Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: κληση για πινακιδα πισω απο τη ροδα

Retired Rider Το avatar του/της 675

κληση για πινακιδα πισω απο τη ροδα

χθες βραδυ φοκων και σμυρνης εφαγα τη πρωτη μου κληση απο 2 ζηταδες 750αρηδες ροπατους

με σταματαει στην ακρη του λεω

-θες να τ αφησω ανοιχτο ν ακουσεις την εξατμιση?
    -οχι για τη πινακιδα σε σταματησα.. γιατι την εχεις εκει κρυμμενη?
    -ετσι το πηρα κυρ αστυνομε το μηχανακι και δεν εχω βρει λασπωτηρα να στηριξω τη πινακιδα που να τη βαλω?
    -δεν εχει σημασια η πινακιδα πρεπει να φαινεται δεν μπορω να μη σε γραψω, επρεπε να εχεις βρει ενα τροπο να τη βαλεις και να μη την εχεις εκει κατω μες στις λασπες!

σημειωστε οτι φυσικα σε ολα τ αλλα ημουν απολυτα νομιμως
    θα μπορουσαν αν ηθελαν να με γραψουν για κανα φλασακι να κανουν κι αυτοι τη δουλεια τους..

με λιγα λογια εφαγα 300 ευρωπαικα (μονο αποκρυψη πινακιδας) κι ενα φιλαρακι που δεν ειχε καθολου πινακιδα ειχε φαει 200

ερωτηση 1η: υπαρχει τετοια διαφορα στο προστιμο οταν δεν εχεις καθολου πινακιδα και οταν εχεις αλλα δεν ειναι σε εμφανες σημειο?

ερωτηση2η: υπαρχει περιπτωση να σε σταματησει ζητας και να μη σε γραψει?

απαντώ στη 2η ερώτηση:
    Ναι υπάρχει αναλόγως του τι μηχανάκι καβαλάς και πως σε "κόβει" εκείνη τη στιγμή΅
    Περιστατικό δικό μου πριν 1μιση χρόνο:

Κατεβαίνω τη Κιφισίας στο ύψος του ΟΤΕ.
    Εχει 2 Ζδες δίπλα που τους έχω δεί από πριν. ακούνε την εξάτμιση του ΚΤΜ (125 EXC με αγωνιστικά νούμερα απινακίδωτο) και κάθονται από πίσω μου. Κορνάρει και κάνω στην άκρη ακριβώς έξω από τον ΟΤΕ.
    Χαρτιά κλπ ολα ΟΚ.
    Ζ:Γιατί δεν έχεις πινακίδα ?
    Ε: Σε αγωνιστικό απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας. Το μεταφέρω πάντα με τρευλερ αλλά το πάω για πούλημα στο κέντρο.
    Ζ: ΟΚ αλλά αμα πέσεις σε κανα μυστήριο θα τη φάς τη κλήση.
    Ε: ΟΚ Ευχαριστω.

Βέβαια πήγαινα σιγά με το κρανάκι μου και το μπουφανάκι μου και τα χαρτιά μου όπως και τη πινακίδα όλα σε φάκελλο.

Εφυγα και πραγματικά δεν πίστευα πως τη γλίτωσα !!!

Τώρα αμα κατέβαινα σουζαριστός φαντάζομαι θα μου την είχαν ρίξει τη καμπάνα.

Υπαρχει περιπτωση να μη σε γραψει αρκει να εισαι λογικος και να μην πεις αυτο

Δεν τους αρεσουν οι εξυπναδες του τυπου δε βρηκα βαση κτλ...

Καλητερα κατσε αδιαφορος και ησυχος να σε γραψουν..Εγω ετσι εχω γλυτωσει..

Δειχνουν κατανοηση ΚΑΠΟΙΟΙ--ΛΙγοι

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    η πινακιδα ενα προστιμο εχει ητε ειναι σε μη εμφανες σημειο ητε δεν την εχεις καθολου !!
    300 ?

ο ζητας αμα ειναι και λιγο καλος και εσυ εισαι σωστος με κρανος κτλ μπορει να σε αφισει ,, ισα ισα οι υπολοιπη μπατσοι δεν σου τη χαριζουνε

εγω στην πλατεια του χωριου μου χωρις κρανος και με εγραψε μπατσικο

Παλαιό μέλος
    ΚΟΚ, άρθρο 90, σελ. 138. Τον ξεχάσαμε;

Ένα πρόστιμο για πινακίδα, 300?. Τα 200? κάπως αλλιώς τα δικαιολόγησαν.

Γιατί να πάρεις κλήση εάν είσαι νόμιμος;

ΥΓ Για τους καθρέφτες τι σου είπαν;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Υπαρχει περιπτωση να μη σε γραψει αρκει να εισαι λογικος και να μην πεις αυτο

Δεν τους αρεσουν οι εξυπναδες του τυπου δε βρηκα βαση κτλ...

Καλητερα κατσε αδιαφορος και ησυχος να σε γραψουν..Εγω ετσι εχω γλυτωσει..

Δειχνουν κατανοηση ΚΑΠΟΙΟΙ--ΛΙγοι

αυτο που ειπα το ειπα πολυ χαλαρα στην αρχη γιατι δεν ηξερα στην ουσια γιατι με σταματησαν..

μετα απλα συζητουσαμε αφου πρωτα εκεινος με ρωτησε γιατι εχω εκει τη πινακιδα...

εκτος απο αυτο περι βασης ηρεμα συζητουσαμε και δε του λεγα πολλα πολλα απλα του ειπα οτι γενικοτερα ειχε πολλα μαζεματα το μηχανακι και προσφατα ειχα στο μυαλο μου να φτιαξω και τη πινακιδα..

ολα αυτα ηρεμα και συζητησιμα χωρις μαγκιες και λοιπα και με πολυ ωραιο τροπο...

μετα μ λεει δεν μπορω ομως να μη σε γραψω...

του λεω "εσεις ξερετε κυρ αστυνομε.."

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    [

ΥΓ Για τους καθρέφτες τι σου είπαν;

ευτυχως τιποτα...

εγω που δεν ειχα καθολου πινακιδα πανω στην μηχανη αλλα την ειχα μαζι μου και του ειπα πως περιμενω την ουρα να μου ερθει για να την βαλω με εγραψε κανονικοτατα 300?... και κατα τα αλλα ημουν 100% νομιμος, αλλα του την εφερα αλλιως..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    αλλα του την εφερα αλλιως..

δλδης?

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αν βάλεις βάση, έστω και ανακλινόμενη, μπορείς να πας να κάνεις κάτι σαν παράπονο/έφεση στη ΓΑΔΑ, στην Άμεση Δράση, εφόσον σε έγραψε Ζ... ψάξε λίγο πού ακριβώς πρέπει να πας, πρέπει να είναι κάπου στον 3ο-4ο... Με λίγο καλούς τρόπους και με κάποιο πειστήριο ότι το έχεις φτιάξει, μπορεί να γίνει δεκτή η έφεσή σου και να σου ανακαλέσουν το πρόστιμο.

Έγραψαν γνωστό πριν λίγο καιρό γιατί είχε την πινακίδα από κάτω, έκανε παράπονο μετά από 2-3 μέρες (είχε βάλει ανακλινόμενη εντωμεταξύ) και του την ακύρωσαν την κλήση.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    θεωρητικα δεν μπορει να αποδειξει αν ειχες η οχι ανακλινομενη βαση.οποτε την κοτσαρεις πανω,πας στο τμημα,κανεις εφεση ακι λες οτι απλα ειχε γραψει οτι δεβ φαινοτανε καλα επειδη ηταν ανακλυνωμενη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    θεωρητικα δεν μπορει να αποδειξει αν ειχες η οχι ανακλινομενη βαση.οποτε την κοτσαρεις πανω,πας στο τμημα,κανεις εφεση ακι λες οτι απλα ειχε γραψει οτι δεβ φαινοτανε καλα επειδη ηταν ανακλυνωμενη
    Με το ίδιο σκεπτικό έγινε και αυτό που περιέγραψα πιο πάνω...

Εξάλλου το "χωρίς καλή ορατότητα πινακίδα" μπορεί να σημαίνει πολλά... από το να είναι πίσω από τη ρόδα, μέχρι να είναι λερωμένη, ξεβαμμένα τα γράμματα, να είναι κομμένη/τσακισμένη κλπ κλπ...

Ξαναλέω όμως, νομίζω πως είναι στην κρίση του εκάστοτε υπευθύνου που ακούει/διαβάζει την απολογία σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
    δλδης?
    Οπως ειπε και καποιος πιο πανω εκανα "ενσταση".
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm
    οι αληθεια ειναι οτι οι Ζαδες σκαλωνουν με το θεμα της πινακιδας τρελα...εμενα τοσες φορες που με σταματανε θα πληρωνα κλισεις σε ολη μου την ζωη για αυτο ειναι στη θεση της,κανει που που κανει λιγο θοριβο ασε μη μας τρωει ο κ0λ0ς μας

Παιδιά λεπτό το θέμα.
    Μπορεί να μη φαίνεται η πινακίδα σου διότι (καθόλα μα όοοοολα τα άλλα να είσαι προβλεπόμενος) βαρέθηκες να σε γράφουν στα σημεία που με όριο 40 και 50 εσύ πήγαινες με 80 (και πάλι σερνόσουνα). Μπορεί όμως και από την άλλη να μη φαίνεται η πινακίδα σου διότι μόλις λήστεψες και σκότωσες κάποιον και το παίζεις αδιάφορος και προβλεπόμενος για να διαφύγεις ήρεμα και ωραία.
    Είναι δύσκολο ακόμα και για έναν ικανό αστυνομικό μοτοσυκλετιστή (με κατανόηση και ψαγμένο και όλα τα συναφή για τον κόσμο των 2 τροχών) να γνωρίζει ποιός είναι ποιός και τι έχει κατά νου.
    Οπότε....την κάνουμε την καγκουριά (και η δικιά μου πινακίδα παραποιημένη είναι και κακώς) αλλά έχουμε και την ωριμότητα να κάτσουμε και να φάμε και το μπουγιουρντί χωρίς κλαψες και σούξου μούξου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2012, 14:17
  2. όλη η αλήθεια πίσω από τη συμφωνία ΓΑΠ- Σαμαρά...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2011, 13:32
  3. Θεσσαλονίκη, πίσω απο τη Νομαρχία ...
    από stormi στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 21:12
  4. όταν η πίσω ρόδα έχει άλλα χλμ. από τη μπροστά
    από chris 1150 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας