Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: ΚΡΑΝΟΣ Hjc Fg-14

ΚΡΑΝΟΣ Hjc Fg-14

ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ (ΘΟΡΥΒΟΣ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ)?
    ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ FULL FACE ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΘΟΡΥBΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ 300 ΚΑΙ ΑΝΩ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ 120 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...lectSubProduct

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Η ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ 130-140 ΧΛΜ/Η
    (Υ.Γ. SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ CAPS LOCK...)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μια χαρά κράνος είναι.
    Η HJC είναι αρκετά καλή εταιρία στο χώρο & δε θα έχεις ποτέ πρόβλημα με θέματα ανταλλακτικών.
    Όντως φαίνεται καλή ευκαιρία αν & στο ebay θα βρεις σίγουρα καλύτερες με ακόμα καλύτερα κράνη.

το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει εξτρα ζελατινα για τον ηλιο. Βρηκα το is-16 που εχει εξτρα εσωτερικη στο ιδιο site με 180 € και το σκεφτομαι....

ειδα και στο ebay αλλα δεν εχει σε hjc καλυτερες τιμες και δεν εχει το Nolan n84 που επισης μου αρεσε (180 ευρωπουλα... )

γνωμες?

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Έχω HJC αυτό απο το οποίο είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει πάθει απολύτως τπτ στον 1 χρόνο που το έχω. Επίσης πρόσφατα πήρα ζελατίνα φιμέ 30Ε. Πήγαινε μια βόλτα απο την colori αν θές να τα δοκιμάσεις.

Α και το πήρα 160 Ε

[edit]: Τώρα είδα ότι είναι αυτό που βρήκες σε προσφορά! 120 Ε πάρτο με κλειστά μάτια! Παρέχει πολύ καλή ασφάλεια που είναι το πιο σημαντικό, καλή εφαρμογή και μέχρι τα 120-140 ο θόρυβος είναι αρκετά χαμηλός. Με περισσότερα σου πέρνει τα αυτια!
    Πάντως για κράνος με kevlar-fiberglass υλικά, 120Ε είναι τέλεια ευκαιρία. Συνήθως σε αυτά τα ευρά παίζουν μόνο πολυκαρμπονάτα που δεν παρέχουν τόσο καλή ασφάλεια. Δώσε και 30Ε έξτρα και πάρε και φιμέ. Αξίζει, είναι πολύ βολική. Μέχρι και βράδυ έκανα ταξιδι με τέτοια (μαλακία μου αλλά δεν είχα επιλογή)

Chris

Γιατι δεν παιρνεις το Ac-11 με 10 € διαφορα που ειναι καλυτερο.???
    Αυτό πηρα για τη γυναικα μου και ηρθε πριν 1 εβδομαδα απο fc-moto...Πολυ καλο κρανακι...

Παιδιά εγώ είμαι ανάμεσα στο AC-11 και στο FS-10. Το δεύτερο είναι πιο καινούριο μοντέλο, και γι'αυτό είναι 100 ευρώ πιο ακριβό. Επίσης το FS-10 έχει και ενσωματωμένο sun-visor και 2 αεραγωγούς (το AC-11 έχει 7)... Εσείς τι λέτε; Είναι ρίσκο να πάρω κράνος που πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή του (AC-11);
    Η αγορά θα γίνει από fc-moto.de και οι τιμές είναι 130 για το AC-11 και 235 για το FS-10. Αξίζει η διαφορά; Σας ευχαριστώ :-)

ΥΓ. Η χρήση του κράνους θα είναι για καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη και μικρά ταξιδάκια στα πέριξ αυτής με ταχύτητες 100-120Km/h (max!).

και τα μυαλά στα κάγκελα Το avatar του/της gsx1400
    παιδια εγω εχω το ac11 πολυ ευχαριστημενος το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει κλιπς αλλα διπλους κρικους και σε κοντινες αποστασης σου σπαει τα νευρα στο λυσε........... δεσε.... αυτα
    http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http

Αρχικά δημιουργήθηκε από How_U_Doin
    Παιδιά εγώ είμαι ανάμεσα στο AC-11 και στο FS-10. Το δεύτερο είναι πιο καινούριο μοντέλο, και γι'αυτό είναι 100 ευρώ πιο ακριβό. Επίσης το FS-10 έχει και ενσωματωμένο sun-visor και 2 αεραγωγούς (το AC-11 έχει 7)... Εσείς τι λέτε; Είναι ρίσκο να πάρω κράνος που πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή του (AC-11);
    Η αγορά θα γίνει από fc-moto.de και οι τιμές είναι 130 για το AC-11 και 235 για το FS-10. Αξίζει η διαφορά; Σας ευχαριστώ :-)

ΥΓ. Η χρήση του κράνους θα είναι για καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη και μικρά ταξιδάκια στα πέριξ αυτής με ταχύτητες 100-120Km/h (max!).
    Χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου πώ την γνώμη μου

Το FS-10 είναι απο carbon και απ'ότι κατάλαβα αγωνιστικό, άρα καλύτερη ασφάλεια (μάλλον) αλλά περισσότερος θόρυβος. Το AC-11 είναι απο Kevlar – Fiberglass – Spectra και πιστεύω είναι καλύτερο για την δουλειά που το θέλεις εσύ, δηλαδή βολτούλες και γενικότερα μη αγωνιστική χρήση.

Αν θέλεις να δώσεις κάτι τις παραπάνω για ασφάλεια (αν και αυτό σχετικό είναι επειδή και τα δύο είναι αξιόλογα), πάρε το FS-10. Προσωπικά για τον σκοπό που το θές θα έπαιρνα το AC-11.
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάς μια βόλτα απο την colori να σου τα εξηγήσουν καλύτερα και μετά να έρθεις να μας ενημερώσεις και εμάς

[edited]: Απότι είδα εδώ το FS-10 βγαίνει και σε kevlar, οπότε εσύ σε πιο αναφέρεσαι?
    Chris

Πολύ σωστά παρατήρησες φίλε μου. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις. Αναφέρομαι σε αυτή από Kevlar/Spectra/Fiberglass (ίδιο υλικό με το FS-10).

Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι το AC-11 έχει πια αποσυρθεί... Αυτό σημαίνει ότι η ημ/νία κατασκευής (λογικά) θα είναι πιο παλιά από ό,τι του FS-10 και δυστυχώς δεν θα μπορώ να την ελέγξω πριν το παραγγείλω (αφού θα το παραγγείλω μέσω internet)...

Πολύ σωστά παρατήρησες φίλε μου. Βγαίνει σε δύο εκδόσεις. Αναφέρομαι σε αυτή από Kevlar/Spectra/Fiberglass (ίδιο υλικό με το FS-10).

Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι το AC-11 έχει πια αποσυρθεί... Αυτό σημαίνει ότι η ημ/νία κατασκευής (λογικά) θα είναι πιο παλιά από ό,τι του FS-10 και δυστυχώς δεν θα μπορώ να την ελέγξω πριν το παραγγείλω (αφού θα το παραγγείλω μέσω internet)...

Με το αποσυρθεί που λές εννοείς σταμάτησε να παράγεται? Δεν νομίζω αυτό να είναι πρόβλημα. Μήπως να τους στείλεις κάποιο email να ρωτήσεις ημερομηνία κατασκευής? Ξέρεις πότε σταμάτησε να παράγεται?
    Chris

και τα μυαλά στα κάγκελα Το avatar του/της gsx1400
    παιδια εγω εχω το ac-11 και η ημερομηνια παραγωγης ειναι η 22 εβδομαδα του 2005. ρωτησα στην colori και μου ειπαν οτι Kevlar – Fiberglass – Spectra δεν εχει ημερομηνια ληξης. αλλα θελει λιγο προσοχη αν κτυπηση κατω πολλη δυνατα ειναι καλο να το αλλαξεις. εγω το παραγγειλα απο το f-c moto. φυσικα με αντικαταβολη. γιατι δεν εμπιστευομαι της πιστωτικες καρτες... α και το παραγγειλα περιπου πριν εναν μηνα
    http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http

Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx1400
    παιδια εγω εχω το ac-11 και η ημερομηνια παραγωγης ειναι η 22 εβδομαδα του 2005. ρωτησα στην colori και μου ειπαν οτι Kevlar – Fiberglass – Spectra δεν εχει ημερομηνια ληξης. αλλα θελει λιγο προσοχη αν κτυπηση κατω πολλη δυνατα ειναι καλο να το αλλαξεις. εγω το παραγγειλα απο το f-c moto. φυσικα με αντικαταβολη. γιατι δεν εμπιστευομαι της πιστωτικες καρτες... α και το παραγγειλα περιπου πριν εναν μηνα
    Και πότε το παρέλαβες; (για να δω αν είναι γρήγοροι στο fc-moto.de )

Πάντως όπως και να το κάνουμε, δεν είναι καλύτερα ένα κράνος με ημ/νία παραγωγής π.χ. 30ή εβδομάδα του 2007, αντί για 22η εβδομάδα του 2005; Τι να πω... είμαι κάπως επιφυλακτικός... Ίσως κάποιος που ξέρει περισσότερα για τα κράνη και την ημ/νία λήξης τους να μας διαφώτιζε...

cartman: Όχι, δεν ξέρω πότε ακριβώς σταμάτησε να παράγεται...

Πού τη γράφει την ημερομηνία παραγωγής??

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Το μαύρο ματ χρώμα που αναφέρεται στο λινκ έχει κάποιο "μειονέκτημα" σε σχέση με τις κανονικές βαφές?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

...Πάντως όπως και να το κάνουμε, δεν είναι καλύτερα ένα κράνος με ημ/νία παραγωγής π.χ. 30ή εβδομάδα του 2007, αντί για 22η εβδομάδα του 2005;...
    Αν τα υλικά απο τα οποία κατασκευάστηκε δεν αλλοιώνονται στο πέρασμα του χρόνου (δηλαδή δεν έχει ημερομηνία λήξης), τότε γιατί να παίζει ρόλο το πότε κατασκευάστηκε? Οκ δεν λέμε να κατασκευάστηκε και το 1990! Αν είναι κάπου στο 2005 και μετά θα είσαι οκ. Αν μπορείς μάθε το.

paranoid: Στο εσσωτερικό του κράνους. Και εμένα είναι του 2005, και το έχω 1.5 χρόνια τώρα

o_gayros: γδέρνεται πανεύκολα

Chris

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF