Με εκαναν suspend (απεκλεισαν?) απο το ebay χωρις να εχω καταλαβει τι εκανα λαθος.
4 αντικειμενα που κερδισα τα πληρωσα αμεσως με paypal.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με πωληση.
Μηπως το ebay εχει καποια συνδρομη που δεν πληρωσα???help!!!![]()
Με εκαναν suspend (απεκλεισαν?) απο το ebay χωρις να εχω καταλαβει τι εκανα λαθος.
4 αντικειμενα που κερδισα τα πληρωσα αμεσως με paypal.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με πωληση.
Μηπως το ebay εχει καποια συνδρομη που δεν πληρωσα???help!!!![]()
We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety and integrity of the eBay community.
"Abusing eBay" of the eBay User Agreement states, in part:
"...we may limit, suspend, or terminate our service and user accounts, prohibit access to our website, remove hosted content, and take technical and legal steps to keep users off the Site if we think that they are creating problems, possible legal liabilities, or acting inconsistently with the letter or spirit of our policies."
Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way. This includes the registering of a new account.
Please note that any seller fees due to eBay will immediately become due and payable. eBay will charge any amounts you have not previously disputed to the billing method currently on file.
Regards,
eBay Trust & Safety
Aυτο το μηνυμα μου ηρθε
:hypnotize :hypnotize
Επικοινώνησε με το ebay για να λύσεις την παρεξήγηση.Θα βρεθεί λύση.
πως θα το καταλαβω?
Τα fees ειναι μονο για τους πωλητες ή εχω καταλαβει λαθος???
Στο site του ebay μπηκες;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
πως θα το καταλαβω?
Πατησες κανα λινκ απευθείας από το email?
Το email πως σε προσφωνει; Λεει dear ebay user, η χρησιμοποιει το πραγματικο σου ονομα;
Οχι δεν πατησα link στο email.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Στο site του ebay μπηκες;
Πατησες κανα λινκ απευθείας από το email?
Το email πως σε προσφωνει; Λεει dear ebay user, η χρησιμοποιει το πραγματικο σου ονομα;
Τα mail του ebay γραφουν επανω το πραγματικο μου ονομα.
Κατι αλλο θα ειναι...![]()
Δοκίμασε να ανοίξεις το browser και να πληκτρολογήσεις το www.ebay.com το username και τον κωδικό σου (εννοώ να μη μπεις από κάποιο link). Έτσι θα δεις αν έγινε απόπειρα να υποκλέψουν τους κωδικούς σου ή αν το μήνυμα που έλαβες ήταν πραγματικό.
Μήπως δοκίμασες να στείλεις mail σε πωλητή εκτός ebay?
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Πραγματικο ειναι γιατι το εστειλαν και στο mail μου και στο my messages στο ebay...
Τι γινεσαι βρε αντυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μήπως δοκίμασες να στείλεις mail σε πωλητή εκτός ebay?
οχι δε δοκιμασα. τι να πω...
Καλά είμαι ρε Σπύρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Τι γινεσαι βρε αντυ!
οχι δε δοκιμασα. τι να πω...![]()
Λοιπόν , στείλε mail, και ρώτα το λόγο.Αν το feedback που εχεις σαν αγοραστής είναι μεγάλο και θετικό, γίνε πιεστικός.
Ισως κάποιος π@π@ρας πωλητής να σε "έδωσε" σαν κακοπληρωτή κτλ
μηδεν feedback εχω μαλλον, τους εστειλα εδω κ 2 ωρες δεν εχουν απαντησει...
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!!
Αν έχεις feedback μηδέν, και είσαι γραμμένος αρκετό καιρό, και έχεις κάνει bid σε κάποιες αγορές, παίζει να σε θεώρησαν για "πράκτορα" των πωλητών.....είναι και της μόδας τελευταία το πρακτοριλίκι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
μηδεν feedback εχω μαλλον, τους εστειλα εδω κ 2 ωρες δεν εχουν απαντησει...
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!!![]()
![]()