Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως...

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως...

Καλημέρα,

Κάποιος συνforumίστας μου είπε το εξής: «Ρε ‘συ Μήτσο, αφού λες ότι δεν ξέρεις καλά Ελληνικά, πως γράφεις με λέξεις που και για μένα είναι «δύσκολες»;»

Λοιπόν για να μην παρεξηγηθούμε, αυτά τα γραπτά, όπως και κάποια άλλα ακόμα, τα έχω γράψει από 1994-1996, χρονολογία που συγκατοικούσα με το ξαδελφάκι μου τον Αυγερινό. Ο Αυγερινός γνωρίζει Γαλλικά, όπως και Αγγλικά, απταίστως, καθότι η θεία μου στην Νέα Μάκρη είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

Αυτά για να σας φύγει η απορία. Αν συγκρήνετε την «πιο όμορφή μου ιστορία αγάπης» [http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=2395] με το γραπτό μου λόγο της εκδρομής [στις 25/04,

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2 ]
    τότε θα δείτε την διαφορά γραψίματος, σύνταξης και λέξεων.

Να μου είστε πάντα καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα. Τζίμης
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Παλαιό μέλος
    Εγώ το μόνο που έχω να πω φίλε Jim είναι ότι τελευταία πολλές παρεξηγήσεις υπάρχουν στο forum.Για πολλά πολλά θέματα!

Και από εκεί που όλοι μπαίνουμε για να συζητάμε - χαβαλεδιάζουμε - κάνουμε βολτο εκδρομές ξαφνικά έχει γίνει το forum Φώσκολος και Λάμψη ή Καλημέρα Ζωή.Με σενάρια με καλούς και κακούς κτλ κτλ.

Και κάπου ξεχνάμε όλοι μας τι είναι το MOTO.GR!Και κάπου ξεχνάμε τους 2 τροχούς κτλ κτλ.

Ελπίζω να αλλάξει και να σταματήσουν οι κάθε είδους παρεξηγήσεις!
    Για να ξεσκάμε μπαίνουμε στο moto να γνωριστούμε, να περάσει η ώρα μας, για βόλτες και γενικά για ευχάριστα πράγματα!
    Και όχι για να έχουμε άλλου είδους προβλήματα!Αρκετά έχουμε όλοι μας!
    Kαι πάνω από όλα ΔΕΝ μπαίνουμε για να δημοσιοποιήσουμε δικά μας προβλήματα ή να χρησιμοποιήσουμε το moto για δικούς μας στόχους ή να μπλέκουμε πρόσωπα και καταστάσεις!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Την καλημέρα μου σε όλους!Και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Υ.Γ Δεν βάζω γιατί το έχει καβατζώσει ο dirtymoto!Α ρε Θανάση το καλύτερο καβάτζωσες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    Εγώ το μόνο που έχω να πω φίλε Jim είναι ότι τελευταία πολλές παρεξηγήσεις υπάρχουν στο forum.Για πολλά πολλά θέματα!

Και από εκεί που όλοι μπαίνουμε για να συζητάμε - χαβαλεδιάζουμε - κάνουμε βολτο εκδρομές ξαφνικά έχει γίνει το forum Φώσκολος και Λάμψη ή Καλημέρα Ζωή.Με σενάρια με καλούς και κακούς κτλ κτλ.

Και κάπου ξεχνάμε όλοι μας τι είναι το MOTO.GR!Και κάπου ξεχνάμε τους 2 τροχούς κτλ κτλ.

Ελπίζω να αλλάξει και να σταματήσουν οι κάθε είδους παρεξηγήσεις!
    Για να ξεσκάμε μπαίνουμε στο moto να γνωριστούμε, να περάσει η ώρα μας, για βόλτες και γενικά για ευχάριστα πράγματα!
    Και όχι για να έχουμε άλλου είδους προβλήματα!Αρκετά έχουμε όλοι μας!
    Kαι πάνω από όλα ΔΕΝ μπαίνουμε για να δημοσιοποιήσουμε δικά μας προβλήματα ή να χρησιμοποιήσουμε το moto για δικούς μας στόχους ή να μπλέκουμε πρόσωπα και καταστάσεις!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Την καλημέρα μου σε όλους!Και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Υ.Γ Δεν βάζω γιατί το έχει καβατζώσει ο dirtymoto!Α ρε Θανάση το καλύτερο καβάτζωσες!!!

Πολύ σωστός Μιχάλη.
    Και θέλω να συμπληρώσω...Μήπως πρέπει να σταματήσουν επιτέλους οι βρισιές? Που νομίζουν ότι βρίσκονται ορισμένοι και μιλούν έτσι και μάλιστα σε κάποιους που ούτε καν γνωρίζουν. Πρέπει οι υπεύθυνοι του site να αναλάβουν δράση και να γίνουν λίγο πιο αυστηροί, γιατί μπορεί να καταντήσουμε ξέφραγο αμπέλι που θα μπαίνει ο κάθε ανώμαλος και θα λέει ότι παπαριά του κατέβει στο μυαλό του. Δεν έχουν όρεξη όλοι να διαβάσουν τα βρισίδια του καθενός...
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

Παλαιό μέλος
    Έτσι είναι Κωστή!!

Βρε Κώστα πρέπει να θέλω να σε δω πάρα πολύ!! Δεν εξηγείται αλλιώς από αυτό το Σαββάτο να σε περιμένω στα διόδια της Ελευσίνας!! :wacko: Μία ολόκληρη εβδομάδα νωρίτερα!!!
    χαχα!!

Και όταν σε πήρα τηλέφωνο και μου είπες "είμαι για καφέ στην Άρτα" εγώ :wacko: Ουπς! Ντόιγκκκ!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
    Πολύ σωστός Μιχάλη.
    Και θέλω να συμπληρώσω...Μήπως πρέπει να σταματήσουν επιτέλους οι βρισιές? Που νομίζουν ότι βρίσκονται ορισμένοι και μιλούν έτσι και μάλιστα σε κάποιους που ούτε καν γνωρίζουν. Πρέπει οι υπεύθυνοι του site να αναλάβουν δράση και να γίνουν λίγο πιο αυστηροί, γιατί μπορεί να καταντήσουμε ξέφραγο αμπέλι που θα μπαίνει ο κάθε ανώμαλος και θα λέει ότι παπαριά του κατέβει στο μυαλό του. Δεν έχουν όρεξη όλοι να διαβάσουν τα βρισίδια του καθενός...
    Ετσι...έτσι....ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!

Δεν κανει ουτε να βριζουμε, ουτε να κοροϊδευουμε, ουτε να το παιζουμε γενικότερα...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!!!
    ...Ας μην το ξεχναμε...

(Μιχαλη μου δεν ξερω για ποια φατσουλα μιλας εγω παντως εβαλα αυτη που μου αρεσει και με εκφραζει καλυτερα!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!)
    www.copacampagnia.gr

Έτσι είναι Κωστή!!

Βρε Κώστα πρέπει να θέλω να σε δω πάρα πολύ!! Δεν εξηγείται αλλιώς από αυτό το Σαββάτο να σε περιμένω στα διόδια της Ελευσίνας!! :wacko: Μία ολόκληρη εβδομάδα νωρίτερα!!!
    χαχα!!

Και όταν σε πήρα τηλέφωνο και μου είπες "είμαι για καφέ στην Άρτα" εγώ :wacko: Ουπς! Ντόιγκκκ!!

Καλά και γω έπαθα πλάκα όταν διάβασα το μήνυμα στο κινητό.
    Μπα, λέω, κοίτα να δεις που τόσες μέρες νωρίτερα ο Μιχάλης κανονίζει το που θα βρεθούμε...
    Κάτσε λέω να πάρω κανά τηλέφωνο να του πω ότι θα ξανατηλεφωνηθούμε μέχρι τότε μπας και αλλάξει κάτι...και μου λες ότι εσύ νόμιζες ότι είμαστε στο δρόμο...!!!
    Μια εβδομάδα νωρίτερα...
    αλλά το ταξίδι...

Παλαιό μέλος
    Καλά και γω έπαθα πλάκα όταν διάβασα το μήνυμα στο κινητό.
    Μπα, λέω, κοίτα να δεις που τόσες μέρες νωρίτερα ο Μιχάλης κανονίζει το που θα βρεθούμε...
    Κάτσε λέω να πάρω κανά τηλέφωνο να του πω ότι θα ξανατηλεφωνηθούμε μέχρι τότε μπας και αλλάξει κάτι...και μου λες ότι εσύ νόμιζες ότι είμαστε στο δρόμο...!!!
    Μια εβδομάδα νωρίτερα...
    Καλα, δεν ξερω τί ακριβώς γραφτηκε αλλα και εγω ειχα καταλαβει οτι θα κατεβαινατε απο προχτες! Και αφου ειχαμε παει με τον Μιχαλη για ψωνια, λεμε "αν μας παρουν τα παιδια τηλ. οτι ερχονται απο δω τι κανουμε??"
    Αρα φορτωθηκα εγω με μπουφαν, γαντια, φωτογραφικες μηχανες μηπως και μας πετυχετε στον δρομο και που να ξαναγυρναμε πισω να ετοιμαστουμε για το ταξίδι (ναφευγαμε στο καπακι)!!! Χαχαχα !!
    Και μολις μας λες "ειμαιστην Αρτα........ " Λεω "Παναγια μου! Ακομα να ξεκινήσουν???!!!!!!!"

Αχαααα!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    www.copacampagnia.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
    Καλα, δεν ξερω τί ακριβώς γραφτηκε αλλα και εγω ειχα καταλαβει οτι θα κατεβαινατε απο προχτες! Και αφου ειχαμε παει με τον Μιχαλη για ψωνια, λεμε "αν μας παρουν τα παιδια τηλ. οτι ερχονται απο δω τι κανουμε??"
    Αρα φορτωθηκα εγω με μπουφαν, γαντια, φωτογραφικες μηχανες μηπως και μας πετυχετε στον δρομο και που να ξαναγυρναμε πισω να ετοιμαστουμε για το ταξίδι (ναφευγαμε στο καπακι)!!! Χαχαχα !!
    Και μολις μας λες "ειμαιστην Αρτα........ " Λεω "Παναγια μου! Ακομα να ξεκινήσουν???!!!!!!!"

Αχαααα!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

XAXAXAXAXAXAXXA
    Καλά πολύ γέλιο...
    Αφού ρε σεις το είχα γράψει στο post. 13 εώς 16 Μαίου είναι η εκδρομή.
    Εντάξει ρε Μιχαλιό είπαμε ότι έχουμε on-off αλλά όχι και να ξεκινήσουμε μια βδομάδα νωρίτερα για να σας προλάβουμε...
    αλλά το ταξίδι...

Παλαιό μέλος
    XAXAXAXAXAXAXXA
    Καλά πολύ γέλιο...
    Αφού ρε σεις το είχα γράψει στο post. 13 εώς 16 Μαίου είναι η εκδρομή.
    Εντάξει ρε Μιχαλιό είπαμε ότι έχουμε on-off αλλά όχι και να ξεκινήσουμε μια βδομάδα νωρίτερα για να σας προλάβουμε...
    Οκ!Θα κάνω την αποκάλυψη!!! Το 13 'εως 16 Μαίου το πέρασα για 13:00 με 16:00 το μεσημέρι!!! :wacko:

Ξέρω ξέρω για φατούρο είμαι!!!Αλλά τι να κάνω?

Παλαιό μέλος
    Οκ!Θα κάνω την αποκάλυψη!!! Το 13 'εως 16 Μαίου το πέρασα για 13:00 με 16:00 το μεσημέρι!!! :wacko:

Ξέρω ξέρω για φατούρο είμαι!!!Αλλά τι να κάνω?

Εχε χαρει που δεν προσεξα καλα το ποστ ΕΓΩ!!! Αλλιως τωρα δεν θα μεναμε με το.....τηλεφωνο στο χερι!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    www.copacampagnia.gr

Κάτσε πρώτα να έρθουμε...
    ...ή μάλλον να έρθω!!!
    Εγώ οργάνωσα την εκδρομή και υπάρχει πιθανότητα να μη συμμετάσχω τελικά. Και όλα αυτά γιατί ο λαιμός μου εδώ και μερικές μέρες είναι γάματα και δε λέει να περάσει. Αλλά και από την άλλη και ο καιρός δε λέει να φτιάξει και ανησυχώ μήπως στο ταξίδι γίνω χειρότερα. Ασε που χθες το μεσημέρι στα ξαφνικά γέμισα παντού πάνω μου σπυράκια. Επαθα αλλεργία και ευτυχώς είχα στο σπίτι zirtek και πήρα...γιατί αλλιώς θα έτρεχα στα νοσοκομεία...Και να σκεφτείς ότι δεν έχω πρόβλημα με αλλεργίες...ποτέ δεν είχα...
    Τώρα ανησυχώ για το ταξίδι και για το τι πρέπει να τρώω. Ασε που τα ανιισταμινικά χάπια πρέπει να τα παίρνεις βράδυ πριν κοιμηθείς γιατί αλλιώς σου προκαλούν υπνηλία...είδομεν λοιπόν...
    αλλά το ταξίδι...

Παλαιό μέλος
    ...ή μάλλον να έρθω!!!
    Εγώ οργάνωσα την εκδρομή και υπάρχει πιθανότητα να μη συμμετάσχω τελικά. Και όλα αυτά γιατί ο λαιμός μου εδώ και μερικές μέρες είναι γάματα και δε λέει να περάσει. Αλλά και από την άλλη και ο καιρός δε λέει να φτιάξει και ανησυχώ μήπως στο ταξίδι γίνω χειρότερα. Ασε που χθες το μεσημέρι στα ξαφνικά γέμισα παντού πάνω μου σπυράκια. Επαθα αλλεργία και ευτυχώς είχα στο σπίτι zirtek και πήρα...γιατί αλλιώς θα έτρεχα στα νοσοκομεία...Και να σκεφτείς ότι δεν έχω πρόβλημα με αλλεργίες...ποτέ δεν είχα...
    Τώρα ανησυχώ για το ταξίδι και για το τι πρέπει να τρώω. Ασε που τα ανιισταμινικά χάπια πρέπει να τα παίρνεις βράδυ πριν κοιμηθείς γιατί αλλιώς σου προκαλούν υπνηλία...είδομεν λοιπόν...
    Έλα βρε Κωστή!!! Τόση γκαντεμιά!!! Περαστικά ρε φίλε και μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! :smilea:

Παλαιό μέλος
    ...ή μάλλον να έρθω!!!
    Ωραια βρε !!! Τιποτ'αλλο σε βρήκε?!!

Λαιμος, σπυρακια, αλλεργια απο το πουθενα, χαπια υπνηλιας.....Καλωςήλθες άνοιξη!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
    www.copacampagnia.gr

Thanx ρε Μιχαλιό...
    Πιστεύω ότι καλά θα πάνε όλα και ότι θα το κάνω το ταξιδάκι που τόσο πολύ θέλω. Σκέψου ότι το οργανώνω από το Δεκέμβριο!!!
    Αντε, ελπίζω αυτή τη φορά στο ραντεβού να είμαστε όλοι εκεί...
    αλλά το ταξίδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
    Ωραια βρε !!! Τιποτ'αλλο σε βρήκε?!!

Λαιμος, σπυρακια, αλλεργια απο το πουθενα, χαπια υπνηλιας.....Καλωςήλθες άνοιξη!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!

Μέχρι στιγμής όχι ευτυχώς και ελπίζω να μη με βρει τίποτε άλλο...
    Καλώς ήρθες άνοιξη...παραλίγο να έρθει τον Ιούνιο και βάλε...
    αλλά το ταξίδι...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF