Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Η καλύτερη σχολή...

Question Η καλύτερη σχολή...

Γειά σε όλους!Ανοίγω ένα θέμα για το οποίο πολλά εχω ακούσει και διαβάσει...Θέλω λοιπόν να ακούσω και τη γνώμη σας(όσοι πιστοι....)
    Το θέμα έχει ως εξής:Ποιά μηχανή πιστεύεται οτι είναι αποτελεί τη καλυτερη 'σχολή' για να μπει και να μάθει κάποιος στο χώρο;;(δε μιλαμε για παπιά,σκουτερ κτλ)
    Προσωπικά είμαι κατοχος μηχανής και το θέμα ξέρω οτι ίσως να ακούγεται μπανάλ,βαρετό κ.α τέτοια, αλλα έχει αποτελέση αντικείμενο συζήτησης με φίλους(μηχανόβιους και μη) εκτος φόρουμ και θέλω να ακουσω κι αλλες απόψεις!
    Ελπίζω να τα λέμε!:a51:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η απαντηση ειναι αυτονοητη

CB400 SF
    ER-5
    XT 550
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Re: Η καλύτερη σχολή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
    Γειά σε όλους!Ανοίγω ένα θέμα για το οποίο πολλά εχω ακούσει και διαβάσει...Θέλω λοιπόν να ακούσω και τη γνώμη σας(όσοι πιστοι....)
    Το θέμα έχει ως εξής:Ποιά μηχανή πιστεύεται οτι είναι αποτελεί τη καλυτερη 'σχολή' για να μπει και να μάθει κάποιος στο χώρο;;(δε μιλαμε για παπιά,σκουτερ κτλ)
    Προσωπικά είμαι κατοχος μηχανής και το θέμα ξέρω οτι ίσως να ακούγεται μπανάλ,βαρετό κ.α τέτοια, αλλα έχει αποτελέση αντικείμενο συζήτησης με φίλους(μηχανόβιους και μη) εκτος φόρουμ και θέλω να ακουσω κι αλλες απόψεις!
    Ελπίζω να τα λέμε!:a51:
    Σχολείο για τι πράγμα ;;;

Χώμα; Πίστα; Ακροβατικά ;;:wacko:

Καινούργια η μεταχείρο ;;; Πόσα λεφτά;;;

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    πιστευω το καλυτερο σχολειο (για οποιοδηποτε ειδος μοτοσυκλετας προτιμισεις να οδιγισεις μετα ) ειναι το ΧΩΜΑ , εντουρακι και χωματακι

Σχολείο οχι για χώμα παιδιά,καθαρά για δρόμο για κάποιον πχ. που θέλει να περασει στο μετά-παπί στάδιο,αυτό εννοώ!
    Τώρα άσχετα απο λεφτα,καινούριο-μεταχειρισμένο, απλά ποιο θεωρείται ως το καταλληλότερο για αυτό το σκοπό.Τα κυβικα για να ξεκινίσει κάποιος είναι υποκειμενικό θέμα,άλλωστε εδώ διαφωνουν πολλοι κι αυτό συζητάμε.... Ελπίζω να έγινα σαφής...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    cbf 250
    ybr 250
    ninja 250

(παλια ηταν AX-1 250, serrow 225, kle 250)

μερικοί θα πουν και er-650 κλπ κλπ αλλα τα 70 άλογα είναι πολλά όσο φιλικά και να είναι...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Μανιβελάτο μέλος
    Αν θέλει κάποιος, φοβερό σχολείο για να ξεκινήσει υπερπηδώντας το στάδιο του παπιού είναι τα 50cc εντουροειδή όπως το aprilia rx και όλα τα συναφή. Είναι πολύ ελαφριά, ορισμένα είναι κάτω από 90 κιλά, έχουν επαρκές γκαζάκι για να μετακινηθείς αξιοπρεπώς σε αστικό περιβάλλον, θα πατήσεις και χώμα.. όρθια θέση, κόβει πολύ το τιμόνι.. πολύ άνετα.. επίσης πολύ καλό είναι το ybr125 που έχω.. πολύ πολύ εύκολοδήγητο και ήρεμο μηχανάκι.. το συνιστώ ειδικά σε μικρόσωμα άτομα, συνήθως κοπέλες που θέλουν να μπουν στον κόσμο των 2 τροχών.. Αν έχει ήδη μία επαφή με τους 2 τροχούς και έχει προσαρμοστεί στην κίνηση νομίζω ότι o johnpan το έθεσε πολύ σωστά

Παρόμοια θέματα

1. ΣΧολη Ιατρικησ
    από ctpanoramix στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 17:30
  2. το ΧΧ ειναι η καλύτερη μοτό
    από coolraven στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2005, 15:23
  3. CBF-600S σε σχολή οδηγών;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2005, 12:23
  4. 20 Λόγοι που η σοκολάτα είναι καλύτερη από το σεξ
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 14:30
  5. Πού θα μου δώσουν καλύτερη τιμή;
    από gdevelek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2004, 15:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ