Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Tα θερμά μου συγχαρητήρια

Tα θερμά μου συγχαρητήρια

στον οδηγό τράκτορα με επικαθήμενο το οποίο μετέφερε τσιμέντα και ο οποίος έκανε προσπέραση σε έταιρο φορτηγό γεμάτο δομικά υλικά πάνω σε κλειστή στροφή στο ύψος των φυλακών Καλαμίου Σούδας με κατεύθυνση από Χανιά προς Ρέθυμνο.
    Και λέγω συγχαρητήρια, γιατί πρέπει να έχει κανείς ιδιαίτερου βαθμού μαντικές ικανότητες ώστε να προβλέψει ότι ενώ οδηγά βαρύ φορτωμένο όχημα και προσπερνά άλλο βαρύ φορτωμένο όχημα πάνω σε στροφή σε δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, και ενώ έχουν και τα δυο φορτηγά καταλάβει όλο το οδόστρωμα πάνω στην κλειστή στροφή, δεν θα τύχει να έρχεται από την άλλη πανικόβλητος πλακωμένος στα φρένα οδηγός Fazer ο οποίος ψάχνει κάπου να χωρέσει μεταξύ του γκρεμού και των τροχών της νταλίκας που του κλέινει το δρόμο από το άλλο ρεύμα.
    Θα μπορούσε στη θέση μου, πανηλίθιε βλάκα, να ήταν το κοπέλι σου ή κάποιος συγγενής σου!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

δε μπορεί...

έχει και η Κρήτη τέτοιους μαλάκες;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Nαι, κάνουμε και εξαγωγή!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Για να μη νομίζουν μερικοί ότι η Αθήνα έχει τα πρωτεία...όλη η Ελλάδα οδηγεί χάλια...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Οι χειροτεροι οδηγοι ειναι στην Χιο .+-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

οχι οτι παρεξηγηθηκα (γιατι δεν απεχει πολυ απο την αληθεια αυτο) αλλα μην εισαι υπερβολικος! :smilea:

Να σου αραδιασω ενα σωρό μερη που δε ξερουν που πανε τα 4?

Στο θεμα μας...

Φιλε, να χαιρεσαι που με τον ενα ή τον αλλο τροπο μπορεις αυτη τη στιγμη και μας γραφεις τι σου συνεβει! Ήσουν τυχερος, πολυ τυχερος!!!

9 μηνες οδηγος ΡΕΟ στην Χιο το διαπιστωσα αυτο

Επρεπε να διευκρινησω οτι ειναι προσωπικο συμπερασμα με βαση τα μερη που εχω παει (ΥΓ)και φιλων/γνωστων και της αδερφης μου που ηταν χρονια στο νησι

Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο με τον φιλο που αρχισε το ποστ αλλα ειμουνα εγω ο οδηγος του φορτηγου και με προσπερναγε ενα 600αρακι Alto του 80 ή κατι τετοιο και απο πανω κατεβαινε αγροτικο....Αστα να πανε βγηκα εκτος δρομου για να τους γλυτωσω....

9 μηνες οδηγος ΡΕΟ στην Χιο το διαπιστωσα αυτο

Επρεπε να διευκρινησω οτι ειναι προσωπικο συμπερασμα με βαση τα μερη που εχω παει

Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο με τον φιλο που αρχισε το ποστ αλλα ειμουνα εγω ο οδηγος του φορτηγου και με προσπερναγε ενα 600αρακι Alto του 80 ή κατι τετοιο και απο πανω κατεβαινε αγροτικο....Αστα να πανε βγηκα εκτος δρομου για να τους γλυτωσω....

ε, ναι! ολοι μας απο προσωπικες εμπειριες κρινουμε αλλα αυτο το .+- που εβαλες με εκανε να σου απαντησω!

εδω δε ξερουν στη Σαλονικη να οδηγουνε, στη Χιο θα ξερουν?

Ενω οι Αθηναιοι τα σπαμε....

Ειναι γενικο το κακο παιδια....Οτι και να λεμε...

Ενω οι Αθηναιοι τα σπαμε....

Ειναι γενικο το κακο παιδια....Οτι και να λεμε...

α, γεια σου!

βγαλε λοιπον το .+- απο τη Χιο μη τα παρω κρανιο!

Ειναι γενικο το κακο παιδια....Αλλα στην Χιο το εχουνε γ@μησει το θεμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ Παμε να φυγουμε τωρα του το σκισαμε το θρεντ

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas

δεν το εχω κανει ποτε αυτο αλλα θα το κανω τωρα +7000000
    τα τυπακια οδηγουν χωρις αυριο
    +κ εχω ακουσει κ την πιο κορυφαια ατακα: γιατι φορας κρανος?με βλεμα καλα ρε μεγαλε δεν ξερεις να οδηγας κ φοβασαι οτι θα πεσεις κ το φορας
    τελοπαντων κουραγιο στους κασκαντερ οπου κ αν βρισκονται
    panta vromikoi panta laspomenoi

Οδηγούσα στη Χίο που ήμουνα στρατιώτης και, ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οδηγούνε άτσαλα και απρόσεκτα (όπως σε όλα τα νησιά άλλωστε).
    Αλλά επιμένω, διότι μπορώ να συγκρίνω, ότι εδώ στα Χανιά οδηγούμε χωρίς την παραμικρή ευαισθησία για τον άλλο.
    Παρεπιπτόντως, χθές μεσημέρι, μου πετάχτηκε από ΣΤΟΠ με την άσπρη μερσεντές του και παρολίγο να με σκοτώσει τοπικός πολιτικός άρχοντας που ανήκει και στην αντιπολίτευση του Δήμου Χανίων. Υποτίθεται ότι οι πολιτικοί δίδουν και το "καλό παράδειγμα"...
    Για φτύσιμο όλοι!

Παρόμοια θέματα

1. Tα ψιλο-πήρε ο πλανήτης ή είναι ιδέα μου;
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2012, 22:12
  2. Tα φώτα σας, καλοί μου άνθρωποι
    από spyiannis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 12:54
  3. Τα Θερμα Μου Συληπητιρια
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2005, 13:20
  4. Καλημέρα πουλάκια μου
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 12:30
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:39