Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ

Λεωφορειολωριδάκιας

ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ

Γεια χαρα σε ολους..
    Πριν κατι μηνες ειχα ενα ατυχηματακι με το F650GS μοντελο του 2007. Η μηχανη συρθηκε με τηω αριστερη πλευρα και το διπλο σταντ "πηρε" αρκετα, με αποτελεσμα να ειναι πολυ δυσκολο να τη σηκωσεις αλλα το χειροτερο ειναι οτι οταν τη κατεβαζεις γερνει πολυ προς τη δεξια πλευρα και τη κρατας με πολυ ζορι μη σου πεσει. Εκανα ενα ψαξιμο για διπλο το βρηκα γυρω στα 180 γιουρο και σκεφτομαι οτι αν την παω στη BMW θα πατησουμε τα 250 σιγουρα μη πω και παραπανω. Μια και πιανουν και τα χερια μου ειπα μπας και το κοιταξω μονος μου.
    Ερωτησεις για οποιον ξερει και θελει να βοηθησει:
    Περαν της αντιπροσωπειας καμια αλλη πηγη για κεντρικο σταντ;
    Αν εχει ανεις παρομοια εμπειρια να μου πει ποσο δυσκολο ειναι να το τοποθετησεις η απλως λυνεις παξιμαδια αντικαθιστας και αυτο ειναι;
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν δε κάνω λάθος κεντρικό σταντ βγάζει η Hepko & Becker & η SW Motech.

Λεωφορειολωριδάκιας
    mike ευχαριστω θα το κοιταξω...

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.motorworks.co.uk/bmw/prod...0&header_text=
    ΤΕΛΟΣ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    Ρίξε μια ματιά και στην ΜΟΤΟΡΟΔΑ στη Λ.Αλεξάνδρας. Από εκεί είχα βάλει στο δικό μου Dakar και κόστισε περίπου 120 γιούρος αν θυμάμαι καλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Ρίξε μια ματιά και στην ΜΟΤΟΡΟΔΑ στη Λ.Αλεξάνδρας. Από εκεί είχα βάλει στο δικό μου Dakar και κόστισε περίπου 120 γιούρος αν θυμάμαι καλά.
    Και εγώ από εκεί το έβαλα σε αυτήν την τιμή. Το stand που φέρνει η μοτορόδα είναι της Motech,
    και είναι πολύ καλό.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Καλημερα και παλι και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Μια ακομα ερωτηση...
    Μιλαγα με τη ΜΑΚΑΝ και μου ειπε οτι εχει κεντρικο σταντ για μοντελο μεχρι το 2005. Εμενα ειναι του 2007 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν διαφερουν σε κατι που το σταντ να μην ταιριαζει..
    Μου ειπε η κοπελα να ξαναπαρω σε λιγο για να το ψαξει αλλα αν καποιος φιλος γνωριζει ας βοηθησει..
    Και παλι ευχαριστω.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Καλημερα και παλι και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Μια ακομα ερωτηση...
    Μιλαγα με τη ΜΑΚΑΝ και μου ειπε οτι εχει κεντρικο σταντ για μοντελο μεχρι το 2005. Εμενα ειναι του 2007 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν διαφερουν σε κατι που το σταντ να μην ταιριαζει..
    Μου ειπε η κοπελα να ξαναπαρω σε λιγο για να το ψαξει αλλα αν καποιος φιλος γνωριζει ας βοηθησει..
    Και παλι ευχαριστω.
    Απ'το 2004 μέχρι 2007 είναι ακριβώς ίδια τα μηχανάκια (τα 2μπουζα) οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα!

Αν δεν κάνω λάθος όμως, του Dakar το διπλό stand πρέπει να είναι πιο μεγάλο (λόγο διαφοράς αναρτήσεων) οπότε έχε το νου σου αυτή την λεπτομέρια (αν ισχύει).
    ΤΕΛΟΣ

Λεωφορειολωριδάκιας
    Ακριβως αυτα εμαθα και εγω..Και δυστυχως του Ντακαρ που εχει 120 γιουρο δεν κανει για το δικο μου..
    Το πηρα εχθες τελικα και θα το τοποθετησω μεσα στο σουκου καποια στιγμη..

Ευχαριστω φιλε.

Καλο σουκου..

Παρόμοια θέματα

1. Διπλο σταντ...
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2008, 13:23
  2. Διπλό στάντ για Transalp 650
    από makis206 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 19:51

Κανόνες δημοσιεύσεων