"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Το έχω ξαναπεί σε παλαιότερη συζήτηση μεταξύ φίλων. Το τελευταίο πράγμα που θα έκανα αν ποτέ κέρδιζα τετοιο ποσό θα ήταν να παραιτηθώ.
Δεν υπάρχει καλύτερο πραγμα απο το να δουλεύεις χωρις βιοποριστικό άγχος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για αυτόν που τα κέρδισε ίσως. Για τους δίπλα του των 5,86 την ώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(Εγώ αντίθετα θα έπερνα ενα mini-transat και θα την έκανα....)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
συμφωνώ
αρκεί η δουλειά που κάνεις να σε γεμίζει
Τι με αυτούς; Δεν έκλεψε, στάθηκε απλά τυχερός.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Για αυτόν που τα κέρδισε ίσως. Για τους δίπλα του των 5,86 την ώρα?
Θα μπορούσε βέβαια να πει κάποιος σαν αντίλογο οτι εαν έφευγε απ' τη δουλειά, θα έβρισκε απασχόληση ενας άλλος που πιθανόν να το είχε πολυ ανάγκη. Δεκτό αλλα.... έχετε ιδέα πόσο γρήγορα μπορουν να φαγωθουν 1,5 μυριο λιρες;
Πολύ γρήγορα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχετε ιδέα πόσο γρήγορα μπορουν να φαγωθουν 1,5 μυριο λιρες;£6,000pcm είναι μόνο οι τόκοι.
![]()
1.500.000,00 British Pounds = 1.911.712,36 Euros
νομιζω οτι δεν ειναι καθολου ασχημα.....
το πως μπορουν να φαγωθουν δεν νομιζω οτι ειναι επι του παροντος γιαι οσο λεφτα και να εχεις αμα θελεις τα τρως απο την μια στιγμη στην αλλη ( τα κανεις 2-3 δωρεες και τα ξεφορτωνεσαι !!)
το θεμα ειναι το ποσο μπορουν να σου αλλαξουν ΚΑΙ τον τροπο ζωης σου ΚΑΙ το επιπεδο σου αλλα ΚΑΙ να εξασφαλισεις τους απογονους σου !
Σιγουρα αμα ειχα τοσα λεφτα ΔΕΝ θα καθομουν σε εναν καναπε ολη μερα καπνιζοντας Cohiba και πινωντας τα Glenfidieh τα 30αρια........
αλλα θα μπορουσα καλλιστα να πραγματοποιησω καποιες επαγγελματικες ιδεες που εχω και που τωρα δισταζω γιατι τα €500.000 που πρεπει να δανειστω απο μια τραπεζα ( λεμε τωρα )με κρατανε πισω !
Μα, ναι, συμφωνούμε. Κι εγω αν τα κέρδιζα ενδεχομένως για ενα τρίμηνο/εξάμηνο να έκανα ενα-δυο απ΄τα ταξίδια που ονειρεύομαι (και που δεν μπορώ λογω - κυρίως - χρόνου)Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
αλλα θα μπορουσα καλλιστα να πραγματοποιησω καποιες επαγγελματικες ιδεες που εχω και που τωρα δισταζω γιατι τα €500.000 που πρεπει να δανειστω απο μια τραπεζα ( λεμε τωρα )με κρατανε πισω !
Αλλα σίγουρα θα φρόντιζα να έχω μια απασχόληση, μάλλον όπως το εννοείς κι εσυ
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω παντως 8α γυρναγα ολο τον κοσμο ...![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
δε μας νοιαζει... να φυγειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+999999999999999999Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
![]()
η κουβέντα αυτή μου θυμίζει ένα φίλο μου, που όποτε έχει τζακ ποτ λέει "να το κερδίζαμε, τί καλά που θα ήταν"
και όταν τον ρωτάω "έπαιξες?" μου λέει "όχι" !!!!![]()
![]()
![]()
Πάντως, άν κερδιζα, (Αν εριχνα ποτέ και κανένα δελτιο) θα έριχνα χρήματα για εξοπλισμο στη δουλειά μου!!
και θα συνέχιζα να δουλεύω, αλλά με πιό ανθρώπινο ωράριο!!!!!!!
Τα ταξίδια εννοούνται!!!!! :smilea:
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Δουλεια με τις σημερινες συνθηκες και τοσα λεφτα δεν παιζει.Δουλευω απο τα 11 κι ειμαι 45.Ολο και κατι θαβρισκα να γεμισω δημιουργικα τις ωρες μου.Ασε που θα χαιρομουν την οικογενεια μου οσο τιποτε αλλο στον κοσμο.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
+636Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δουλεια με τις σημερινες συνθηκες και τοσα λεφτα δεν παιζει.Δουλευω απο τα 11 κι ειμαι 45.Ολο και κατι θαβρισκα να γεμισω δημιουργικα τις ωρες μου.Ασε που θα χαιρομουν την οικογενεια μου οσο τιποτε αλλο στον κοσμο.![]()
απο hobbies, αλλο τιποτα.
μονο με την μοτοσυκλετα να ασχοληθεις (αγορες, εξοπλισμους, ταξιδια, πιστες κ.λ.π.) τελειωσε.![]()
κανεις μια καλη επενδυση σε ακινητα (ενοικια), κινητα (φορτηγα-ταξι), μαγαζια (cafe)
και ανακαλυπτεις ομορφους τροπους να περνας καλα...![]()
Ρε παιδια δειτε και την διαδραστικη τουαλετα στο ιδιο σαιτ![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not