Είδα μόλις ένα βίντεο, μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά τι είναι αυτό που περνάει;:hypnotize
Είδα μόλις ένα βίντεο, μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά τι είναι αυτό που περνάει;:hypnotize
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ενα κενο?![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ώρες ώρες παθαίνω διαλήψεις. Νόμιζα ότι έβαλα το link.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Αυτό είναι.
ΣαφήςΑρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
βρίλ![]()
Τωρα με εκανες να χεστω πανω μου...απο την επομενη φορα που θα παω μεγαρα θα κοιταω τα χωραφια και τα χορτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
:PPPPPP....σιγα μην κοιταω τον αγωνα μην μου πεταχτει κανενα βριλ-ιλιωτικο να το πιασω να γινω πλουσιος...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Ωραία τι είναι αυτό ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν. Σαν πολύ μικρό δεν είναι για άνθρωπος;:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ωραία τι είναι αυτό ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν. Σαν πολύ μικρό δεν είναι για άνθρωπος;:hypnotize
http://www.youtube.com/watch?v=FKVqR...eature=related
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
δηλαδης, αποκλειεται να εκανε καμια γατα σουζα??![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Νομίζω οτι αυτά τα "βρίλ" πρέπει να ευθύνονται για πολλά,όπως σαμαράκια,λακούβες κ.α:o
Άν δώ κανα τέτοιο,θα το πατήσω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα