Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: ατυχημα gsxr1000k6

ατυχημα gsxr1000k6

Καλησπέρα

Έγινε ένα ατύχημα και θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια διότι είμαι άσχετος τελείως σε αυτήν την περίπτωση. Είχα δώσει δοκιμή μια μοτοσικλέτα σε έναν φίλο για δοκιμή και τρακάρε και η μηχανή έπαθε ζημιά αξίας 11.000

Μου λένε ότι μπορεί να την βγάλει ολική καταστροφή ο εκτιμητής και σίγουρα δεν θα μου δώσει όσο την πήρα . τι πρέπει να κάνω ωστόσο να μην την βγάλει ολική και να μου δώσει τα χρήματα για να την φτιάξω ?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: ατυχημα gsxr1000k6

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
    Καλησπέρα

Έγινε ένα ατύχημα και θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια διότι είμαι άσχετος τελείως σε αυτήν την περίπτωση. Είχα δώσει δοκιμή μια μοτοσικλέτα σε έναν φίλο για δοκιμή και τρακάρε και η μηχανή έπαθε ζημιά αξίας 11.000

Μου λένε ότι μπορεί να την βγάλει ολική καταστροφή ο εκτιμητής και σίγουρα δεν θα μου δώσει όσο την πήρα . τι πρέπει να κάνω ωστόσο να μην την βγάλει ολική και να μου δώσει τα χρήματα για να την φτιάξω ?
    Καλα 11000 ευρω ζημια και προτιμας να μην στην βγαλει ολικη για να την φτιαξεις???

Περνεις τα λεφτα απο την ολικη , συμπληρωνει ο φιλος τα υπολοιπα λεφτα περνεις κ6 ή αν θες και εσυ τσονταρεις κατι ακομα και περνεις το 08.

Το εχει παθει ο παπ το ιδιο σκηνικο, gsxr γραφεις θα το δει και θα σου πει και αυτος την γνωμη του.

Re: ατυχημα gsxr1000k6

Καλα 11000 ευρω ζημια και προτιμας να μην στην βγαλει ολικη για να την φτιαξεις???

Περνεις τα λεφτα απο την ολικη , συμπληρωνει ο φιλος τα υπολοιπα λεφτα περνεις κ6 ή αν θες και εσυ τσονταρεις κατι ακομα και περνεις το 08.

Το εχει παθει ο παπ το ιδιο σκηνικο, gsxr γραφεις θα το δει και θα σου πει και αυτος την γνωμη του.

Ξέρεις το μηχανάκι είναι φτιαγμένο και ο κινητήρας του αξίζει πάνω από 10.000χιλιαρικια. αν ήταν μαμά δεν με πείραζε. Απλά τώρα είμαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν πρέπει να μου το πάρουν . διότι 12500 που την πήρα και 10.000 =22.500 τόσα δεν πρόκειται να πάρω .για αυτό ρωταω μπας και έχει κανείς την ανάλογη περίπτωση .

το μηχανακι εχει ημερομηνια 06/02/1007 σαν πρωτη αδεια.

Πριν τις σταυροφορίες δηλαδή...Αστο πάρε καινούριο :wacko:

11.000 ζημια το εκανε ??

εζησε ο φιλος σου
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Re: ατυχημα gsxr1000k6

Ξέρεις το μηχανάκι είναι φτιαγμένο και ο κινητήρας του αξίζει πάνω από 10.000χιλιαρικια. αν ήταν μαμά δεν με πείραζε. Απλά τώρα είμαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν πρέπει να μου το πάρουν . διότι 12500 που την πήρα και 10.000 =22.500 τόσα δεν πρόκειται να πάρω .για αυτό ρωταω μπας και έχει κανείς την ανάλογη περίπτωση .

Τα πραγματα απ'το μοτερ μπορεις να τα βγαλεις πριν το παρει στα χερια της η ασφαλιστικη και να τα βαλεις στο επομενο...

Τωρα για τα υπολοιπα φτιαξιματα δεν ξερω,ειναι δυσκολη περιπτωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι αν δεν εχει παρει πλαισιο δεν μπορει να στην βγαλει ολικη.

τωρα αν εχει παρει πλαισιο (ειναι και ευαισθητα αυτα τα παρταλια) μπορεις με ενα λαδωματακι να τον κανεις να μην στην βγαλει ολικη αλλα και παλι η ασφαλιστικη θα δωσει λιγοτερα για να στην φτιαξει καθ'οτι δεν αναγνωριζει τα aftermarket.

καλο κουραγιο ευχομαι παντως.

αν ειχα τα παλια τα πραγματα θα το ειχα κανει .ομως δεν εχω τιποτα ετσι το πηρα το μηχανακι και δεν αξιζει να μου το παρουν απο μια μαλακια που εγινε. αν δεν τους πω εγω το οκ δεν μπορουν να το βγαλουν ολικη το μηχανακι. με λιγα λογια πρεπει να εχουν και την εγγριση την δικια μου για να προχωρησουν οι καταστασεις. χωρις την υπογραφη την δικια μου δεν νομιζω οτι μπορουν να γινουν πολλα απλα δεν θα παρω τοσα λεφτα που ειναι η ζημια θα παρω πιο λιγα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    βγαλε απλα τα πραγματα που εχεις βαλει επανω,τοποθετησε τα παλια και βγαλε ολικη τη μηχανη μετα...

απλο και δε νομιζω να σκαλωνει καπου η υποθεση...

παιδια μερικα πραγματα μπορω να τα βγαλω και να μην τα βαλω καθολου πχ εγκεφαλος . τα υπολοιπα στο μοτερ που εχω βαλει πως να τα βγαλω απο την στιγμη που δεν εχω τα παλια? στην χειροτερη αν δεν μου δωσει ολα τα λεφτα που ειναι 11700 του λεω να μου δωσει 10 και να τελειωνει η δουλεια. αλλα παλι χλωμο το βλεπω.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Σεβομαι την αγωνια σου, ΑΛΛΑ ο φιλος σου ειναι καλα;

Πως εγινε το ατυχημα;

Γιατι πατε και δινετε τις μηχανες σας απο 'δω κι απο 'κει;;;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι αν δεν εχει παρει πλαισιο δεν μπορει να στην βγαλει ολικη.

τωρα αν εχει παρει πλαισιο (ειναι και ευαισθητα αυτα τα παρταλια) μπορεις με ενα λαδωματακι να τον κανεις να μην στην βγαλει ολικη αλλα και παλι η ασφαλιστικη θα δωσει λιγοτερα για να στην φτιαξει καθ'οτι δεν αναγνωριζει τα aftermarket.

καλο κουραγιο ευχομαι παντως.
    Δηλαδή τη remus τιτανίου του SV μου δε θα την αντικαταστήσουν;

καταρχας το αν εχει παρει πλαισιο ή όχι δεν εχει να κανει με την ολικη καταστροφη!

κατα δευτερον, ακομα και οταν το βγαλουν ολικη καταστροφη, συνηθως σου βγαζουν μια αποζημιωση (ας πουμε τις 11.000) αλλα σου προτεινουν να κρατησεις την τρακαρισμενη μηχανη και αφαιρουν ενα ποσο απο την αρχικη εκτιμηση....

μπορει δλδ να σου πουν σου δινουμε 8000 και κρατας τη μηχανη!

για κοιτα το λιγο με το συνεργειο σου ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

11 χιλιαρικα ζημια? και μονο που το διαβασε με επιασε κατι...

ο φιλος σου καλα ειναι? πως εγινε το ατυχημα?

παντως τωρα θα σου γινει μαθημα οτι την μηχανη μας δεν τη δανειζουμε...

ευχομαι να βρεις ακρη και να ειναι το τελευταιο που σου συμβαινει...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic