Καλησπέρα και από εμένα παιδιά .![]()
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στα forum παρότι τα διάβαζα πολύ καιρό.
Όπως και ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρα στο 36ώρο (και πολύ το χάρηκα).
![]()
Τους περισσότερους από εδώ μέσα standard τους ξέρω πλέον φατσικά πλέον και συναντηθήκαμε και στην διαδρομή σε κάποια σημεία όπως πχ με τον miraze και τον φίλο του γιατρό bill στο σκηνικό στο χαντάκι (miraze ήμασταν οι 2 με το vstrom και Varadero )που βοηθήσαμε τον Βασίλη να ξεκολλήσει από τις λάσπες .πραγματικά oscar @λοφαρδίας o γιατρός αλλά και όλα τα λεφτά να έχει κολλήσει στις λάσπες όρθιος και να έχει λιώσει στο γέλιο.Τώρα κατάλαβα miraze ποιος ήταν ο δεύτερος από τους τρεις τις παρέας που είχε πτώση που μας είπατε .
Ημέρα 1η
Εμείς ξεκινήσαμε παρεούλα 6 ατόμων οδηγώντας μουά DL650 VSTROM(πρωτοεμφανιζόμενος σε 36ωρο), o Δημήτρης VARADERO(ρούκι και αυτός ), ο Λάμπος ΝΤ-700V ABS DEUVILLE (2ο ή 3ο 36ώρο), o Bίκτωρ BMW G650 XCHALLENGE(πιτσιρικάς που ήρθε από Τρίκαλα 2ο 36ωρο) ,ο Φιλιππος FZ6 Fazer (Guzaios χρόνια και παλαιός στο σπορ)και ένα γυμνό 600 που μου διαφεύγει η ράτσα ο Μπάμπης(παλιοσείρι και αυτός) …Η διαδρομή πραγματικά όπως έχετε αναφέρει όλοι μοναδική και απίστευτη ειδικά μετά το Καστρί . Πήραμε εκκίνηση από Πάχη στις 0735 και ξεκινήσαμε παρεούλα . Δεν μας ενδιέφερε τόσο η μέση ωριαία καθώς τα χλμ μπροστά μας ήταν πολλά .Ως το 1ο checkpoint (για τους μικρούς Γ ΚΑΤΗΓ.&Δ ) φτάσαμε με μικρό αποκλίσεις και συνεχίσαμε προς Τιθωρέα . Στο πρώτο βενζινάδικο βάλαμε όλοι βενζίνη (όπως είχαμε συμφωνήσει να βάζουμε όλοι όταν βάζει αυτός με την μικρότερη αυτονομία ) και εκεί κάναμε το 1ο σπάσιμο της παρέας καθώς από κακή συνεννόηση ο Μπάμπης , ο Βίκτωρας και εγώ φύγαμε μπροστά ενώ ο Δημήτρης κούμπωνε το tankbag.Συνέπεια του παραπάνω τα παιδιά να κάνουν λάθος μετά την Αμφίκλεια και να κινηθούν προς Δαύλεια αντί για Μπράλο. Στο checkpoint (για τους μεγάλους ) τους περιμέναμε και καθώς δεν φαινόντουσαν συνεχίσαμε προς την 1η φωτό .
http://i40.servimg.com/u/f40/12/10/68/71/1photo10.jpg