, υπάρχουν τα μάτια μας να τα υποδεχθούν

Αυτές τις περιπτώσεις σκέφτομαι ρε γαμώτο....και δε φημίζομαι για την τύχη μου!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Και μετα τα 100 ....

Σε πιανουν οι κραμπες στον λαιμο..!!

Με το παπί μάλλον θα είμαι λίγο πριν την κράμπα!!!:rotflmao: :rotflmao:

Προσπαθησα να βρω ένα βιντεάκι με άτομο σε νοσοκομείο μετά από πτώση με ανοιχτό κράνος. Δυστυχώς δεν το βρήκα. Λοιπόν το άτομο είχε ζήσει αλλά από την πτώση του είχαν μείνει μόνο δύο δόντια μπροστά....
    sotomoto

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Είμαι κατά του open face.Μόνο full face κράνος.Το σαγόνι τραυματίζεται πολύ συχνά κατά την πτώση.

όπως έγραψα παραπάνω, open face δεν σημαίνει αυτομάτως ανοικτό κράνος

ανοιγόμενο και ανοικτό δεν είναι το ίδιο

στην αντιπροσωπεία της νόλαν με διαβεβαίωσαν πως δεν γνωρίζουν κανένα περιστατικό που κλειστό ανοιγόμενο κράνος να άνοιξε κατά τη σύγκρουση

και δεν είχαν συμφέρον να μου εξωραϊσουν την κατάσταση, αφού ήδη τους είχα πει πως ψάχνω για full face, έχοντας ήδη open face, άρα είχαν συμφέρον να μου δώσουν ένα παραπάνω σπρώξιμο προς full face αντί πρακτικά να μου πουν "ασφαλής είσαι με το ανοιγόμενο"

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

πλακα θα εχει πανω στο κρυπτον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF