Σε ενα μηνα σκεφτομαι να παω Γερμανια με την μηχανη, ξερω οτι γενικα ειναι κατι πολυ ευκολο, αλλα θα ηθελα οτι πληροφοριες υπαρχουν απο ανθρωπους που το εχουν κανει...
Και αν ψηνετε και καποιος για παρεα...
Ευχαριστω!!![]()
Σε ενα μηνα σκεφτομαι να παω Γερμανια με την μηχανη, ξερω οτι γενικα ειναι κατι πολυ ευκολο, αλλα θα ηθελα οτι πληροφοριες υπαρχουν απο ανθρωπους που το εχουν κανει...
Ευχαριστω!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Μιλα ρε Νικο και ασε τις μπυρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
20 Ιουλίου θα πάω...Τώρα για πληροφορίες χάρτες κλπ από αύριο που θα είμαι κάτω τα λέμε. ανφάς![]()
Αν περάσετε από Νυρεμβέργη κερνάω μπύρες!!!
Γιώργος.. Αύριο αγοράζω ένα fz6 fazer s2..
Βασικά στο Strullendorf θα μείνω...κάνα μισαωράκι βορειότεραείχα ανακαλύψει κάτι διαδρομούλες μούρλια εκεί πριν 2 χρόνια
![]()
Την έχουμε γυρίσει, ξαναγυρίσει και ματά...ξαναγυρίσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ευχαριστω!!![]()
Πες που περίπου σκέφτεσαι να πας και θα λάβεις πολλά tips and tricks.
![]()
Απο Ανκονα, καρφι σε ενα χωριο εξω απο το Μοναχο..Ο γυρισμος θα εχει και βολτα αλλα δεν εχω αποφασισει τι θα ειναι!!
Ankona-Milano-Bolzano-Brennero (Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Απο Ανκονα, καρφι σε ενα χωριο εξω απο το Μοναχο..Ο γυρισμος θα εχει και βολτα αλλα δεν εχω αποφασισει τι θα ειναι!!![]()
) - Inssbruck - Munchen
Καρφί σε βγάζει και περνάς κι απο το Brennero (αααχ )
Για επιστροφή περνας απο Fussen-Neuscwanstein-Fussenpass κ μετά Landeck-Passo Dello Stelvio κλπ κλπ
![]()
Πες για πότε μηπως σου κάνω παρέα (θέλω να ανέβω μια ως το Bayreuth...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
\Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πες για πότε μηπως σου κάνω παρέα (θέλω να ανέβω μια ως το Bayreuth...)
![]()
Σε 1 μηνα!!![]()
Αυτά ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σε 1 μηνα!!![]()
![]()
![]()
(λογικά) μέσα![]()
με το άλλο θεμα τι έγινε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τετοια λεγε μου και θα στην παρω δωρο τη σανιδα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτά ειναι![]()
![]()
(λογικά) μέσα![]()
με το άλλο θεμα τι έγινε;![]()
γιατι καποιος καποιος λιγοψυχησε....
Αν σου πω οτι δεν με πηρε ο μαλακας να μαθω τι εχει γινει με τα πραγματα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε Νικο, ποτε θα πάψεις να κανεις παρεα με μπεμβεδάκηδες?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλα ρε Νικο, ποτε θα πάψεις να κανεις παρεα με μπεμβεδάκηδες?
![]()
Δεν κάνωτουλάχιστον ενα δυό άτομα που ακόμα μιλάμε δεν είναι μπεμβεδάκηδες
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Δεν κάνωτουλάχιστον ενα δυό άτομα που ακόμα μιλάμε δεν είναι μπεμβεδάκηδες
![]()
Μη μΕ κλεινεις εμενα πονηρα το ματάκι και μαλιστα δίς!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()