Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

GSXR gia prwti mixani???

Geia xara se olous!
    Loipon 8a pw merika pragmata pou prepei na gnorizetai gia mena
    wste na mporite na pantisete pio swsta...

i moni mixani pou exei er8ei sta xeria mou pote einai ta
    imiautomata pou se ma8ainoun gia na vgaleis diploma...
    kai kana duo fores i RS tou filou m...

Genika odigw amaksi kana xrono kai eimai atomo pou an dn ton pairnei dn kanei vlakeies...
    opote an dn me pairnei na treksw i na kanw mlkies dn tis kanw...

trelenomai me tis mixanes opote vlepw streetades ston dromo xinw! (ton kafe mou)

eixa paei me tin kopela mou ston laimo kai eixame araksei kai piga kai rwtisa kati streetades
    kai mou eipan oti 8a ma8w tin mixani pou odigaw kai na min anusixw...
    malista o enas mou eipe oti einai kai autos prwti mixani kai eixe mia R6

eimai tis apopsis oti oso kai an trexei mia mixani an dn tin trekseis esu dn paei pou8ena!

Alla rwtw!
    Mporw na parw gia prwti mixani mia GSXR 750? i 8a ginw aggelos?

eimai sxedwn 20 kai eimai o klassikos kaimenos pou oi goneis tou dn tou pairnoun mixani
    omws epeidi douleuw kai mazeuw protimw na dwsw 8xiliarika kai na parw mia gsxr 750 metaxirismeni para
    pa dwsw 5 kai na parw px mia rs...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    μαλιστα....
    λοιπόν έχουμε: 0 εμπειρία στις μηχανές, λιγη εμπειρία σε αυτ/το (ουτως ή άλλως ασχετο και λίγο θα σε βοηθήσει), 20 ετών (έπαρση και το ''καψιμο'' της ηλικίας, ολοι το έιχαμε αυτο)...και μια μοτοσυκλέτα των 200 κιλών και των 130 ίππων. αν προσθέσουμε και τις κυκλοφοριακές συνθήκες της χώρας μας...μπρρρρρ

εγω προσωπικά ειμαι οπαδός της κλιμακωτής προόδου... δηλ.
    -παιρνεις κατι μικρο παπί ή εντουρακι ή αφου σου αρέσουν τα street κατι σε 250-400κεκ (και σχετικα φθηνό) και μαθαινεις. το μαθαινεις καλυτερα, αυξανεις την εμπειρία σου και τις δυνατοτητες σου, το στιβεις μεχρι να μην μπορει να σου ''δωσει'' κατι αλλο.
    -πας και παιρνεις κατι μεγαλύτερο 600αρι πχ. και ξανα μανα τα ιδια.....
    και αφου έχουν περάσερι μερικα χρονακια και έχεις γράψει μερικα χιλ. (ή δεκαδες χιλ) παιρνεις και το μεγαλο το σουπερ ντουπερ 1000αρι (ή οτι αλλο τεσπα).

θεωρώ οτι με τον παραπάνω τρόπο εχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες α) να επιβιώσεις μεχρι τα 30, β) να μαθεις, να αποκτησεις μεγαλη εμπειρία και τελικα να γίνεις οχι μηχανοβιος αλλα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗΣ!!!! just my 2cents m8

αλλα απο την αλλη μπορεις απλα να πας και να παρεις το gsxr750 που τόσο γουσταρεις!!!! ενήλικος εισαι, εσυ αποφασίζεις για την ζωή σου!

αλλα ρώτα τον εαυτο σου:
    - θα φοράω παντα εξοπλισμο ασφαλειας σε καθε βολτα/διαδρομη?
    -θα μπορω να κουμανταρω ενα οχημα που σε 2 δευτερολεπτα μπορεί να πιάσει μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι εχω ταξιδεψει ποτε στην ζωη μου με αυτ/το?
    -θα μπορώ να οδηγω ενα οχημα που αλλαζει κατευθυνση με την σκέψη και βαζει κατω οση δυναμη βαζει (αναλογικα) ενα supercar των 123458844εκ.?
    -θα μπορω να συγκρατω το δεξι μου χερι ωστε να μην φαω κανα highside σε καμια στροφη στην παραλιακη και με μαζευουν με σακουλα μετα?
    -θα αφιερώσω χρονο (οχι σε ωρες..ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ να μετρας) ωστε να μαθω ΚΑΤΑΡΧΗΝ να οδηγώ μηχανή γενικά και υστερα να ΟΔΗΓΩ (βλ. ΕΛΕΓΧΩ και όχι κρατάω το τιμόνι και απλά ελπίζω να ζήσω) μηχανή?

και τελικα..
    - γιατι θελω μοτοσυκλέτα?
    α) ειναι cool, γουσταρω καγκουριλικια,η πρωτη μουρη στην παρεά, θα τρελάνω γκομανακια και ετσι.....
    β) δεν ξερω....κατι μεσα μου...ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΜΗΧΑΝΗ. με ολοκληρωνει με..με...με...

αν α) τοτε: κανε σε ολους μας την χαρη και μεινε με το αυτοκινητο! ηδη υπαρχουν αρκετοι εκει εξω με μηχανες που σκεφτονται ετσι! φιλικα παντα και χωρις διαθεση τσακωμου

αν β) ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από div400
    εγω προσωπικά ειμαι οπαδός της κλιμακωτής προόδου... δηλ.
    -παιρνεις κατι μικρο παπί ή εντουρακι ή αφου σου αρέσουν τα street κατι σε 250-400κεκ (και σχετικα φθηνό) και μαθαινεις. το μαθαινεις καλυτερα, αυξανεις την εμπειρία σου και τις δυνατοτητες σου, το στιβεις μεχρι να μην μπορει να σου ''δωσει'' κατι αλλο.
    -πας και παιρνεις κατι μεγαλύτερο 600αρι πχ. και ξανα μανα τα ιδια.....
    και αφου έχουν περάσερι μερικα χρονακια και έχεις γράψει μερικα χιλ. (ή δεκαδες χιλ) παιρνεις και το μεγαλο το σουπερ ντουπερ 1000αρι (ή οτι αλλο τεσπα).
    Loipon file mou akou na deis!
    kai egw sumfwnw apoluta mazi sou panw se auto...
    omws autos einai kai o logos pou egrapsa oti (eimai paidi pou dn tou pairnoun mixani oi goneis tou]
    opote dn exw tin eukairia tin oikonomiki toulaxistwn na pairnw ka8e toso mixani...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από div400
    αλλα ρώτα τον εαυτο σου:
    - θα φοράω παντα εξοπλισμο ασφαλειας σε καθε βολτα/διαδρομη?
    -θα μπορω να κουμανταρω ενα οχημα που σε 2 δευτερολεπτα μπορεί να πιάσει μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι εχω ταξιδεψει ποτε στην ζωη μου με αυτ/το?
    -θα μπορώ να οδηγω ενα οχημα που αλλαζει κατευθυνση με την σκέψη και βαζει κατω οση δυναμη βαζει (αναλογικα) ενα supercar των 123458844εκ.?
    -θα μπορω να συγκρατω το δεξι μου χερι ωστε να μην φαω κανα highside σε καμια στροφη στην παραλιακη και με μαζευουν με σακουλα μετα?
    -θα αφιερώσω χρονο (οχι σε ωρες..ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ να μετρας) ωστε να μαθω ΚΑΤΑΡΧΗΝ να οδηγώ μηχανή γενικά και υστερα να ΟΔΗΓΩ (βλ. ΕΛΕΓΧΩ και όχι κρατάω το τιμόνι και απλά ελπίζω να ζήσω) μηχανή?

και τελικα..
    - γιατι θελω μοτοσυκλέτα?
    α) ειναι cool, γουσταρω καγκουριλικια,η πρωτη μουρη στην παρεά, θα τρελάνω γκομανακια και ετσι.....
    β) δεν ξερω....κατι μεσα μου...ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΜΗΧΑΝΗ. με ολοκληρωνει με..με...με...

-8a foraw panta eksoplismo kai pisteuw oti autos einai o logos pou mou aresoun oi streetades kai tous paw sto megalutero pososto... gt oi perisoteroi ok mporei sxedwn kanenas na min exei pinakides alla sxedwn oloi oi streetades forane kranoi kai rouxa kai dn kanoun mlkies an dn tous pairnei na kanoun...
    -kai nai mporw na afierosw xrono! an dn me pairnei polu apla dn dokimazw gt dn 8elw na paiksw me tin zwi m!

twra oso afora ta upoloipa - pou egrapses giauto akrivos rwtaw esas...
    8a mporw?

giati 8elw motosukleta?
    gia ton b) logo kai dn einai toso i xara pou niw8w oso enas kompos sto stomaxi otan vlepw mia mixani

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    άμα αρχίζεις να γράφεις στα ελληνικά συζητάμε

1000 συγνώμη φίλε μου...

παρόλα αυτά μπορείς να μας πεις την γνώμη σου!

Άν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και όχι στον αγκώνα διάλεξε ό,τι σ'αρέσει, βρες ενα μαγαζί για να το κάνεις βόλτα (θα βρείς, εμένα μου έδωσαν ενα R1) και αν δείς οτι σε ψιλοβολεύει ή μάλλον καλύτερα, δεν σε ανησυχεί πάρα πολύ πάρ'την. Σιγά-σιγά θα την μάθεις τη μηχανή, το κλειδί βέβαια είναι το σιγα-σιγά. Κι εγώ παπί είχα και πήρα R1. Μια χαρά πάω, την έχω 1 χρόνο και ακόμα τη μαθαίνω. Αυτή δεν είναι η μαγεία;
    Όλα είναι θέμα οδηγού. Άν μπορείς να συγκρατηθείς στις συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει η μηχανή και βελτιώνεσαι σε χαλαρούς ρυθμούς, μην ανησυχείς για τίποτα.

Μεγείεεεεεςςςςς
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Φιλε μου καλως ήρθες και καλα χιλιομετρα.

Θα ξεκινησω λεγοντας σου απο τωρα πως διαφωνω με την επιλογή σου και ποιο συγκεκριμένα σε ενημερώνω πως δε σε ξερω καν και δεν έχω καμια μα καμια ορεξη ή όφελως στο να διαφωνησω μαζι σου.
    Ακου ομως τι εχω να πω... ισως σε ενδιαφερει.
    Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα "πορομενος" με τις μηχανες, προερχομαι απο παρεα τετοια οποτε θελοντας και μη εχω μια εμπειρια.
    Πριν λοιπον καβαλησης (οχι gsxr που λες) παπακι

1.Βαλε ΚΑΛΑ στο μυαλο σου ολα οσα σου είπε ο φίλος DIV400.
    2.Βρες καποιον φίλο-γνωστο που να έχει ενα τοσο γρήγορο μηχανακι και πες του να σε κανει μια ας πουμε "αποτομη" βόλτα. Ισως αυτο σε αποθαρίνει.
    3.Κανε μια βόλτα σαν επισκεπτης στο KAT (αν είσαι αθήνα) ή σε όποιο αλλο νοσοκομείο θέλεις που φερνουν δυστιχο κόσμο απο τροχαία.

Συγνώμη που γίνομαι πικρόχολος αλλα εκτος απο την "καύλα" της ηλικίας, ρίξε και μια ματια στην καθημερινότητα και την αλήθεια.

Επισης θα αναφερθώ πάλι στον συμφορουμίτη DIV400 και θα σου πώ πως καλήτερα να ξεκινήσεις με ενα 250 άντε 400.
    Ο σκοπός είναι να πηγενεις ΕΣΥ την μηχανή και όχι η μηχανή εσενα.

4.Αν κάνεις μερικές ερωτήσεις εδω μέσα θα διαπιστώσεις πως δεν υπαρχει ούτε ενας μοτοσυκλετηστής που δεν έχει πεσει, και άν υπάρχει είναι η εξεραιση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Γενικά αυτα.

Το ποιο συμαντικό όμως είναι η πρόοδος. (Κλιμακωτά).

Πέρνω τον εαυτό μου σαν παράδηγμα.
    Εχουμε και λέμε:

Πρώτη μηχανή στα 17.
    YSR50
    LeadSS
    Παπακι
    RM125 (είχα και το παπακι για μεσα στην πόλη ε!...)
    XR250
    CBR600
    GSXR1000 Στα 30 μου. Το οποίο δεν είναι καλα καλα δικό μου. Μου το έχει παρατήσει εδω ο ξαδερφος που πλέων είναι παντρεμενος και το κανει καμια βόλτα αρεα και που.

Απο την παραπάνω λίστα νομίζω πως η προοδευτικότητα είναι φανερή.
    Κατ εμέ ακολούθα κι εσυ αυτο το "pattern".

Εάν παλι δεν σε έπησα να πας σε κατι πιο μικρό και θες ντε και καλα 750 θα σου πρότινα ενα Kawa Z 750.

Γιατι θα μου πεις.

Λες οτι είσαι 20. Ε, το Ζ συνδιάζει όλη σου την "φάση"
    ΕΙΝΑΙ sport
    ΕΙΝΑΙ γρηγορο
    ΕΙΝΑΙ "μουράτο"
    ΕΙΝΑΙ "κακο"
    αλλα πανω απ όλα
    ΕΙΝΑΙ φιλικό προς τον αναβάτη του.

υπερ-αρκετο γκάζι-ροπή, χωρίς απρόβλεπτα ξεσπάσματα που προήλθαν απ το πουθενα,
    ευκολότατο στην οδηγηση εντός πολης, και με δυνατότητα μέχρι και πίστα να το βάλεις.

και για να κλείσω και να παω να κοιμηθώ.....

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ....μερικες φιλικές συμβουλες.

1. ΚΡΑΝΟΣ (και γενικά εξοπλισμό!)
    2. ΚΡΑΝΟΣ και ας πηγένεις στο περιπτερο στο δίπλα στενο.
    3. ΜΗΝ προκαλείς την τύχη σου
    4. ΟΧΙ μαγκιες γενικα. Η μηχανή είναι ΜΟΝΟ προσωπική ευχαρίστηση - απόλαυση και όχι τρόπος για να αναδικνηεσαι στου φίλους σου ή για να βγάλεις γκόμενα.
    5. ΚΑΛΗ συντήριση της μηχανής σου. Είτε 50αρι είτε 1000αρι μπορεί να σε σώσειστην "κακια" στηγμη.
    6. ΑΝ νιώσεις πως τελικά δέν το κατέχεις.....πούλα το. Καλυτερα να φτασεις στην ηλικία που θα κάνεις κι εσυ παιδια (30-35+).
    7. ΔΕΝ κανουμε παντιλίκια-σούζες και λοιπες καγκουρίες εξω απ τισ καφετέριες. Αστα αυτα για τους γυφτοκαγκουρομηχανοβιους με μυαλο 3χρονου.

Αυτα....
    Ελπίζω να μην τσαντήστικες που στα είπα λιγο απότομα αλλα το έκανα για να καταλάβεις πως δεν είναι απλα ενα παιχνίδακι.

Τελος θα ήθελα να σου πω μια "σοφία" που είπε ο τύπος της suzuki που πήγα για service το 1000.

"Τους μισώ τους Ιάπωνες. Ασχετα αν κι εγω ο ίδιος είμαι απο μικρο παιδι μες τις μηχανες, τους μισώ.
    Οι Ιάπωνες, μετα το κακό που τους έκαναν οι αμερικανοι με την πυρινική βόμβα, βρήκαν τροπο να εκδικηθούν. Εφυβραν τα Supersport για να σκοτώνουν τα παιδια μας."

Sorry κι ολας αλλα ο τυπος καλα το λεει, μιας που η συγκεκριμενη κατηγορία απευθήνετε σε ηλικίες 35 και κατω.Περνει το καθε αμυαλο ενα SS και δωσε 290 2ρη γεφυρα στη βουτα.

Τελος φίλε μου. Σου ευχομαι καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος και γερος.

Sorry αν σε κουρασα.

ΥΓ: Παρε παπι για πρωτο!

Καληνυχτα.

ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ............

Τό 750 μικρό τό βλέπω...........

ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΡΙ.......????

Γιά νάσαι καί σίγουρος δηλαδή......!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πολλά τα άλογα για πρώτη μηχανή.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξεις το γκάζι σε ακατάλληλη στιγμή, ειδικά στην ηλικία που βρίσκεσαι.Θα θέλεις να κάνεις την φιγούρα σου δεν διαφωνώ, αλλά οι πιθανότητες πτώσης είναι εξαιρετικά μεγάλες.Η συγκεκριμένη μηχανή είναι πολύ μα πολύ γρηγορότερη από ότι μπορείς να φανταστείς.Ξεκίνα με κάτι μικρότερο και προσπάθησε να ΜΑΘΕΙΣ τη μηχανή όχι απλά να την καβαλάς.Θέλει εμπειρία η οποία αποκτάται με υπομονή και χρόνο.Όχι πολύ μεγάλα άλματα νομίζοντας ότι είσαι έτοιμος.ΠΟΤΕ δεν είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις 100% και ούτε οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου είναι.Βέβαια μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ φίλε μου είναι κρίμα για 3-4 χρονάκια ακόμη αναμονής να συμβεί κάτι.
    Όλα αυτά πολύ φιλικά

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
    δεν παρεξηγώ τίποτα!
    καλύτερα να με κράξετε τώρα και να κάνω παιδιά κάποια στιγμή
    παρά να μου φουσκώσετε τα μυαλά...!

Οκ νομίζω το κατάλαβα ότι 750 δεν πρέπει να πάρω
    αλλά επειδή δεν είμαι και στη οικονομική κατάσταση του να παίρνω
    125 > 250> 600>...
    τι λέτε να πάρω? 250? 400?
    και τι ?

που να συνδυάζει τα πάντα... και το γκάζι του και τα όλα του για να μάθω!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ...
    Εγω μετα το 1000 το δουκα πήρα το 750 που λες...

και αρκετες φορες τα χρειαστηκα με το μηχανάκι αυτο...

αποψή μου μη το παρεις.
    ξεκινα απο τα χαμηλά και σιγα σιγα θα παρεις οτι εχεις ονειρο.
    σε αυτη τη περιπτωση το οποιος βιάζεται σκονταυει ...τεριαζει απολυτα.

υπαρχουν φυσικα και πολλες εξαιρεσεις που θα σου πουν "εγω φιλε λεω να το παρεις γιατι και εγω μετα το καροτσακι τησ μαμας μου που με πηγαινε βολτες..αγορασα το κ8 και το παω ταπα" αλλα αυτοι ειναι ταλεντα μη δινεις σημασία..

Loipon...

Pare auto pou goustareis. Alla na exeis sto mialo sou pos tha sou vgalei tin psixi mexri na arxiseis na to apolamvaneis.

Ti ennoo? An ontos exeis to mialo pou les sto kefali sou, me ena tetoio mixanaki mporei na perasoun kai 6 kai 7 isos kai 12 mines mexri na ftaseis na les pos pou kai pou esi pas to mixanaki sou kai oxi auto esena.

Kata ta alla, min kaneis tin malakia na pareis kati pou den tha sou aresei. O skopos me tin mixani einai na katevaineis sto parking sou, na tin vlepeis, na goustareis kai na vgaineis voltes...Ta ipoloipa einai ximos...

Sou milaei enas anthropos pou kavalaei molis 3 xronia, ek ton opoion ton ena me elaxista xiliometra. Se auta ta 3 xronia exo odigisei arketa xiliometra ta parakato mixanakia:

1. Ducati Monster 695 (To proto mou mixanaki. Ekana mazi tou 8000 klm kai ena CSS)
    2. Honda BlackBird XX (Mixanaki tou kollitou mou, stin ousia i deuteri motosikleta me tin opoia ekana polla xiliometra, giro sta 4000)
    3. Suzuki GSXR-750 k7 (To trito mou mixanaki. Exo kanei mazi tou mexri tora 6.000)

Metrao mexri stigmis dio ptoseis, i mia apo diko mou ftaiksimo i alli apo malakia koutiou. Kai nai, kai grigora pao, kai strivo , kai kamia pistoula tha mpo. Alla, sevomai poli ta mixanakia pou exo kavalisei kai den paizo to poulaki mou mazi tous. Episis, para tis dio mou toumpes, oute mia fora den epatha kati perissotero apo gratsounies giati PANTA kikloforo san astakos (kranos, mpoufan, gantia, papoutsakia).

An thes tin gnomi mou? Pare kati pou na mporeis na sintiriseis kai an sou pesei na mporeis na to ftiakseis, dose ARKETA lefta se eksoplismo kai kane toulaxiston to proto level tou CSS.

auta.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Epiprostheta, mia kai to thimithika, mesa se auta ta 3 xronia exo odigisei more or less kai ta parakato:

R1, R6, SV650, GSR, Hornet, CBF250, CB500.

An den exeis fragka gia petama, MIN PAREIS KATI POU THA POULISEIS SE 4 MINES (opos as poume ena mixanaki opos to CBF250).

Opos vlepeis, para tou oti eimai sxetika neos odigos, mikra mixanakia den exo odigisei pote mou.
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

με τπτ... παρε κατι σε 250 στιν αρχη και οταν μαθεις περνεις αργοτερα μεγαλυτερο
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Εγω διατηθεμαι να σου προτήνω μοντέλα.
    Τα θέμα είναι:
    Θες street , cross-enduro ή ο΄τι να΄ναι?

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF