Na moirasto tis skepseis moy mazi sas.
Den tin exo dei apo konta alla milame kai gnorizei ta aisthimata moy. Se ena forum tis egrapsa ayto kai den exo parei akoma apantisi.
Eseis ti pisteyete oti tha paro...........elpizo oxi pali ta @@ moy.
Ετσι γιατι παραξενα εκεινη ειδα.
από life_dab στις 01-02-2005 14:57
Και ειναι αληθεια...την ειδα πολυ παραξενη πολυ τεντωμενη και αμυνομενα επιθετικη και τσαντισμενη.
Αποτομη εκρηκτικη αλλα απολυτα μεσα στο ηλιακο της πλεγμα.
Ετοιμη για ολλα και για τιποτα.Ετοιμη να νιωσει και πονο και χαρα.
Ετοιμη να αυτοσαρκαστει και να τελειωσει θεαματικα και εγωιστικα τον οποιοδηποτε βαναυσο εραστη του χαρακτηρα της και της προσωπικοτητας της.
Γιατι ειναι εκεινη που με ενα γελιο απο ζηλια σε σκοτωνει και ματαια προσπαθεις να το ακολουθησεις...με ατακες τοσο πραγματικες που σαν σκηνοθετης μονο το Love_actually θα μπορουσε να σκηνοθετισει και σαν φωτογραφος μονο ενα νεαρο και ομορφο ζευγαρι γλαρων που φιλιουνται στο ηλιοβασιλεμα την στιγμη που ενας κυνηγος το σκοτωνει θα μπορουσε να αποθανατισει. Και παντα ψηφικα και συμπιεσμενα με εναν αλγοριθμο που δεν τα δειχνει ολα. Αλλα οσα θειλει να δειξει γιατι εχει τοση πολυ μνημη στο μυαλο της που κραταει τα παντα.
Θελω πολυ να γινω ο μοναδικος μαρτυρας των φονων της , αντιπαλος στην παλη της , γελοιος στο γελιο της πρωταγωνιστης στο εργο της και αυτος που θα της επιδηξει την φωτογραφια που θα στιγματησει την στιγμη και θα αλλαξει εστω και λιγο την χρωματικη θερμοκρασια που αντιλαμβανονται αυτα τα τοσο εξυπνα και συναμα.............ζωντανα ματια.-
Υγ1:Ετσι νιωθω καιρο τωρα.Ειναι εδω μεσα. Δεν ειμαι τρελος. Ειμαι ενας ανθρωπος του κοσμου και το λατρευω αυτο. Δεν ειμαι γητευτης αλογων αλλα γοητευομαι με οποιοδηποτε εξυπνο δυναμικο ελευθερο δυνατο και ερωτικο ων....αυτου του τοσο ομορφου πλανητη.
Υγ2: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Μ΄ΑΚΟΥΣ?
ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Μ΄ΑΚΟΥΣ?
(Ας με συγχωρεσει ο Κος Ελυτης για την παραλλαγη.)