Πολύχρονος παλίκαρε ! Ευτυχισμένος και υγιής να είσαι πάντα να χαίρεσαι οικογένεια και μοτοσυκλέτες !
Ότι επιθυμείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύχρονος παλίκαρε ! Ευτυχισμένος και υγιής να είσαι πάντα να χαίρεσαι οικογένεια και μοτοσυκλέτες !
Ότι επιθυμείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
Να εισαι καλα ρε χρυση καρδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ότι επιθυμείς !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο κακο πρωινο ξυπνημα , δεν θα αντεχα ρε ρεμαλια να μην με θυμηθητε.![]()
![]()
![]()
![]()
χρόνια πολλά Παναγιώτη, με υγεία
![]()
έλα το βράδυ : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=63295
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Παναή , χρόνια πολλά και να είσαι πάντα καλά και εσύ και η οικογένειά σου φίλε ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορω.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χρόνια πολλά Παναγιώτη, με υγεία
![]()
έλα το βράδυ : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=63295
Ετοιμαζω για το σαββατο κατι πολυ σουπερ, περιμενω μια απαντηση και θα ενημερωσω.![]()
Ευχαριστω σας.![]()
Χρόνια Πολλα ότι επιθυμεις!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν είχανε στριμώξει την πρώτη σελίδα του φόρουμ εκεί στα δεξιά θα σε είχα φτιάξει νωρίτερα και δεν θα πιάναμε απόγευμα, πάω να παραπονεθώ στις "προτάσεις" γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια όποτε πάω να δω τους εορτάζοντες και ψιλοκάνω τον κινέζο για να πω την αλήθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μετα απο κακο πρωινο ξυπνημα , δεν θα αντεχα ρε ρεμαλια να μην με θυμηθητε.![]()
![]()
![]()
Και πάλι να τα χιλιάσεις ρε λεβεντιά !![]()
Παναγιωτη παληκαρε να εισαι παντα καλα ρε
καλα χιλιομετρα κ παντα ορθιος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εψες το βραδυ αλλαζει η μερα και δεν υπαρχω στους εορταζοντες, κοιταω στο προφιλ μου και μετα την αλλαγη του φορουμ γεννηθηκα στης 13 σεπτεμβριου του 73 :hypnotize , το διωρθωσα και ξαναγεννηθηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν δεν είχανε στριμώξει την πρώτη σελίδα του φόρουμ εκεί στα δεξιά θα σε είχα φτιάξει νωρίτερα και δεν θα πιάναμε απόγευμα, πάω να παραπονεθώ στις "προτάσεις" γιατί μου βγαίνουνε τα μάτια όποτε πάω να δω τους εορτάζοντες και ψιλοκάνω τον κινέζο για να πω την αλήθεια![]()
![]()
Και πάλι να τα χιλιάσεις ρε λεβεντιά !![]()
![]()
Λοιπόν τα πας πολύ καλά στο γράψιμο για νεογέννητο !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
το διωρθωσα και ξαναγεννηθηκα.![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα και καλα γρηγορε !!!![]()
Υγεια πανω απο ολα σε σενα και την οικογενεια
Ομορφες και απροβληματιστες μοτοσυκλετιστικες εμπειριες !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Χρόνια πολλά Πάνο!
Να'σαι καλά εσύ και η οικογένειά σου
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Χρόνια πολλά!![]()