Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 69

Θέμα: προς ψαγμενους κομπιουτεραδες

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

προς ψαγμενους κομπιουτεραδες

εχει κανεις το δικαιωμα να ταυτοποιησει την ip μου και να βρει το ποιος ειμαι κλπ?τι καλυψη εχω εγω?υπ'οψιν μπαινω μεσω connx.πρεπει να επικοινωνησει με τον παροχο??γιατι εμαθα πως ξερει καποιος χρηστης ο,τι χρησιμοποιω connx Και δε ξερω πως το εκανε

πχ οταν σε ενα φορουμ εχει ξεφυγει ο λογαριασμος μου,μπορει ο διαχειριστης να με βρει νομιμα?
    οχι δεν ανεβασα τορρεντ γιατι την ξερω την παγιδα αυτη!

την ip μου την βρηκε απο το forum του.ομως αυτη η Ip δε φανερωνει κατι παρα μονο παροχο και γενικα "αθηνα".ρωταω απλα αν μπορει να βρει κατι αλλο με αυτα τα στοιχεια...ευχαριστω!!!
    υγ δε με ενδιαφερει το να με μπλοκαρει απο το σαητ του,με ενδιαφερει να μην βρει το ποιος ειμαι!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το να βρει κάποιος ότι χρησιμοποιείς connX είναι εύκολο & νόμιμο.
    Θεωρητικά όμως κανένας πέρα από το πάροχο σου δε μπορεί να βρει τα προσωπικά σου στοιχεία, καθώς & την ακριβή τοποθεσία, δηλαδή το σπίτι σου.
    Αυτό γίνεται μόνο με εντολή εισαγγελέα από το πάροχο.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Θεωρητικά όμως κανένας πέρα από το πάροχο σου δε μπορεί να βρει τα προσωπικά σου στοιχεία, καθώς & την ακριβή τοποθεσία, δηλαδή το σπίτι σου.
    +1
    Απλώς ο γνωστός σου σε ψαρώνει, no worries.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ναι αλλα αν το παλικαρι εχει κανει κατι παρανομο στο σαιτ που αναφερετε, ο ιδιοκτητης μπορει ν ατον κυνηγησει νομικα, και να βρει ποιος ειναι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι αλλα αν το παλικαρι εχει κανει κατι παρανομο στο σαιτ που αναφερετε, ο ιδιοκτητης μπορει ν ατον κυνηγησει νομικα, και να βρει ποιος ειναι..
    Μόνο με εισαγγελέα... Πρέπει δηλαδή να έχει ασκηθεί μήνυση & στη συνέχεια ο εισαγγελέας να δώσει παράγγελμα ώστε να ελεγχθεί το "ηλεκτρονικό του μητρώο".

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Βλέποντας ένα IP μπορεί να σε οδηγήσει μόνο στο DSLam του ISP σου. Απο εκεί και πέρα για να γίνει ταυτοποίηση χρειάζεται εισαγγελική προσταγή προς τον ISP για να πιστοποιήσει σε ποιον ανήκε εκείνη την χρονική στιγμή το IP.
    Σπάνια γίνεται και ακόμα πιο σπάνια χωρίς λόγο.

Μόνο με εισαγγελέα... Πρέπει δηλαδή να έχει ασκηθεί μήνυση & στη συνέχεια ο εισαγγελέας να δώσει παράγγελμα ώστε να ελεγχθεί το "ηλεκτρονικό του μητρώο".

ακριβως.

φιλε, μην ανυσηχεις εκτος και αν εχεις κανει κατι ΠΟΛΥ χοντρο, του στυλ να χακεψεις το σαιτ.
    τωρα αν ειπατε καμια κουβεντα παραπανω, δεν νομιζω να ασχοληθει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ο isp εχει την υποχρεωση να δωσει στις αρχες τα στοιχεια της ip που χρησιμοποιήθηκε για καποια αξιοποινη πραξη

δε ξερω ποσο καιρο πισω μπορουν να δειξουν τα logs του isp, αλλα φανταζομαι αρκετα....

στο τεταρτο οροφο του ΓΑΔΑ ειναι το σωμα ηλ.εγκηματος κ απο σο εχω ακουσει ειναι μεγαλα τσακαλια!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ακριβως.

φιλε, μην ανυσηχεις εκτος και αν εχεις κανει κατι ΠΟΛΥ χοντρο, του στυλ να χακεψεις το σαιτ.
    τωρα αν ειπατε καμια κουβεντα παραπανω, δεν νομιζω να ασχοληθει..

αυτο ειναι το πολυ χοντρο???
    αν ηταν ετσι θα ειχαν γεμισει τα κρατητηρια 15χρονα που χτυπανε με dos οποια τρυπια σελιδα βρουνε!!!

για ποινικο κωδικα συνηθως δίνονται τετοιες εντολες,

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    στο τεταρτο οροφο του ΓΑΔΑ ειναι το σωμα ηλ.εγκηματος κ απο σο εχω ακουσει ειναι μεγαλα τσακαλια!

είναι σίγουρα μεγάλα τσακάλια αλλά μέχρι τώρα στην ελλάδα τουλάχιστον ασχολούνται με site που έχουν σχέση με σοβαρά εγκλήματα όπως η παιδική πορνογραφία και όχι με διακίνηση ταινιών ή μουσικής clopy right!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

και τώρα που σου λύθηκε η απορία και σου 'φυγε το αγχος, μπορείς ελεύθερα να αλωνίσεις στο φορουμ και να τα κάνεις όλα μπο@$($λο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

αυτο ειναι το πολυ χοντρο???
    αν ηταν ετσι θα ειχαν γεμισει τα κρατητηρια 15χρονα που χτυπανε με dos οποια τρυπια σελιδα βρουνε!!!

για ποινικο κωδικα συνηθως δίνονται τετοιες εντολες,
    δηλαδη αμα πας στο plaisio.gr και το πηδισεις λες να κατσουν ετσι?

σιγουρα σε περιπτωσεις σαν του φιλου ουτε με αυτο θα ασχοληθουν
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    δε ξερω ποσο καιρο πισω μπορουν να δειξουν τα logs του isp, αλλα φανταζομαι αρκετα....
    [/B]
    Για ένα χρόνο ή και περισσότερο....
    Πάντως όπως είπανε και οι παραπάνω μόνο με εντολή εισαγγελέα γίνονται αυτά τα πράγματα...

Όσον αφορά την IP σου, ο άλλος είδε ότι μπαίνεις με OTEnet... Αυτό μόνο... Ούτε που είσαι, ούτε τίποτα.
    Και εγώ IP της OTEnet έχω αυτή τη στιγμή και μάλιστα δείχνει ότι είμαι και Αθήνα.... Αλλά είμαι εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα...
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

δηλαδη αμα πας στο plaisio.gr και το πηδισεις λες να κατσουν ετσι?

σιγουρα σε περιπτωσεις σαν του φιλου ουτε με αυτο θα ασχοληθουν
    ναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
    είναι σίγουρα μεγάλα τσακάλια αλλά μέχρι τώρα στην ελλάδα τουλάχιστον ασχολούνται με site που έχουν σχέση με σοβαρά εγκλήματα όπως η παιδική πορνογραφία και όχι με διακίνηση ταινιών ή μουσικής clopy right!

γιαυτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
    Βλέποντας ένα IP μπορεί να σε οδηγήσει μόνο στο DSLam του ISP σου. Απο εκεί και πέρα για να γίνει ταυτοποίηση χρειάζεται εισαγγελική προσταγή προς τον ISP για να πιστοποιήσει σε ποιον ανήκε εκείνη την χρονική στιγμή το IP.
    Σπάνια γίνεται και ακόμα πιο σπάνια χωρίς λόγο.
    δεν είμαι αρκετά σίγουρος, πως μπορεί να φτάσει μέχρι το dslam. πρέπει να ξέρει αρκετά πράγματα πέρι ips για να εντοπίσει το dslam.
    σίγουρα πάντως μπορεί να βρεί από την ip σε τι πάροχο ανήκεις, και σε ποιο κόμβο πέφτεις.

Και σίγουρα για να βρουν κάτι παραπάνω, εισαγγελική παρέμβαση όπως πολύ σωστά ειπώθηκε.

πάντως για το πόσο καιρό πίσω έχουν πρόσβαση σε logs , εξαρτάται από το πόσο ο πάροχος έχει προγραμματίσει τους servers που κάνουν την πιστοποίηση των accounts, να κρατάνε μνήμη χρονικά. συνήθως είναι 3 μήνες

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση προς τους ψαγμενους...
    από GiannisBlessed στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2011, 15:06
  2. Προς κομπιουτεράδες.
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2010, 10:51
  3. Ερωτηση προς κομπιουτεραδες
    από el_hymador στο forum Off topic