αν αυτο ταιριαζει και σε Κ7...ο μισθος μου θα φυγει οπως θα ερθει στισ 30 του μηνα χεχε![]()
αυριο θα περασω απο suzuki οποτε θα ρωτησω και θα σου πω .
oxi pes mou... twra auto giati to kanes...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! theleis na pathw zimia???Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
αν ειχα κ8 600-750 δεν ξερω αν θα αλλαζα την μαμα αλλα αν την αλλαζα σιγουρα θα εβαζα αυτην
panagiwta k mixalis....
μαλλον αυτο θελει γιατι και γω επαθα...ελπιζω να μπαινει σε Κ7 που δε νομιζω να ΜΗ μπαινει
τερμα φετος δεν εχει διακοπες , ολα τα λεφτα στην μηχανη , τι εγω να λιωνω στην Αθηνα και εσεις στα νησακια σας , ε οχι ουτε ο θεος δεν το θελει αυτο .
διακοπες?τι ειναι τουτο?Βενζινη να υπαρχει και εγω ειμαι ευτυχισμενος χεχε![]()
oi diakopes mas filoi agwnistes tha nai stis strofes (aristeres) kai dexies ta savvatokyriaka kai ta mono-imera!!!!!
panagiwta k mixalis....
για μενα μαλλον μονο -ΚυριακαΑλλα οταν ερθει η αδειουλα τον Αυγουστο θα πεσουν πολλλααααααα χιλιομετρα
βασικα πρεπει να περιμένουμε πολυ ωραιες εξατμισεις για τα κ8 και απο αλλες εταιρειες....ακομα ειναι νωρις θα δείξει σε λιγους μηνες τι θα βγαλει η akrapovic και οι αναλογες εταιρειες!![]()
εγινα suzukakios
παντως για το κ7 δεν εχω δει και καμια που να με τρελανει και να πω ναι το σκαψ το χιλιαρικο , τωρα αν μου δωσει και 1-3 αλογα παραπανω , χεστηκε η φοραδα ...... λες και θα το καταλαβω στον δρομο
εγω το σκεφτομαι να την αλλαξω..μ'αρεσει πολυ ο ηχος της δικης του..εχει ενα "γουργουρητο" ειδικα στις χαμηλες που θα χαθει αν αλλαχτει![]()