Καποτε παιζατε και μια μπαλα. Γη καλει μπαλαδορους του φορουμ. οβερ. Αι ριπιτ γη καλει μπαλαδορους, υπαρχει κανεις ή μπα;
Αν ζειτε ριχτε προτασεις...![]()
Καποτε παιζατε και μια μπαλα. Γη καλει μπαλαδορους του φορουμ. οβερ. Αι ριπιτ γη καλει μπαλαδορους, υπαρχει κανεις ή μπα;
Αν ζειτε ριχτε προτασεις...![]()
mustili
για πες περιοχη να δουμε αν μας περνει![]()
Παιζανε Ρεντη αρκετες φορες. Εγω κολλησα προς το τελος αλλα σταματησαμε.Μια προσπαθεια που εκανα επεσε πανω στις υποχρεωσεις του ΟΣΦΠ στο Ουεφακαι δεν εγινε τιποτα απο κει και περα.Αλλα για να μην εχει απαντησει κανεις απο τα παιδια μαλλον δεν ψηνονται...
mustili
κριμα φιλε .....εγω ειμαι μεσα για οτι θελετε [3χ3,5χ5,8χ8,11χ11] αλλα δυστηχως ειμαι πολυυυυυυυ μακρυα!!!!![]()
![]()
![]()
Μεσα!!! αρκει να ειναι στην αθηνα και οχι ωρες που δουλευω![]()
Rock hard ride free
Υπηρχε περιπτωση ρε φιλε να ερθουνε απο την Αθηνα που ειναι το 75% του φορουμ προσεγγιστικα παντα να ερθουνε σε εμας τα Τρικαλα να κανουμε ενα παιχνιδι στα γρηγορα και παλι πισω???Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
κριμα φιλε .....εγω ειμαι μεσα για οτι θελετε [3χ3,5χ5,8χ8,11χ11] αλλα δυστηχως ειμαι πολυυυυυυυ μακρυα!!!!![]()
![]()
![]()
ε ρε δυσκολο...θα πρεπει να εχουν και τις βαλιτσες πανω για τα ποδοσφαιρικα και τα μπλουζακια!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
γι αυτο ρωτησα απο π ειναι ρε??αν ηταν εδω κοντα καρδιτσα-λαρισσα γιαννενα θα μπορουσα να παω και γω....αλλα οκ και δω μια χαρα παιζουμε![]()
![]()