Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: γιατι να παρω αντιπροσωπειας???

Νέο μέλος

γιατι να παρω αντιπροσωπειας???

εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να αγορασω μηχανη.εχω καταληξει στη v strom και στη νεα bmw f650 gs.βαζοντας κατω ομως τα οικονομικα το πιο πιθανον ειναι να καταληξω στη suzuki.το ερωτημα που εχω εγω ειναι το εξης: για πιο λογο να δωσω 7200 ευρω και να παρω της αντιπροσωπειας και να μη δωσω 6400 ευρω και να παρω παραεισαγωγης?? εκτος απο την εγγυηση τι αλλο μου προσφερει αυτο της αντιπροσωπειας?? οι μηχανες μεταξυ τους εχουν καποια διαφορα??πριν απο 6 μηνες που αγορασα ενα yamaha crypton 115 για τις καθημερινες μου μετακινησεις στην αθηνα απο τον βυνιο μου ειπαν οτι οι μηχανες παραεισαγωγης ειχαν σκοπο να παραδωθουν σε αλλες χωρες και οτι οι προδιαγραφες τους ηταν για τις χωρες εκεινες και οχι για την ελλαδα.αληθευει αυτο??
    MANOLIS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    καμια σχεση...

παραεισαγωγης σημαινει οτι το μηχανακι δεν ερχεται στην Ελλαδα απο την επισημη αντιπροσωπεια αλλα το φερνει καποιος αλλος....παω εγω πχ...στην αντιπροσωπεια στο Βελγιο αγοραζω το μηχανακι απο εκει και το φερνω μονο μου στην Ελλαδα...αυτο ειναι ....
    δεν εχουν καμια διαφορα, τα ανταλακτικα και τα παντα ειναι ιδια....

κανονικα η αντιπροσωπεια ΟΦΕΙΛΕΙ να σου παρεχει εγγυηση και σε παραεισαγωγης μηχανακι, αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο !!

εγω παντως σε τετοιες διαφορες....παραεισαγωγης θα επαιρνα !

Νέο μέλος
    αυτα λοιπον που μου ελεγαν στον βυνιο ηταν για να με κανουν να αγορασω της επισημης αντιπροσωπειας και τιποτα αλλο.σε κανουν να αμφιβαλλεις για την ποιοτητα της μηχανης οταν ειναι παραεισαγωγης για να εξασφαλισουν αυτοι (οι πωλητες και συνεργατες τηε επισημης αντιπροσωπειας) τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κερδη απο την πωληση της συγκεκριμενης μηχανης.χρειαζοσουν δηλαδη πριν απο την προσφορα των 7200 ευρω γυρω στα 8000 ευρω για να την παρεις και τωρα με τις νεες τιμες βλ.7200 ευρω παλι οι διαφορες με τα παραεισαγωγης ειναι γυρω στα 700-800 ευρω.
    MANOLIS

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ DEALER ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Νέο μέλος
    φιλε μου και εγω παραεισαγωγης εχω και μετα απο 2χρονια χρυσης και 12000χλμ κανενα προβλημα παρε αυτο που νομιζεις και καλοταξιδο

Νέο μέλος
    εσεις που πηρατε τα παραεισαγωγης απο που κανατε την αγορα??για περιοχη αθηνας μιλαω.τωρα που εχει την μειωμενη τιμη κανουν τιποτα δωρα??παντως ετσι οπως τα λετε δεν αξιζει να παρει καποιος μηχανη απο την επισημη αντιπροσωπεια.
    MANOLIS

Νέο μέλος
    Καλημέρα σε όλους...Μετά από πολύ σκέψη και με οδηγό τα θέλω μου και όχι την λογική αποφάσισα για πρώτη μεγάλη μηχανή να πάρω το v-strom 650 ABS...Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη η όχι για πρώτη μηχανή αλλά η αποφαση πάρθηκε.Τέλος...
    Να μπώ στο θέμα τώρα.Αντιπροσωπείας ή εισαγωγής.
    Αφού έκανα την ερευνά μου σε διάφορα καταστήματα κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Όσα καταστήματα δουλεύουν με εισαγωγής οι τιμές του κυμαίνονται μεταξύ 6550+120(πινακίδες) εως 6650+80(πινακίδες).Διαφορά ακόμα και στην χρέωση πινακίδας.Στο μεταξύ να πω οτι ενδιαφέρομαι μόνο για μετρητοίς.Συνεχίζω, δλδ μέσο όρο στα 6700 με πινακίδες.ΑΛΛΑ ολα τα καταστήματα που δουλεύουν με εισαγωγής ΔΕΝ σου κάνουν κανένα δώρο χωρίς κάποιο αντίτιμο.
    Πάμε τώρα στα αντιπροσωπείας καταστήματα.Η τιμή είναι η γνωστή 7195 (οι πινακίδες και εδώ ο καθένας τις χρεώνει όσο θέλει) και τα δώρα είναι τα γνωστά (κάτι παραπάνω ο ένας κάτι λιγότερο ο άλλος κάτι διαφορετικό ο παράλλος ...) και τα γνωστά λόγια και εγγύηση και το ένα και το άλλο...Ώραια!
    Αν βάλω κάτω τις τιμές των εισαγωγής μάζι με τα λεφτά που θα σκάσω για τα extra και των αντιπροσωπείας καταλήγω οτι οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες.Αντε 30-50 Ε πανω κάτω.Δηλαδή είμαστε στα ίδια.Αν κάποιος τωρα δεν θέλει τα δώρα και θέλει αρχικά το εργαλείο του γυμνό όπως είναι, τότε σαν τιμές σαφώς καλύτερες των εισαγωγής...
    Κάποιος βέβαια θα ρωτήσει και τι γίνετε με την εγγύησση?!!!Γνώμη μου οτι απο την στιγμή που αγοράζω ένα προιον το οποίο φέρει επάνω το λογότυπο μιας εταιρείας η εταιρεία αυτή έχει την ευθύνη για αυτό.Δηλαδή αν πάρω εγω ένα v-strom και έρθει με έναν κυλινδρο λιγότερο θα φταίει ο εισαγωγέας και όχι η εταιρεία.Κάθε προιόν έχει επάνω του serial number και part number.Κουτσά στραβά θα βρω την άκρη για να δικαιοθώ,αν γίνει κατι, αλλα θα μου φάνε την ψυχή.Οπότε ΕΓΩ για μένα λέω αντιπρωσοπείας για να μην τρέχω και αντε ας πώ οτι στα παραπάνω που θα πληρώσω (7195+80)-(6700+80)=500Ε εκτός από τα δώρα(αξεσουάρ) είναι και
    το τρέξιμο που θα γλίτώσω ααααν γίνει κάτι στραβό....Κάθαρα προσωπική γνώμη χωρίς να με επηρέασε κάποιος η να επηρεάσω κάποιον....

Νέο μέλος
    πιστευω οτι περα απο τα καγκελα,τον συναγερμο αλλα και μια μπαγκαζιερα, ολα τα αλλα που δινουν για δωρα ειναι περριτα.η αξια λοιπον ολων των παραπανω με την τοποθετηση δε νομιζω να κοστιζει πανω απο 500 ευρω.επομενως 6400+500=6900.παλι κερδισμενος εισαι.εξαλλου δεν δινουν και ολοι οι επισημοι αντιπροσωποι δωρα.βεβαια δε εχω ψαξει αν οι εμποροι παραεισαγωγης δινουν και αυτοι καποια δωρα στα πλαισια του ανταγωνισμου που υπαρχει μεταξυ τους..αν μαθω κατι ή αν καποιος απο εσας ξερει καλο θα ηταν να ενημερωσει και τους υπολοιπους για να δουμε τι θα κανουμε επιτελους εςμεις οι αναποφασιστοι
    MANOLIS

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στο θεμα της εγγυησης

και ας παρουμε πρωωτα τα ποιο απλα που ειναι το θεμα των ανακλησεων,το μηχανακη παραεισαγωγης δεν θα αλλαξει ποτε ενα εξαρτημα που ο κατασκευαστης εχει κανει ανακληση γιατι πολυ απλα ο ιδιοκτητης του δεν θα το μαθει ποτε....

δευτερο οι εγγυησεις που δινουν οι εμποροι ειναι στο μιλητο ...¨2 χρονια και αν παθει κατι εδω ειμαι εγω¨και πεστε μου αν η μηχανη κοψει στροφαλο ποτε θα ξεμπερδεψετε και ποιος θα πληρωσει την ζημια,νομιζω οτι η διαφορες με τα δωρα που κανει ο Σφακιανακης μαζι με το κατεβασμα της τιμης στα 7200 (εξαλλου αυτος ειναι και ο λογος που εχει κατεβασει τις τιμες σε ολα περιπου 1000 ευρω για να χτυπηση τα εισαγωγης)καθιστουν την αγορα απο την αντιπροσωπια μονοδρομο και σαφος πιο συμφερουσα.....

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MANSFAK
    πιστευω οτι περα απο τα καγκελα,τον συναγερμο αλλα και μια μπαγκαζιερα, ολα τα αλλα που δινουν για δωρα ειναι περριτα.η αξια λοιπον ολων των παραπανω με την τοποθετηση δε νομιζω να κοστιζει πανω απο 500 ευρω.επομενως 6400+500=6900.παλι κερδισμενος εισαι.εξαλλου δεν δινουν και ολοι οι επισημοι αντιπροσωποι δωρα.βεβαια δε εχω ψαξει αν οι εμποροι παραεισαγωγης δινουν και αυτοι καποια δωρα στα πλαισια του ανταγωνισμου που υπαρχει μεταξυ τους..αν μαθω κατι ή αν καποιος απο εσας ξερει καλο θα ηταν να ενημερωσει και τους υπολοιπους για να δουμε τι θα κανουμε επιτελους εςμεις οι αναποφασιστοι
    Μάλλον φίλε τα 6400 που αναφέρεις είναι χωρίς ABS. Γιατί πουθενά δεν βρήκα αυτήν την τιμή που αναφέρεις.Ίσως να μην ρώτησα στο συγκεκριμένο μαγαζί που ρώτησες εσύ.Εγώ αναφερόμουν στην έκδοση με ABS όπου στην πειπτωση μας τα 6400+500=6900 με τα 7195 δεν έχουν διαφόρα απο την στιγμή που στα 6400 δεν έχει ΑΒS...
    Αν στην τιμή που αναφέρεις (6400) έχει ABS θα ενδιαφερόμουν να μάθω σε ποιον την βρήκες.Γιατί όντως έτσι συμφέρει.
    Άντε και καλές αγορές!

Νέο μέλος
    για την τιμη των 6400 ευρω μου ειπε φιλος ο οπιος ειναι μεσα στα πραγματα οτι αν το ψαξω θα βρω με τετοια τιμη.δε μου ειπε βεβαια αν συμπεριλαμβανεται στην τιμη αυτη και το abs.οσο αφορα τις ανακλησεις δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο με τη v strom.ποιοτικο και απροβληματιστο οχημα εξξαλλου.αν και παλι γινει κατι τετοιο αναφερω παραδειγμα φιλου που ειχε αγορασει το xtx 660 yamaha και οταν ανακαλεσαν για αλλαγη σε συγκεκριμενο προβλημα (το μηχανακι εσβηνε στο ρελαντι) δεν ειχε κανενα προβλημα.το πηγε στο συνεργειο,δεν πληρωσε τιποτα και εκανε τη δουλεια του.τονιζω οτι ηταν παραεισαγωγης.
    MANOLIS

απλα ειναι να μη σου τυχει και μετα θα τρεχεις με τις εγγησισ κτλ κτλ

για μενα παρε αντιπροσωπειας δεν ειναι μεγαλη διαφορα
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Παρόμοια θέματα

1. Ποιό street μεσαίου κυβισμού να πάρω και γιατί??
    από mastroxristos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 14:05
  2. all time classic - τι παπι να παρω (και γιατι)
    από Lux Aeterna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2009, 11:32
  3. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  4. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2004, 17:02
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ